Χαρά Παππά: Άλλαξε τελείως τα μαλλιά της και τα έκανε αφάνα! Ο Μπουράκ Χακί δεν την αναγνώριζε…

Της πάει και αυτό το look!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Χαρά Παππά: Άλλαξε τελείως τα μαλλιά της και τα έκανε αφάνα! Ο Μπουράκ Χακί δεν την αναγνώριζε…

Η Χαρά Παππά πήρε ένα ρίσκο, το τόλμησε και άλλαξε τελείως τα μαλλιά της! Τα έκανε αφάνα και ο αγαπημένος της, Μπουράκ Χακί, οριακά δεν την αναγνώριζε μόλις την είδε!

Το μοντέλο είναι διατεθειμένο να αλλάξει το look της για τις ανάγκες μιας φωτογράφισης, και έτσι δε δίστασε να κάνει τα μαλλιά της τελείως κατσαρά, σε σημείο που να θυμίζουν αφάνα.

Μπορεί να την είχαμε συνηθίσει με το αυστηρό ίσιο καρέ που τη γνωρίσαμε στο GNTM, και τις αφέλιες που της έκαναν στο makeover, ωστόσο αυτό το νέο look της ταιριάζει απόλυτα και ήρθε η ώρα να το υιοθετήσει!

Δείτε τη και θα καταλάβετε τι εννοούμε!

Χαρά Παππά μαλλιά

Τα μαλλιά του είχε αλλάξει βέβαια πριν από λίγες μέρες και ο Μπουράκ Χακί, ο οποίος τα έκανα ξανθά!

Χαρά Παππά: Σχολίασε τα μαλλιά του Μπουράκ Χακί και τους άφησε όλους "ξερούς"! «7 ώρες ξανοίγαμε το μαλλί»!

Η Χαρά Παππά σε δηλώσεις που έκανε δε δίστασε και σχολίασε τα νέα μαλλιά που έκανε ο σύντροφός της, Μπουράκ Χακί και τους άφησε "ξερούς" όλους! Είπε τη φράση που δεν περίμενε κανείς «7 ώρες ξανοίγαμε το μαλλί»!

Ο αγαπημένος του γνωστού μοντέλου έκανε μία ανατρεπτική εμφάνιση μιας και έβαψε τα μαλλιά του ξανθά! Η αλλαγή αυτή έγινε στο πλαίσιο μιας νέας ταινίας και η Χαρά Παππά, που μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Στην φωλιά των Κουκου» και σχολίασε το νέο look του καλού της.

"Ξετρελάθηκα. Ήμουνα μαζί του στην αλλαγή η αλήθεια είναι. 7 ώρες ανοίγαμε, ξανοίγαμε το μαλλί. Εντάξει ήτανε fun. Δεν τον αναγνώρισα λέω δεν είναι ο Μπουράκ αυτός".

Θυμίζουμε πως μόλις χθες, η Χαρά Παππά εμφανίστηκε με νυφικό και μοίρασε μερικά εγκεφαλικά!

Χαρά Παππά: Έδειξε το δαχτυλίδι που της έδωσε ο Μπουράκ Χακί και προκάλεσε εγκεφαλικά!

Η Χαρά Παππά παραχώρησε μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην οποία μίλησε για τη σχέση της με τον Μπουράκι Χακί και έδειξε στην κάμερα το δαχτυλίδι που της πήρε ο Τούρκος ηθοποιός, το οποίο φυσικά προκάλεσε πολλαπλά εγκεφαλικά!

Καλεσμένη στην εκπομπή «Στην φωλιά των ΚουΚου» ήταν η Χαρά Παππά, αμέσως μετά την αποχώρησή της από το GNTM.

Το μοντέλο αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Μπουράκ Χακί και σχολίασε την απόφασή της να δηλώσει συμμετοχή στο παιχνίδι ενώ έδειξε και το μονόπετρο που της έδωσε στον αρραβώνα τους.

Μη χάσετε όσα έγιναν στο χτεσινό επεισόδιο του δημοφιλούς ριάλιτι του Star.

«Η αλήθεια είναι πως δεν ήταν εύκολη απόφαση να πάω στο GNTM. Πάντα ήθελα να κάνω κάτι για εμένα, μόνη μου. Μια φίλη μου, μού έκανε την αίτηση και μου είπε να πάω. Είμαι λίγο δειλή στη ζωή μου, δεν παίρνω αποφάσεις εύκολα. Και είπα ότι πρέπει να κάνω κάτι. Και πήγα, γιατί το ήθελα. Όταν το ανακοίνωσα στον Μπουράκ μου είπε κατευθείαν να πάω. Με στηρίζει πάρα πολύ στα όνειρά μου. Ο ίδιος έχει κάνει πολλά πράγματα στη ζωή του, θα ήταν πολύ κακό και άσχημο να με κρατήσει πίσω, επειδή εκείνος είναι σε μια φάση και εγώ σε κάποια άλλη. Με στηρίζει για αυτό και εγώ τον αγαπάω τόσο. Γιατί με καταλαβαίνει. Είναι πολύ σημαντικό σε μια σχέση ο άλλος να σε καταλαβαίνει και να δέχεται τις αποφάσεις σου».