Κάτια Ζυγούλη: Άλλαξε το πρόσωπο της και δεν την αναγνώρισε ούτε ο Σάκης Ρουβας! Βίντεο στη δημοσιότητα!

Άλλος άνθρωπος!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κάτια Ζυγούλη: Άλλαξε το πρόσωπο της και δεν την αναγνώρισε ούτε ο Σάκης Ρουβας! Βίντεο στη δημοσιότητα!

Το πρόσωπο της άλλαξε για ανάγκες φωτογράφισης η Κάτια Ζυγούλη και με το βίντεο που ήρθε στην δημοσιότητα δεν την αναγνώρισε ούτε ο Σάκης Ρουβάς.

Το μοντέλο αφέθηκε στα χέρια του γνωστού makeup artist Αχιλλέα Χαρίτου και το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εντυπωσιακό.

O Αχιλλέας Χαρίτος δημοσίευσε ένα βίντεο στο λογαριασμό του στο Instagram και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό για ακόμα μια φορά με το ταλέντο του.

Μεταμόρφωσε την Κάτια Ζυγούλη σε μεγάλες σταρ του Hollywood όπως, σε Όντρεϊ Χέπμπορν, Μέριλιν Μονρόε, Λιζ Τέιλορ, Ρίτα Χέιγουορθ, Μπριζίτ Μπαρντό και Μπάρμπαρα Στρέιζαντ και το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό που ούτε ο Σάκης Ρουβάς θα μπορούσε να την αναγνωρίσει.

Λίγες ημέρες πριν το γεγονός αυτό, έσκασε μια πολύ ευχάριστη είδηση για την Κάτια Ζυγούλη. Έρχεται στην τηλεόραση με δική της εκπομπή.

Κάτια Ζυγούλη: Αγνώριστη στην αγκαλιά του Σάκη Ρουβά! Η φωτογραφία που μπέρδεψε τους πάντες!

Η Κάτια Ζυγούλη έμοιαζε αγνώριστη στην αγκαλιά του Σάκη Ρουβά και μια φωτογραφία μπέρδεψε τους πάντες! Δείτε την και τα συμπεράσματα δικά σας...

Η Κάτια και ο Σάκης, βρέθηκαν σε νυχτερινό κέντρο πιο ερωτευμένοι από ποτέ! Όλο το βράδυ ο Σάκης δεν την άφηνε από την αγκαλιά του και όλα τα μάτια ήταν στραμμένα πάνω τους!

Κάτια Ζυγούλη: Μπήκε με τον Σάκη σε εκδήλωση και το φόρεμά της «άστραφτε»! Έτσι θα το φορέσεις τον χειμώνα....

Ωστόσο, πιθανόν λόγω γωνίας λήψης, η Κάτια σε μια συγκεκριμένη φωτογραφία έμοιαζε αγνώριστη! Πολλοί θαμώνες μάλιστα μπερδεύτηκαν και δεν σταματούσαν να κοιτούν ποια είναι η εντυπωσιακή κοπέλα στην αγκαλιά του Σάκη Ρουβά! Η ίδια, εμφανίστηκε με πιο σκούρα μαλλιά και προκάλεσε ταραχή και πανικό! Κανείς δεν ξέρει μάλιστα αν η φωτογραφία είναι πρόσφατη ή όχι πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι όπως και να έχει τα μαλλιά της η Κάτια είναι μια κούκλα! Δείτε την και... τα συμπεράσματα δικά σας: