Τα Φιλαράκια: Η Rachel συνάντησε τον πρώην σύζυγο της! Τους κοιτούσαν όλοι...

Άστραψαν τα φλας των φωτογράφων!

Τα Φιλαράκια: Η Rachel συνάντησε τον πρώην σύζυγο της! Τους κοιτούσαν όλοι...

Η Jennifer Aniston ή Rachel που γνωρίσαμε στα Φιλαράκια συνάντησε τον πρώην σύζυγο της.Τους κοιτούσαν όλοι στην εκδήλωση που παρευρέθηκαν.

Η φιλία που έχει με τον Brand Pitt είναι γνωστή μετά τον χωρισμό τους πριν πολλά χρόνια. Ωστόσο, δημόσια δεν τους είχαμε δει ποτέ, ειδικά έτσι...

Οι δυο ηθοποιοί συναντήθηκαν την Κυριακή το βράδυ στα βραβεία «Screen Actors Guild» και τους είδαμε έτσι όπως δεν τους έχουμε ξαναδεί.

Jennier Aniston Brand Pitt

Η Τζένιφερ Άνιστον και ο Μπράντ Πιτ μπορεί να βραβεύτηκαν και οι δυο, ωστόσο η είδηση που κάνει το γύρο του διαδικτύου δεν είναι αυτή, αλλά το ότι δεν τους ένοιαζαν οι φωτογράφοι και μεταξύ τους υπήρξαν τρυφερές στιγμές.

Τα Φιλαράκια Rachel

Η Rachel σε συνέντευξη της, έδωσε... στεγνά τους συμπρωταγωνιστές της! Ποιοι φταίνε που δεν συνεχίζεται η σειρά;

Jennifer Aniston: Θα πάθετε εγκεφαλικό με το σπίτι της "Rachel" από τα Φιλαράκια! Φωτογραφίες από μέσα...

Θα πάθετε εγκεφαλικό με τις φωτογραφίες μέσα από το σπίτι της Jennifer Aniston, που την γνωρίσαμε και την αγαπήσαμε μέσα από τον ρόλο της "Rachel" στη σειρά Φιλαράκια!

Η διάσημη κωμικός άνοιξε το σπίτι της στην California, ένα εντυπωσιακό οίκημα όπου μένει μαζί με τον σύζυγό της, Justin Theroux, αφήνοντάς μας με το στόμα ανοιχτό με το πόσο πολυτελές, κομψό αλλά ταυτόχρονα cozy φαίνεται.

Η ίδια είναι γνωστή για την αγάπη της για οτιδήποτε έχει να κάνει με το σχέδιο και την διακόσμηση και όλοι γνωρίζουν ότι λατρεύει να ασχολείται με ανακαινίσεις χώρων, αφού όπως δηλώνει στο Architectural Digest, το να διαλέγει έπιπλα και υφάσματα είναι κάτι που ηρεμεί την ψυχή της.

Κοιτάζοντας τις φωτογραφίες καταλαβαίνουμε ότι η διάσημη ηθοποιός έχει δημιουργήσει ένα απόλυτα πολυτελές και επιβλητικό περιβάλλον μέσα στο σπίτι της - οι περισσότεροι έχουν σταθεί στο τεράστιο και επιβλητικό γραφείο που υπάρχει εκεί μέσα, για το οποίο η ίδια δήλωσε πως νιώθει απίστευτη εξουσία όταν κάθεται σε αυτό, γι΄αυτό και δεν κάθεται σχεδόν ποτέ, όπως αποκάλυψε αστειευόμενη.

Σπίτι Φιλαράκια

Τα Φιλάρακια

star

Jennifer Aniston

Rachell φιλαράκια

φιλαράκια σπίτι star

Μιας και μιλάμε για Jennifer Aniston! Πήγε να χάσει την δουλειά της! Το περιστατικό που κατάφεραν να θάψουν έρχεται στη φόρα για πρώτη φορά!