Παύλος Χαϊκάλης: Τα λόγια του προκαλούν ανατριχίλα! «Ο θάνατος είναι το ωραιότερο συναίσθημα»!

Σε τι αναφέρθηκε ο ηθοποιός;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Παύλος Χαϊκάλης: Τα λόγια του προκαλούν ανατριχίλα! «Ο θάνατος είναι το ωραιότερο συναίσθημα»!

Ο Παύλος Χαϊκάλης παραχώρησε μία μοναδική συνέντευξη και τα λόγια του προκαλούν ξεκάθαρα ανατριχίλα ενώ κανείς δεν περίμενε να τα ακούσει! «Ο θάνατος είναι το ωραιότερο συναίσθημα» σχολίασε ο αγαπημένος ηθοποιός.

Ο γνωστός ηθοποιός ήταν καλεσμένος στην εκπομπή "Dot" και αναφέρθηκε σε όλους και σε όλα.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο θέμα της θρησκείας λέγοντας:

«Την τάση για αυτογνωσία και την τάση για ψάξιμο στη ζωή την είχα από πιτσιρικάς. Το θέμα είναι πως η θρησκεία δεν σε καλύπτει πάντα γιατί σου δείχνει μονομερώς κάτι και έχω διαπιστώσει πως οι θρησκείες γενικότερα έχουν μια τάση κατακερματισμού. Η αλήθεια είναι πάνω από όλες τις θρησκείες και αυτή την αλήθεια ψάχνω στη ζωή μου.

Βεβαίως και πιστεύω στον Θεό. Αν ψάξεις όλες τις θρησκείες θα δεις πως συγκλίνουν στο ίδιο ακριβώς πράγμα. Ο άνθρωπος φοβάται τον θάνατο ενώ ο θάνατος είναι το ωραιότερο συναίσθημα στη ζωή του ανθρώπου Απλά δεν το ξέρει. Φεύγοντας ο άνθρωπος δεν πεθαίνει. Ο άνθρωπος νομίζει ότι πεθαίνει και σταματάνε τα πάντα, δεν πεθαίνει. Τίποτα δεν υπάρχει στο σύμπαν το οποίο να είναι νεκρό. Απλώς συνεχίζει σε μια άλλη διάσταση«.

Ενώ στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Έχω προσπαθήσει να μάθω με υπνωτισμό τι ήμουν στην προηγούμενη ζωή αλλά, για έναν περίεργο τρόπο, δεν μπορώ να δω. Ίσως γιατί δεν πρέπει να δω και να μάθω».

Θυμίζουμε πως πριν από λίγο καιρό ο ηθοποιός είχε μία σοβαρή περιπέτεια υγείας μιας και χρειάστηκε να μπει στο νοσοκομείο και να κάνει ένα χειρουργείο.

Παύλος Χαϊκάλης: Μιλάει για την πρώην σύζυγό του και "λιώνει"! «Είναι αστέρι...»!

Ο Παύλος Χαϊκάλης παραχώρησε μία μοναδική συνέντευξη στην οποία δε δίστασε να μιλήσει για την πρώην σύζυγό του. Μιλάει για εκείνη και "λιώνει"! «Δεν είναι άνθρωπος, είναι αστέρι...»!

Ο γνωστός ηθοποιός ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Μετά τα μεσάνυχτα» και μίλησε για όλους και για όλα.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον τελευταίο γάμο του και στο πώς αυτός έληξε άδοξα, ξεκαθαρίζοντας πως είναι ακόμα ερωτευμένος με την πρώην σύζυγό του ενώ παραδέχθηκε πως έχει κάνει ο ίδιος πολλά λάθη.

Να θυμίσουμε πως ο ηθοποιός πέρασε πριν από λίγες μέρες μία περιπέτεια με την υγεία του και χρειάστηκε να μείνει μερικές μέρες στο νοσοκομείο.

«Η Μαρία είναι αστυνομικός και είχα πάει σε ένα αστυνομικό τμήμα για να ρωτήσω για κάτι διαβατήρια κι έτσι την γνώρισα. Ήταν έρωτας κεραυνοβόλος. Μετά από έξι χρόνια μαζί, πήραμε την απόφαση να παντρευτούμε, μείναμε τρία χρόνια παντρεμένοι και αργότερα ήρθε ο κορεσμός στη σχέση μας.

Έχω κάνει τεράστια λάθη στην προσωπική μου ζωή. Δεν μπορώ να είμαι ευτυχισμένος όταν λείπει η γυναίκα των ονείρων μου. Η Μαρία είναι μια γυναίκα που μου άλλαξε τη ζωή. Αυτή η γυναίκα δεν είναι άνθρωπος, είναι αστέρι. Η Μαρία, μου άλλαξε ριζικά τη ζωή. Χωρίσαμε και το φταίξιμο πήραν δικό μου. Μου έδινε φως στη ζωή μου κι εγώ σκοτάδια. Η Μαρία έχει σηκώσει τόσο ψηλά τον πήχη που μόνο αυτή μάλλον θα ξαναπαντρευόμουν. Όλοι οι άντρες προσπαθούν να αλλάξουν τη γυναίκα τους, εγώ προσπάθησα να αλλάξω τον εαυτό μου για χάρη αυτής της γυναίκας. Γιατί πραγματικά δεν της αξίζει το ενενήντα εννιά τοις εκατό αλλά της αξίζει το εκατό τοις εκατό. Εκεί, λοιπόν έχασα την μπάλα και τον εαυτό μου. Ουσιαστικά προσπαθώντας να αλλάξω έκανα πολλά λάθη και ήρθε ο χωρισμός.

Έχω πει ότι ένας τέταρτος γάμος ή θα γίνει θρησκευτικά πάλι με την ίδια γυναίκα ή θα βρεθεί κάτι το οποίο θα ξεπεράσει πάρα πολύ τη Μαρία. Αν αυτή είναι ευτυχισμένη σε μια σχέση, θα είμαι κι εγώ χαρούμενος. Η αλλαγή μου ως άνθρωπος είναι νίκη της Μαρίας. Είμαι ακόμα ερωτευμένος μαζί της. Αυτός ο άνθρωπος έχει ένα πακέτο που δεν το βρίσκεις εύκολα. Η Μαρία είναι χρυσό μετάλλιο. Δεν θα πρέπει να θεωρούμε δεδομένο τον άνθρωπό μας. Όταν φύγει μια γυναίκα από μια σχέση, φταίει πάντα ο άντρας» ήταν τα λόγια του.