Γάμος στην ελληνική showbiz: Η λαμπερή τελετή των 5,8 εκατομμυρίων ευρώ και 500 καλεσμένων και το διήμερο γλέντι!

Δείτε τη φωτογραφία του νεόνυμφου ζευγαριού

Γάμος στην ελληνική showbiz: Η λαμπερή τελετή των  5,8 εκατομμυρίων  ευρώ και 500 καλεσμένων και το διήμερο γλέντι!

Λαμπερός γάμος έγινε στην ελληνική showbiz με τελετή 5,8 εκατομμύρια ευρώ, 500 καλεσμένων και θα ακολουθήσει διήμερο γλέντι!

Η Ντάσα Ζούκοβα παντρεύτηκε τον Σταύρο Νιάρχο χθες το βράδυ σε μια λαμπερή τελετή στο χιονισμένο Σεν Μόριτζ. πρίγκιπες αλλά και αστέρες του Χόλιγουντ ήταν καλεσμένοι σε αυτό τον γάμο.

Σταύρος Νιάρχος

Η 38χρονη Ντάσα έλαμπε με το το λιτό της νυφικό. Η γαμήλια τελετή έγινε σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο χιονοδρομικό κέντρο του Σεν Μόριτζ και οι περίπου 500 καλεσμένοι έμειναν στο πολυτελές ξενοδοχείο Klum ιδιοκτησίας του γαμπρού.

γάμος showbiz

Τι ζευγάρι κρατούσε σαν επτασφράγιστο μυστικό την ημερομηνία του γάμου τους ο οποίος τελικά τελέστηκε 24 ώρες νωρίτερα σε μια τελετή που κόστισε περί τα 5,8 εκατομμύρια ευρώ.

Από αυτό το πάρτιδεν θα μπορούσε να λείπει η αδερφή του γαμπρού, Ευγενία Νιάρχου.

Η πριγκίπισσα Μπέατρις ήταν εκεί για το γάμο της κολλητής της φίλης Ντάσας και θα μείνει και για το γλέντι.

Η πριγκίπισσα Μπεατρίς και ο αγαπημένος της πριν την τελετή πήγαν για σκι και είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν με τη νύφη. Ανάμεσα στους λαμπερούς καλεσμένους είναι ο πρίγκιπας του Μονακό Pierre Casiraghi και εγγονός της Grace Kelly, ο έμπορος τέχνης Vito Schnabel από τη Νέα Υόρκη, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, η ηθοποιός Γκούινεθ Πάλτροου και η επίσης ηθοποιός Κέιτ Χάντσον.

Νιάρχος γάμος

Φήμες θέλουν και την Ιβάνκα Τραμπ να έδωσε το παρών στο γάμο. Πηγές αναφέρουν ότι η Ιβάνκα και ο σύζυγός της Τζάρεντ Κουσνέρ νοικιάζουν ένα ιδιωτικό αρχοντικό στην περιοχή Via Tinus του St Moritz.

Ανάμεσα στους καλεσμένους του ζευγαριού είναι και ο αδερφός του Τζάρεντ, Τζόσουα Κουσνέτ με τη σύζυγό του τοπ μόντελ Κάρλι Κλος. Τα δύο ζευγάρια είναι κολλητοί φίλοι και συναντιούνται τακτικά στο Μανχάταν όπου διαμένουν.

Πηγή αναφέρει επίσης: «Αυτή θα είναι μια κομψή και πολύ έξυπνη υπόθεση που ταιριάζει στο στιλ του ζευγαριού. Όλα θα είναι καλά και άκρως γευστικά. Θα υπάρχει χαβιάρι και σαμπάνια, αλλά και μια ντίσκο ανοιχτή για να διασκεδάσουν όλοι οι καλεσμένοι. Το ζευγάρι θέλει να περάσουν όλοι τέλεια». Ο στολισμός της τελετής περιελάμβανε ροζ και λιλά τριαντάφυλλα τα οποία είχαν τοποθετηθεί σε βάζα γύρω από την είσοδο στην αίθουσα χορού.

λαμπεροί γάμοι

Πριν από λίγες ημέρες ωστόσο, ακόμη μία ηθοποιός αποφάσισε να παντρευτεί στα κρυφά!

Γάμος - "βόμβα" στην showbiz! Ποιο αγαπημένο ζευγάρι ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας;

Νέος γάμος - "βόμβα" "έσκασε" στην showbiz, προκαλώντας ενθουσιασμό! Ποιο αγαπημένο ζευγάρι ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας σύντομα, έπειτα από 9 χρόνια;

Οι δυο τους αν και έχουν ήδη αποκτήσει δυο παιδιά, αποφάσισαν πως τώρα ήρθε η στιγμή για το επόμενο βήμα στην σχέση τους!

Ο λόγος για τους Natalia Vodianova και Antoine Arnault! Το 37χρονο μοντέλο και ο 42χρονος δισεκατομμυριούχος αρραβωνιάστηκαν και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Την ανακοίνωση μάλιστα έκανε το ίδιο το μοντέλο, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας, «Αυτό το έτος ήταν όμορφο και αξέχαστο. 2020 σου ερχόμαστε. Ανυπομονώ να γιορτάσω τη νέα χρονιά με τους αγαπημένους μας».

Γάμος showbiz