My Style Rocks Gala: Τα κλάματα που προκάλεσαν αντιδράσεις! Τι συνέβη;

Ποια παίκτρια "λύγισε";

My Style Rocks Gala: Τα κλάματα που προκάλεσαν αντιδράσεις! Τι συνέβη;

Τα κλάματα παίκτριας προκάλεσαν αντιδράσεις στο πλατό του My Style Rocks Gala! Τι συνέβη ακριβώς και τι ήταν αυτό που την "λύγισε";

Ο λόγος για την Βασιλή Σουλάνη, η οποία αφού έκανε την εμφάνισή της, βρέθηκε μπροστά στους κριτές για να ακούσει τα σχόλιά τους!

Η Έλενα Χριστοπούλου ήταν εκείνη που την ρώτησε τι συμβαίνει, λέγοντας, «Φαίνεσαι λίγο στεναχωρημένη κι ότι δεν έχεις ενέργεια. Ισχύει;», και τότε ήταν που η παίκτρια "ξέσπασε" μιας και την είχε στεναχωρήσει το σχόλιο του Λάκη Γαβαλά, ο οποίος της είχε πει πως δεν αξίζει να βρίσκεται στο σόου.

My Style Rocks Gala κλάματα

Ωστόσο ακόμα δεν ξεκίνησε το σόου και "βγήκαν" τα μαχαίρια! Έξαλλη με την Καζαριάν, παίκτρια!

My Style Rocks: "Λύγισε" η Κιάρα Μαρκέζη! Δεν μπόρεσε να κρατήσει τα δάκρυά της και...

"Λύγισε" η Κιάρα Μαρκέζη στο πλατό του My Style Rocks! Δεν μπόρεσε να κρατήσει τα δάκρυά της και χρειάστηκε μαντηλάκι για να τα "κρύψει"!

Αφού έκανε την πασαρέλα της και παρουσίασε το κόνσεπτ της, είδε πως η βαθμολογία της δεν ήταν τόσο καλή, όσο περίμενε!

Μάλιστα ο Κουδουνάρης της σχολίασε ότι φαίνεται πως φοράει κάθε μέρα το ίδιο look, και με το που είδε την βαθμολογία της, δεν άντεξε και "ξέσπασε".

Από το πρώτο κιόλας επεισόδιο το Twitter πήρε "φωτιά" από... ατάκες τύπου "Ο Γαβαλάς είπε στην εγγονή του Τσοχατζόπουλου ότι ξέρει τον παππού της από την φυλακή ή όχι ακόμη;"

My Style Rocks Gala: Άφωνοι οι κριτές! Ο χορός που έβαλε "φωτιές"!

Άφωνοι οι κριτές στο My Style Rocks Gala! Δεν θα πιστέψετε ποια παίκτρια τους "αναστάτωσε"! Ο χορός της έβαλε "φωτιές"!

Στη δεκαετία του 1920, την εποχή της τζαζ, της τέχνης και της υπερβολής μας μετέφεραν στο πρώτο Gala οι διαγωνιζόμενες του «Μy style Rocks», εμπνευσμένες από το μυθιστόρημα «The Great Gatsby»!

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ωστόσο θέλησε να κάνει μια πιο εκρηκτική εμφάνιση. Σηκώθηκε λοιπόν και χόρεψε, προκαλώντας "εγκεφαλικά" στο πλατό.

My Style Rocks Gala χορός

Δείτε εδώ, ωστόσο, όλα τα παρατράγουδα για το My Style Rocks! Πράγματα για τις παίκτριες που ακόμα δεν γνωρίζετε!