Eurovision: Συγκρότημα που κάποτε μεσουρανούσε επιστρέφει και θα σαρώσει! Θα «σβήσει» μέχρι και την Παπαρίζου!

Δεν θα το πιστεύετε!

Eurovision: Συγκρότημα που κάποτε μεσουρανούσε επιστρέφει και θα σαρώσει! Θα «σβήσει» μέχρι και την Παπαρίζου!

Συγκρότημα που κάποτε μεσουρανούσε, επιστρέφει και θα σαρώσει αν πάει στην Eurovision. Θα «σβήσει» μέχρι και την Έλενα Παπαρίζου, αφού το κοινό τους λάτρευε.

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες για τον μουσικό διαγωνισμό και στο τραπέζι έχουν «πέσει» πολλά ονόματα για την εκπροσώπηση της Ελλάδας.

Ένα από αυτά τα ονόματα είναι της Στεφανίας που από πολλούς θεωρείται φαβορί για να ταξιδέψει μέχρι το Ρότερνταμ που θα διεξαχθεί η Eurovision.

Ωστόσο, ακούστηκε και το όνομα του πιο πασίγνωστου ίσως συγκροτήματος. Ο λόγος για τους One, οι οποίοι έχουν κάνει reunion και σε λίγο καιρό θα εμφανίζονται και πάλι σε γνωστό κέντρο διασκέδασης. Μία από τις προτάσεις για τη συμμετοχή είναι και το τραγούδι που έγραψε ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου που το ερμηνεύουν οι One όμως δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη.

Eurovision One Έλενα Παπαρίζου

Eurovision: "Έσκασε" το όνομα που θα μας κάνει να ξεχάσουμε την Έλενα Παπαρίζου! Με αυτή τη συμμετοχή η Ελλάδα πάει για πρωτιά!

"Έσκασε" επιτέλους το όνομα "βόμβα" που έχει προταθεί για να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στη Eurovision και απ' ότι φαίνεται θα μας κάνει να ξεχάσουμε ακόμα και την Έλενα Παπαρίζου! Το μόνο σίγουρο είναι πως με αυτή τη συμμετοχή η Ελλάδα πάει σίγουρα για πρωτιά!

Πολύς λόγος έχει γίνει σχετικά με το ποιος θα είναι αυτός που θα εκπροσωπήσει τελικά την Ελλάδα στο φετινό διαγωνισμό της Eurovision.

Ένα από τα ονόματα που έχουν προταθεί είναι και αυτό του Ίαν Στρατή αλλά και της Μαρίνας Σάττη!

Ωστόσο ένα νέο όνομα ήρθε για να ανατρέψει τα δεδομένα! Ο λόγος για την Γερμανίδα, Aly Ryan, η οποία πέρυσι έφτασε πολύ κοντά στο να εκπροσωπήσει την Γερμανία στη Eurovision.

Αυτό είναι το κομμάτι με το οποίο προσπάθησε να διεκδικήσει τη συμμετοχή της στη Eurovision!

Eurovision Ελλάδα