Σοκ για γνωστή Ελληνίδα! Της έκαναν το αυτοκίνητο σμπαράλια!

Τι αποκάλυψε η ίδια;

Σοκ για γνωστή Ελληνίδα! Της έκαναν το αυτοκίνητο σμπαράλια!

Σε μεγάλο σοκ βρίσκεται γνωστή Ελληνίδα μετά από την επίθεση που δέχθηκε! Επιτήδειοι της έσπασαν το αυτοκίνητο και της το έκαναν σμπαράλια!

Μία άσχημη επίθεση δέχθηκε αυτή η γυναίκα της ελληνικής showbiz, μιας και άγνωστοι επιτέθηκαν στο αυτοκίνητό της και το έκαναν κομμάτια.

Ο λόγος για την Τέτα Καμπουρέλη, η οποία όπως αποκάλυψε είδε με τα μάτια της κάποιον να της καταστρέφει το αυτοκίνητο.

Μάλιστα σχολίασε πως είχε κατεβάσει μέχρι και τα καθίσματα, ενώ τόνισε πως θα πρέπει όλοι να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στο κέντρο της Αθήνας.

Στο μεταξύ πριν από λίγο καιρό έγινε γνωστό, πως το όνομα της Τέτας Καμπουρέλη προτάθηκε για τον επόμενο κύκλο του Globetrotters!

Τέτα Καμπουρέλη επίθεση

Τρόμος για γνωστή Ελληνίδα δημοσιογράφο που έπεσε θύμα επίθεσης! «Ήμουν πεσμένη στην άσφαλτο...»

Θύμα επίθεσης έπεσε γνωστή Ελληνίδα δημοσιογράφος και έζησε τον απόλυτο τρόμο! Η ίδια είπε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων: «Ήμουν πεσμένη στην άσφαλτο...»!

Την εμπειρία της από την «σύγκρουση» με τσαντάκια στην Ομόνοια αφηγείται σε ανάρτησή της στο facebook η δημοσιογράφος Ελλη Τριανταφύλλου.

Η αφήγησή της είναι σοκαριστική, αφού όπως γράφει αν και έδωσε μάχη με τον ληστή, αν και ήταν πρωί και κόσμος πολύ περπατούσε στην Αγίου Κωνσταντίνου, κανείς δεν την βοήθησε.

Η ανάρτηση της Ελλης Τριανταφύλλου:
Το πρωί διέσχιζα πεζή την Αγίου Κωνσταντίνου στο ύψος της Ομόνοιας. Στη μέση του δρόμου αισθάνθηκα ένα χέρι μέσα στην τσάντα μου. Ενστικτωδώς έστριψα προς τα δεξιά και πίσω το χέρι μου και βούτηξα ανάποδα τον νεαρό επίδοξο ληστή του πορτοφολιού μου. Εκείνος, όπως ήταν φυσικό άρχισε ν αντιστέκεται, εγώ προσπαθούσα να συνεχίσω να τον κρατάω και στην πάλη μας αυτή σώμα με σώμα, βρεθήκαμε κι οι δυο στην άσφαλτο. Μου έφυγε από τα χέρια η τσάντα, προσπάθησα να τη μαζέψω και ο νεαρός σηκώθηκε κι έφυγε τρέχοντας. Χωρίς το πορτοφόλι μου!!! Τα δευτερόλεπτα που ήμουν πεσμένη στην άσφαλτο, έβλεπα τα παπούτσια των ανθρώπων να περνούν από δίπλα μου, χωρίς καν να κόβουν ταχύτητα. Δεκαδες ζευγάρια παπούτσια. Δερμάτινα, πλαστικά, πάνινα, αθλητικά, με τακουνια, φλατ, ακριβά, φτηνά. Ούτε ένα απ ολα τους δεν αμφιταλαντευτηκε καν αν έπρεπε να προχωρήσει η να σταματήσει. Από την εμπειρία, μου έμεινε ένας σχετικά μικρός τραυματισμός και μια πίκρα στο στόμα. Εκείνος ( ο επίδοξος ληστής ) έμαθε σήμερα ότι μπορεί να υπάρχουν και κάποιοι που αντιστέκονται, αν μάλιστα τύχει και τους πετυχεις σε δύσκολη μέρα. Και που πάντως, αν το πάρουν χαμπάρι, μπορεί και ν αντιδράσουν έντονα. Ενίοτε και απρόβλεπτα. Κι εγώ έμαθα ( για άλλη μια φορά ) ότι προσπαθεις να μην πέσεις, αλλά αν βρεθεις κάτω, βάζεις μπρος τα δυο σου χέρια και σηκώνεσαι" που λέει και το άσμα. Μόνος σου».

Ενώ, πριν από λίγο καιρού θύμα επίθεσης πασίγνωστος Έλληνας δημοσιογράφος στο κέντρο της Αθήνας!

Πηγή: thetoc.gr