Ολυμπία Χοψονίδου: Λίγο πριν γεννήσει ήταν μαζί με τα παιδιά της! Τι έκαναν όλοι μαζί;

Είναι το πιο υπέροχο στιγμιότυπο!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ολυμπία Χοψονίδου: Λίγο πριν γεννήσει ήταν μαζί με τα παιδιά της! Τι έκαναν όλοι μαζί;

Λίγο πριν γεννήσει το έκτο της παιδί, η Ολυμπία Χοψονίδου ήταν μαζί με όλα τα παιδιά της και δεν μπορείτε να φανταστείτε τι έκαναν όλοι μαζί στην μανούλα τους! Το στιγμιότυπο προκαλεί συγκίνηση σε όποιον το βλέπει!

Το πανέμορφο μοντέλο έφερε σήμερα το πρωί στη ζωή το έκτο της παιδί και σύσσωμη η οικογένειά της, πήγε στο μαιευτήριο για να υποδεχθεί το νέο μέλος.

Το προηγούμενο βράδυ ωστόσο, τα πέντε παιδιά της κάθισαν γύρω από τη μητέρα τους και της ζωγράφισαν την κοιλιά της! Το στιγμιότυπο ήταν υπέροχο, και η Ολυμπία Χοψονίδου το ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram!

Στο μεταξύ πριν από λίγη ώρα, η Ολυμπία Χοψονίδου ανέβασε το πρώτο βίντεο μαζί με τη νεογέννητη κόρη της!

Χοψονίδου γέννα

Ολυμπία Χοψονίδου: Μόλις γέννησε! Η πρώτη φωτογραφία από τον Βασίλη Σπανούλη!

Μόλις γέννησε η Ολυμπία Χοψονίδου και την είδηση έκανε γνωστή ο Βασίλης Σπανούλης με μια φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram!

Ο γνωστός μπασκετμπολίστας πιο ευτυχισμένος από ποτέ ανακοίνωσε πως το 6ο παιδί τους μόλις ήρθε στον κόσμο με μια οικογενειακή φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο!

Ο Βασίλης Σπανούλης κρατάει στα χέρια του το νεογέννητο παιδί του και «ρίχνει» το Instagram με αυτήν την εικόνα! Η Ολυμπία Χοψονίδου απουσιάζει από την συγκεκριμένη φωτογραφία καθώς απ' ότι φαίνεται παραμένει στο δωμάτιο για να ξεκουραστεί μετά από την γέννα.

Η Οικογένεια Σπανούλη μόλις μεγάλωσε κατά ένα μέλος και η ευτυχία τους είναι απερίγραπτη!

Δείτε την σχετική δημοσίευση:

Δείτε μια φωτογραφία ντοκουμέντο απ' όταν είχε πάρει εξιτήριο! Ήταν μια καλλονή!

Ολυμπία Χοψονίδου: Γεννάει με καισαρική! Η αποκάλυψη για το παιδί με τον Σπανούλη πριν το νοσοκομείο!

Η Ολυμπία Χοψονίδου γεννάει με καισαρική! Η αποκάλυψη για το παιδί με τον Σπανούλη πριν το νοσοκομείο που προκάλεσε εντύπωση! Ποιος ο απίστευτος λόγος; Φαίνεται αδιανόητο!

Παρά το γεγονός ότι έχει ήδη πέντε παιδιά η Χοψονίδου ασχολείται πολύ με τα social media, και μάλιστα ζητάει από τους followers της να της κάνουν ερωτήσεις.

Μάλιστα, φαίνεται πως η ίδια έχει αποκαλύψει πολλά για τις γέννες της, αφού κάποια από τις διαδικτυακές της φίλες ήξερε ότι στις γέννες των δύο κοριτσιών της έκανε καισαρική.

Έτσι την ρώτησε:

«Λόγω των καισαρικών στα κορίτσια σας και το 6ο θα γεννηθεί με καισαρική;» και η Χοψονίδου απάντησε: «Μάλλον» δείχνοντας την λύπη και την αγωνία της για αυτή την προοπτική. Η αλήθεια είναι πως φαίνεται δύσκολο από ιατρικής άποψης μετά από τοκετό με καισαρική να γεννηθεί παιδάκι φυσιολογικά, εμείς όμως της ευχόμαστε ότι καλύτερο!