Δευτέρα, 01 Ιουνίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Χαμός στο Buckingham! Η Ελισάβετ «τελείωσε» με μια λέξη Μέγκαν και Χάρι! Αρνείται να μιλήσει για την «ασφάλεια» του!

Νέες εξελίξεις!

Χαμός στο  Buckingham! Η Ελισάβετ «τελείωσε» με μια λέξη Μέγκαν και Χάρι! Αρνείται να μιλήσει για την «ασφάλεια» του!
News 19.01.2020 08:37

Χαμός γίνεται στο Buckingham, με την Ελισάβετ να «τελειώνει» με μια λέξη Μέγκαν και Χάρι! Αρνούνται να μιλήσουν για την ασφάλεια τους.

Ο Πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν δεν θα μπορούν να κάνουν πλέον χρήση των τίτλων τους και δεν θα λαμβάνουν δημόσιους πόρους για βασιλικά καθήκοντα, δήλωσε το παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Το ζευγάρι επίσης δεν θα αντιπροσωπεύει τυπικά τη βασίλισσα.

Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ δήλωσαν επίσης ότι σκοπεύουν να επιστρέψουν στο δημόσιο τις 2,4 εκατομμύρια στερλίνες που έλαβαν για την ανακαίνιση του Frogmore Cottage, το οποίο θα παραμείνει η οικογενειακής τους έδρα στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η νέα ρύθμιση τίθεται σε ισχύ την άνοιξη του τρέχοντος έτους, σύμφωνα με την ανακοίνωση του παλατιού, κι έρχεται μετά το αίτημα του ζευγαριού να μην συμμετέχει στα καθήκοντα της βασιλικής οικογένειας.

Ικανοποιημένη η Ελισάβετ

Σε γραπτή δήλωση η Βασίλισσα αναφέρει ότι μετά από πολλούς μήνες συνομιλιών αλλά και τις πιο πρόσφατες συζητήσεις είναι ικανοποιημένη που από κοινού «βρήκαμε μια εποικοδομητική και υποστηρικτική οδό προς τα εμπρός για τον εγγονό μου και την οικογένειά του».

«Ο Χάρι, η Μέγκαν και ο Άρτσι θα είναι πάντα πολύ αγαπητά μέλη της οικογένειάς μου», συνεχίζει η δήλωση.

«Αναγνωρίζω τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν ως αποτέλεσμα της έντονης επιτήρησης τα τελευταία δύο χρόνια και υποστηρίζω την επιθυμία τους για μια πιο ανεξάρτητη ζωή. Θέλω να τους ευχαριστήσω για την αφοσίωσή τους και το έργο τους σε όλη τη χώρα, την Κοινοπολιτεία και πέρα ​​από αυτήν και είμαι ιδιαίτερα υπερήφανος για το πόσο γρήγορα ο Μέγκαν έγινε μέλος της οικογένειας.

Είναι η ελπίδα ολόκληρης της οικογένειάς μου ότι η σημερινή συμφωνία τους θα τους επιτρέπει να αρχίσουν να χτίζουν μια νέα ζωή με ευτυχία και ειρήνη.»

Το παλάτι του Μπάκιγχαμ δήλωσε ότι το βασιλικό ζευγάρι αντιλήφθηκε ότι έπρεπε να αποχωρήσει από τα βασιλικά καθήκοντα, συμπεριλαμβανομένων των επίσημων στρατιωτικών διορισμών.


«Δεν θα λαμβάνουν πλέον δημόσια κονδύλια για βασιλικά καθήκοντα», ανέφερε η δήλωση.

«Με την ευλογία της βασίλισσας, οι Σάσεξ θα συνεχίσουν να διατηρούν τις αξίες της μεγαλειότατης. Ενώ δεν μπορούν πλέον να εκπροσωπούν τυπικά τη Βασίλισσα, οι Σάσεξ έχουν καταστήσει σαφές ότι σε όλες τους τις ενέργειες θα συνεχίσουν να τιμούν τις αξίες της Αυτού Μεγαλειότητας. Οι Σάσεξ δεν θα χρησιμοποιήσουν τους τίτλους HRH (His/Her Royal Majesty), επειδή δεν εργάζονται πλέον ως μέλη της Βασιλικής Οικογένειας.»

Το παλάτι είπε ότι δεν θα σχολιάσει τις προβλέψεις για την ασφάλεια του βασιλικού ζευγαριού

Βέβαια θυμίζουμε πως σε προηγούμενες δηλώσεις της, η Βασίλισσα ήταν πιο αυστηρή σχετικά με το θέμα της παραίτησης του ζευγαριού!

Βασίλισσα Ελισάβετ: Μετά την συνάντηση για το Megxit δεν θα βρεθούν ξανά κατά πρόσωπο με τον Χάρι! "Χάος" στο παλάτι!

Μετά την συνάντηση που είχε η βασιλική οικογένεια για το Megxit επικρατεί "χάος" στο παλάτι. Η Ελισάβετ με τον πρίγκιπα Χάρι δεν θα βρεθούν κατά πρόσωπο ξανά και αυτός είναι ο λόγος.

Η βασίλισσα, έδωσε το «πράσινο φως» για την απόσυρση του εγγονού της και της Μέγκαν Μαρκλ , ωστόσο δεν είπε ακόμη την τελευταία της λέξη.

Η Δούκισσα του Σάσεξ, δεν ήταν παρών στην συζήτηση καθώς όπως γράφτηκε υπήρχε φόβος για υποκλοπές των συζητήσεων. Ωστόσο, η αλήθεια είναι πως «Οι Σάσεξ αποφάσισαν πως δεν ήταν απαραίτητο για την δούκισσα του Σάσεξ να ενταχθεί στις συνομιλίες», σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του παλατιού του Κένσινγκτον.

Η βασίλισσα Ελισάβετ, ο πρίγκιπας Κάρολος και τα δυο του παιδιά, πρίγκιπας Γουίλιαμ και πρίγκιπας Χάρι δεν αναμένεται να συναντηθούν ξανά κατά πρόσωπο αλλά θα συνεχίσουν να επικοινωνούν μέσω τηλεφώνου , καθώς οι ιδιωτικοί τους γραμματείς θα μελετούν το θέμα των τίτλων της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι, τα βασιλικά τους καθήκοντα, τις χρηματοδοτήσεις και τους όρους διαβίωσης στον Καναδά και το Ηνωμένο Βασίλειο καθώς και το ποιος θα πληρώνει για την προστασία τους.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Χαμός στο παλάτι! Φεύγουν για αυτό τον προορισμό Μέγκαν και Χάρι!

Δε θα το πιστεύετε! Αυτό είναι το παρατσούκλι του γιού του πρίγκιπα Harry και της Meghan!

Διαβάστε περισσότερα news στο YouWeekly.gr

Share