Καλό Μεσημεράκι: Ξέσπασε ο παρουσιαστής κατά του Πούμπουρα για δεύτερη φορά! «Τι αστείο ρε φίλε, ποιος το σκέφτηκε;»

«Κουβαλούσαν κάτι αιμόφυρτους...»

Καλό Μεσημεράκι: Ξέσπασε ο παρουσιαστής κατά του Πούμπουρα για δεύτερη φορά! «Τι αστείο ρε φίλε, ποιος το σκέφτηκε;»

Ξέσπασε ο παρουσιαστής της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι» κατά του Σάββα Πούμπουρα και είπε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων: «Τι αστείο ρε φίλε, ποιος το σκέφτηκε;»!

Για το Best Friend’s Fear και τον Σάββα Πούμπουρα μίλησε ξανά ο Νίκος Μουτσινάς, στον αέρα της εκπομπής του στον ΣΚΑΪ!

Μετά το ξέσπασμα που είχε ο παρουσιαστής και ηθοποιός για την φάρσα στην Βίκυ Σταυροπούλου τώρα «ξεσπάει» για την φάρσα στην Ειρήνη Κολιδά.

Ο Νίκος Μουτσινάς αναφέρθηκε στα όσα είδαμε στο επεισόδιο της Παρασκευής, δείχνοντας την αντίθετη άποψη του στο πρότζεκτ του ΑΝΤ1 και λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Ξαναχτύπησε ο Πούμπουρας, δεν είναι ακόμα στη φυλακή, κακώς, αν με ρωτάς, κυκλοφορεί ελεύθερος και κάνει τις “πλάκες” του. Αθώες πλάκες, πλάκες παιδικές, πλάκες από αυτές που θες δίπλα σου και τον καρδιολόγο, παίρνεις όλη τη μονάδα ανάνηψης να υπάρχει εκεί κοντά, αχρείαστη να είναι.

Δεν την άφηνε να φύγει την Ειρήνη Κολιδά από το νοσοκομείο. Ωραία πλάκα; Ωραίο αστείο; Κουβαλούσαν κάτι αιμόφυρτους μπροστά της, αυτή να τα έχει χάσει… Τι αστείο ρε φίλε, ποιος το σκέφτηκε; Αυτή να τρέμει, να φωνάζουν οι άλλοι. Εκεί, λίγο πριν το έμφραγμα, εμφανίζεται ο Πούμπουρας πάντα με γέλια γιατί περνάει τέλεια, εξαιρετικά».

Δείτε σχετικό βίντεο:

Ο Νίκος Μουτσινάς δέχτηκε μια ευχάριστη έκπληξη στον αέρα της εκπομπής

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε σήμερα τον παρουσιαστή, Νίκο Μουτσινάς στην εκπομπή του, αφού στο πλατό εισέβαλε ο Λευτέρης Πανταζής.

Ο Νίκος Μουτσινάς σχολίαζε με το δικό του τρόπο το γεγονός ότι οι αδερφές Jenner δημοσίευσαν στο λογαριασμό τους στο Instagram μια φωτογραφία της Φαίης Σκορδά και τραγούδησε μια διασκευή του τραγουδιού «Επάνω σε χαλιά».

ότε μπήκε μέσα ο Λευτέρης Πανταζής και τραγούδησαν μαζί την επιτυχία του καλλιτέχνη.

Μετά το τέλος του τραγουδιού, οι δυο τους είπαν τα νέα τους και ο Λευτέρης Πανταζής είπε το νέο του τραγούδι “Το’ πα στον παππά”.

Δείτε σχετικό βίντεο:

Καλό Μεσημεράκι: Αδιανόητο περιστατικό με την Φαίδρα Δρούκα! Τι συνέβη;

Αδιανόητο περιστατικό συνέβη στο πλατό της εκπομπής, "Καλό Μεσημεράκι"! Η Φαίδρα Δρούκα ξέσπασε από την χαρά της! Τι συνέβη όμως και ενθουσιάστηκε η ηθοποιός;

Η ίδια ήταν καλεσμένη στην εκπομπή, όπου και μίλησε για όλα! Ωστόσο ο παρουσιαστής θέλησε να την δοκιμάσει σε ένα παιχνίδι και τότε ήταν που η Δρούκα δεν μπόρεσε να αντέξει!

Έπαιξε λοιπόν το παιχνίδι με τις ερωτήσεις που πρέπει να απαντήσεις σε 5 δευτερόλεπτα, ωστόσο δεν μπορούσε να κερδίσει με τίποτα. Ενώ ο Νίκος Μουτσινάς, έπαιρνε bonus, εκείνη παρέμενε στους 0 πόντους και όταν έδωσε επιτέλους μια σωστή απάντηση "ξέσπασε" σε ουρλιαχτά και χορούς.

Δείτε αναλυτικά τι αποκάλυψε στο παρακάτω βίντεο.