Κάτια Ζυγούλη: Πέταξε τα τακούνια και έβαλε μπότες! Πάτησε στις λάσπες και ο Ρουβάς την κοίταζε άναυδος!

Το τόλμησε!

Κάτια Ζυγούλη: Πέταξε τα τακούνια και έβαλε μπότες! Πάτησε στις λάσπες και ο Ρουβάς την κοίταζε άναυδος!

Η Κάτια Ζυγούλη το τόλμησε, πέταξε τα τακούνια της και έβαλε μπότες! Το μοντέλο δε δίστασε και πάτησε μέσα στις λάσπες με ένα χαμόγελο που έφτανε μέχρι τα αυτιά! Ο Σάκης Ρουβάς την κοίταζε από μακριά και είχε μείνει άναυδος!

Το πανέμορφο μοντέλο έχει δείξει πως δε διστάζει να κάνει ακόμα και τις πιο σκληρές δουλειές και έτσι έκανε μία αποφασιστική κίνηση που δεν περίμενε κανείς.

Συγκεκριμένα, η Κάτια Ζυγούλη, αποφάσισε να κάνει δεντροφύτευση και έτσι "έπεσε" με αποφασιστικότητα στις λάσπες με τα μποτάκια της αλλά για καλό σκοπό !

«Δεν με πειράζει καθόλου που γέμισα λάσπες, αντιθέτως το ευχαριστήθηκα! Αυτό μου μετράει είναι ότι βάλαμε το δικό μας λιθαράκι για να ξανά πρασινίσει η πλαγιά του Νταού Πεντέλης. Μπράβο σε όλους» έγραψε στο Instagram!

Στο μεταξύ έχετε δει τον μεγάλο της γιο; Είναι ίδιος με τον Σάκη Ρουβά!

Κάτια Ζυγούλη - Σάκης Ρουβάς: Πήγαν «σετ» σε εκδήλωση! Οι καφές μπότες συνδυάστηκαν με πανωφόρι και πήραν 10άρι!

Η Κάτια Ζυγούλη και ο Σάκης Ρουβάς, πήγαν «σετ» σε εκδήλωση! Οι καφές μπότες συνδυάστηκαν με πανωφόρι και πήραν 10άρι αφού το look είναι άλλου επιπέδου!

Το λαμπερό ζευγάρι πήγε στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων "ΕΛΠΙΔΑ", για πολύ καλό σκοπό και «έκλεψαν» τις εντυπώσεις.

Η Κάτια και ο Σάκης, συνδύασαν τις αποχρώσεις των ρούχων τους και μαγνήτισαν τα βλέμματα! Το μοντέλο φόρεσε καφέ μπότες και ο ταλαντούχος τραγουδιστής έβαλε τζάκετ σε καφέ, ώστε να ντυθούν παρόμοια. Το look τους πήρε 10άρι από εμάς και κατάφεραν και ξεπέρασαν σε κομψότητα, και το πιο πρόσφατο που είχαν κάνει!

Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες του Youweekly.gr:

Κάτια Ζυγούλη - Σάκης ΡουβάςΚάτια Ζυγούλη - Σάκης Ρουβάς εμφάνισηΚάτια Ζυγούλη - Σάκης Ρουβάς πήγαν σε εκδήλωση

Κάτια Ζυγούλη: Στάθηκε δίπλα στον Σάκη Ρουβά με αυτή την μαύρη ζακέτα! Κοντεύει να βγει sold out!

Κοντεύει να βγει sold out η μαύρη ζακέτα που επέλεξε να φορέσει η Κάτια Ζυγούλη, σε πρόσφατη έξοδό της και να σταθεί δίπλα στον σύζυγό της, Σάκη Ρουβά!

Το μοντέλο την περασμένη Δευτέρα εθεάθη με τον αγαπημένο τραγουδιστή στο Κολωνάκι! Πιο ερωτευμένοι από ποτέ κρατούσε ο ένας το χέρι του άλλου και κατηφόριζαν στα σοκάκια!

Ο φωτογράφος του Youweekly.gr τους απαθανάτισε κι εμείς δεν θα μπορούσαμε να μην παρατηρούσε την μαύρη ζακέτα που φόρεσε η Κάτια και απογείωσε το look της!

Κάτια Ζυγούλη Σάκης Ρουβάς

Συνήθως το πιο απλό είναι και το πιο ωραίο γι αυτό και εμείς σας βρήκαμε όλες τις πληροφορίες για να κάνετε την ζακέτα δική σας!

Θα την βρείτε στην εταιρεία Massimo Dutti και κοστίζει 69,95 ευρώ!

Να τονίσουμε, επίσης, πως η Κάτια ήταν άβαφη και έλαμπε από κάτω μέχρι πάνω! Αν θες να δεις κι άλλες φωτογραφίες από το πρόσωπό της χωρίς ίχνος μακιγιάζ, πάτα εδώ.