Happy Day: Η παρουσιάστρια μίλησε για τους πρώην της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου on camera! «Η πρώτη της σχέση...»

Τα είπε όλα!

Happy Day: Η παρουσιάστρια μίλησε για τους πρώην της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου on camera! «Η πρώτη της σχέση...»

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Happy Day», Σταματίνα Τσιμτσιλή, μίλησε on camera, για όλους τους πρώην της Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και δε δίστασε στιγμή! Μάλιστα αναφέρθηκε μέχρι και στην πρώτη της σχέση!

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ήταν καλεσμένη στην χθεσινή εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στους δεσμούς της.

Έτσι, με αφορμή τις δηλώσεις της, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αναφέρθηκε στους πρώην δεσμούς της λέγοντας:

«Η αλήθεια είναι ότι κατά καιρούς την έχουν συνδέσει με διάφορους ανθρώπους, αλλά και η ίδια με τους ανθρώπους που ήταν όντως, δεν κρύφτηκε. Δηλαδή, οι φωτογραφίες που τη συνδυάζουν με κάποιους ανθρώπους, είτε με την πρώτη σχέση της που έγινε γνωστή που ήταν ένας πολύ μεγάλος επιχειρηματίας, ο οποίος την έβαλε και στα πράγματα που όλοι το γνωρίζουμε και μετά και ένας άλλος πιτσιρικάς με τον οποίο γίνανε και κάτι σκηνικά σε ένα νυχτερινό κέντρο, τώρα όλοι οι άλλοι μπορεί να ήταν άνθρωποι με τους οποίους απλά βγήκε σε ένα φαγητό».

Για τις δηλώσεις που έκανε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο «Μαζί Σου», μίλησε και η Φαίη Σκορδά.

Happy Day: Επέστρεψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή! Το μήνυμα της για το πρόβλημα υγείας της...

Επέστρεψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Happy Day. Το μήνυμα της για το πρόβλημα υγείας της...

Η παρουσιάστρια μετά το κρύωμα που την ταλαιπώρησε επέστρεψε στην εκπομπή της και θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα.

«Ότι θα χαιρόμουν τόσο πολύ που θα πω αυτό το καλημέρα με χαμόγελο και θα αισθανθώ υγιής που είμαι ανάμεσά σας, δεν το πίστευα. Όλα καλά. Όπως έγραψα και στο Instagram πήρα το πρώτο μάθημα της δεκαετίας. Δηλαδή πρέπει να ακούμε τον εαυτό μας και να αφουγκραζόμαστε τα σημάδια.

Μην αφήνετε τον εαυτό σας τρίτη προτεραιότητα, γιατί κλατάρει κάποια στιγμή. Και εγώ κλάταρα εν ώρα εκπομπής. Ήταν ένας συνδυασμός κατάπτωσης και ταυτόχρονα είχα αδυναμία. Μια ναυτία. Με είχε πειράξει και μια αντιβίωση. Την έβγαλα ξάπλα όλο το τριήμερο. Τα μισά μου παιδιά ήταν άρρωστα. Αλλά όλα καλά και να ακούμε τον εαυτό μας. Μας δίνει μηνύματα».

Πριν λίγο καιρό και τα παιδιά της παρουσιάστριας είχαν βγει στην εκπομπή με αποτέλεσμα να συγκινηθεί.