Megxit: Εδώ θα μένουν πλέον η Μέγκαν και ο Χάρι! Η τεράστια βίλα με πολλούς ορόφους στον Καναδά!

Δείτε εικόνες!

Megxit: Εδώ θα μένουν πλέον η Μέγκαν και ο Χάρι!  Η τεράστια βίλα με πολλούς ορόφους στον Καναδά!

Εδώ θα μένουν πλέον η Μέγκαν και ο Χάρι μετά το Megxit! Σε μια τεράστια βίλα με πολλούς ορόφους στον Καναδά.

Η εκπομπή «Ελα, χαμογέλα» έδειξε μοναδικές λήψεις από το σπίτι που φημολογείται ότι θα είναι το επόμενο του ζεύγους, στο Βανκούβερ του Καναδά, αξίας 38.500.000 δολαρίων

Εικόνες από το επόμενο σπίτι του Χάρι και της Μέγκαν δημοσίευσε η εφημερίδα τ «Sun», η οποία έγραψε για μία υπερπολυτελή κατοικία, σε μία από τις καλύτερες γειτονιές του Βανκούβερ, με 6 υπνοδωμάτια και 5 τουαλέτες σε ένα τετραώροφο κτίριο, δίπλα στη θάλασσα.

Η εν λόγω κατοικία έχει πολύ υψηλό επίπεδο ασφάλειας και σύμφωνα με πηγές, η Μέγκαν έχει εκφράσει έντονο ενδιαφέρον γι' αυτήν.

Η κατοικία του Χάρι και της Μέγκαν στη Βρετανία, το Frogmore Cottage στο Ουίνδσορ, έχει αρχίσει να κλείνει ενώ πριν λίγο καιρό ανακαινίστηκε έναντι 2,4 εκατομμυρίων λιρών.

Ο οικονόμος του σπιτιού και ένας υπεύθυνος καθαρισμού μετακινήθηκαν σε άλλες θέσεις, σύμφωνα με τον Guardian, ενώ άλλα μέλη του προσωπικού -σεφ και υπηρέτες- ανακοινώθηκε πως δεν χρειάζονται άλλο, σύμφωνα με την Daily Mail. Η Μέγκαν είναι ήδη στον Καναδά μαζί με τον γιο του ζευγαριού, Άρτσι και τα δύο τους κατοικίδια.

Ενώ σκάνδαλο δημιουργήθηκε επίσης και όταν ανακοινώθηκε πως η Meghan έδωσε πληρωμένη απάντηση!

Ο πρίγκιπας Χάρι «σπάει» την σιωπή του για πρώτη φορά! Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που παραιτήθηκαν με την Μέγκαν!

Ο πρίγκιπας Χάρι «έσπασε» την σιωπή του για πρώτη φορά και αποκάλυψε ποιος είναι ο πραγματικός λόγος που παραιτήθηκαν με την Μέγκαν.

Αυτή είναι η πρώτη φορά στην ιστορία που πριγκιπικό ζεύγος απαρνείται τα βασιλικά του καθήκοντα. Το θέμα έχει πάρει παγκόσμιες διαστάσεις και εκατομμύρια άνθρωποι περιμένουν να μάθουν τον λόγο της απόφασης τους αυτής. Σε μία εξαιρετικά συναισθηματική ομιλία, ο πρίγκιπας Χάρι εξήγησε τους λόγους που «ανάγκασαν» τον ίδιο και την σύζυγό του, να απαρνηθούν τα καθήκοντά τους και -όπως όλα δείχνουν- να βαδίσουν τη δική τους πορεία.

Ο έδωσε ομιλία σε εκδήλωση υποστηρικτών του την Κυριακή, λέγοντας πως «για μένα και τη Μέγκαν πλέον δεν υπάρχειμ άλλη επιλογή». Τόνισε, δε, πως «θέλαμε να συνεχίσουμε το έργο μας δίχως τη χρηματοδότηση από τον λαό. Όμως, προφανώς, αυτό δεν ήταν εφικτό», ήταν ο λόγος που επικαλέστηκε για την απόφαση του ιδίου και της συζύγου του να απαρνηθούν τα βασιλικά τους καθήκοντα.

Στον πρόλογο της ομιλίας του, είπε ότι «Μόνο να φανταστώ μπορώ τι έχετε ακούσει και τι έχετε διαβάσει αυτές τις ημέρες για μένα. Είμαι το ίδιο άτομο που γνωρίζετε εδώ και 35 χρόνια. Το Ηνωμένο Βασίλειο είναι το σπίτι μου και ο τόπος που αγαπώ. Αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ».