My Style Rocks: Στάζουν «φαρμάκι» οι παίκτριες! Νέες κόντρες ξεσπάνε στο πλατό!

Μαλλί με μαλλί θα πιαστούν!

My Style Rocks: Στάζουν «φαρμάκι» οι παίκτριες! Νέες κόντρες ξεσπάνε στο πλατό!

Στάζουν «φαρμάκι» οι παίκτριες του «My Style Rocks» αναμεταξύ τους! Στο πλατό ξεσπάνε νέες κόντρες και τα επεισόδια που έρχονται θα έχουν πολύ ένταση!

Στον διαγωνισμό μόδας του ΣΚΑΪ αν και έχει μόνο μια εβδομάδα που προβάλλεται παίκτριες φαίνεται πως κοντράρονται ήδη!

Αμίνα Χακίμ και Μαρία Καζαριάν φαίνεται να έχουν ξεκινήσει μια δική τους κόντρα με ατάκες «φωτιά». Οι δύο παίκτριες του My Style Rocks έχουν εντελώς διαφορετικό στιλ και άποψη για τη μόδα, όπως δείχνουν μέσα από τις εμφανίσεις τους. Από τη μία πλευρά, η Αμίνα δείχνει να κάνει μεν μοδάτες εμφανίσεις, διατηρώντας, ωστόσο, μια ισορροπία με το κλασσικό. Από την άλλη, η Μαρία Καζαριάν, που δεν εντυπωσίασε στην πρώτη της εμφάνιση αλά Κιμ Καρντάσιαν, επιλέγει ένα πιο εκκεντρικό στιλ, το οποίο υποστηρίζει σε κάθε βήμα.

Σχεδόν σε κάθε εμφάνιση της Μαρίας Καζαριάν στο My Style Rocks, η Αμίνα δείχνει να διαφωνεί με το λουκ. Μάλιστα, σε ένα επεισόδιο έγινε έξαλλη όταν είδε την συμπαίκτριά της να φορά ροζ outfit με λεοπάρ γούνα προκειμένου να πάει σε συμβολαιογράφο για το άνοιγμα διαθήκης. «Είναι σχεδόν ύβρις», είπε η Αμίνα Χακίμ.

Η κόντρα των δύο παικτριών του My Style Rocks, ωστόσο, συνεχίζεται… Αυτό, τουλάχιστον, δείχνει το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου. Κατά τη διάρκεια της κριτικής της προς την Αμίνα, η Μαρία Καζαριάν λέει: «Δεν μου αρέσει σήμερα, μπορεί και καλύτερα, πιστεύω», με την συμπαίκτριά της να απαντά: «Τιμή μου που δεν σου αρέσει». «Ουάου, τι ήταν αυτό τώρα», αντέδρασε με ειρωνεία η Καζαριάν.

Δείτε επίσης την παίκτρια που μπαίνει σήμερα στο παιχνίδι, αλλά κάπου την έχουμε δει και παλαιότερα!

Πηγή: iefimerida.gr

My Style Rocks: Η πρώτη ανάρτηση της Αμίνα Χακίμ μετά τη νίκη της!

Η Αμίνα Χακίμ, λίγο μετά τη νίκη της στο πρώτο λαμπερό gala του My Style Rocks, έκανε την πρώτη της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Το gala του My Style Rocks ξεκίνησε με αρκετά ευτράπελα, ενώ τελικά νικήτρια αναδείχθηκε η Αμίνα, η οποία μέχρι στιγμής έχει καταφέρει να εντυπωσιάσει αρκετές φορές με τις επιλογές της.

Φυσικά πρωταγωνιστικό ρόλο στο Gala είχε και το Twitter, το οποίο τα έδωσε όλα με τις επικές ατάκες για τις παίκτριες!

Έτσι η Αμίνα, αφού πήρε τη νίκη από το πρώτο Gala ανέβασε μία φωτογραφία από την εμφάνισή της και έγραψε:

«Σας ευχαριστώ όλους για τη υποστήριξη και την αγάπη που μου δείχνετε!!» έγραψε η παίκτρια στο Instagram!