Ελένη Χατζίδου: Η κοιλιά της μετά τη γέννα είναι «πέτρα»! Πόζαρε στην αγκαλιά του Ετεοκλή και μοίρασε "εγκεφαλικά"!

Έχει και πάλι κορμάρα!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ελένη Χατζίδου: Η κοιλιά της μετά τη γέννα είναι «πέτρα»! Πόζαρε στην αγκαλιά του Ετεοκλή και μοίρασε

Η Ελένη Χατζίδου, με μία φωτογραφία στο Instagram, έδειξε την κοιλιά της που λίγο καιρό μετά τη γέννα, έχει γίνει σκέτη «πέτρα»! Η τραγουδίστρια, πόζαρε στην αγκαλιά του αγαπημένου της Ετεοκλή Παύλου και το σώμα της, όπως ήταν φυσικό μοίρασε "εγκεφαλικά"!

Η αγαπημένη τραγουδίστρια δεν έχει κανένα πρόβλημα να μοιραστεί φωτογραφία από το σώμα της, ακόμα και λίγο καιρό μετά τη γέννηση της κόρης της.

Όπως φαίνεται και μέσα από τη φωτογραφία, η Ελένη Χατζίδου έχει δουλέψει σκληρά για τον εαυτό της και αυτό είχε πολύ θετικά αποτελέσματα.

Αφού λοιπόν ανέβασε τη φωτογραφία, τη συνόδευσε από ένα δυνατό κείμενο για όλες τις μανούλες.

«Αν υπάρχει έστω κ μια από εσάς που αγχώνεται η στεναχωριέται για τα κιλα της εγκυμοσύνης,φύγανε όχι μόνο από μένα αλλά κ απ τον άντρα μου. Χωρίς πλάκα ξέρω ότι είναι κάτι που το σκεφτόμαστε εμείς που γεννήσαμε πρόσφατα!δε θα σας πω ότι θα γίνει εύκολα και ναι εγώ έχω κ απίστευτη βοήθεια απ τον personal trainer της καρδιας μου @eteoklispavlou ! Αλλά τα κιλα φεύγουν! Τα μπεμπάκια μας να ναι καλά,εμείς να είμαστε δυνατές κ με ψυχολογία για να τα προσέχουμε κ όλα παίρνουν τον δρόμο τους» έγραψε η τραγουδίστρια.

Μάλιστα, το σώμα της είναι τόσο υπέροχο, που δε διστάζει να βάλει και το πιο "καυτό" μίνι φόρεμα!

Ελένη Χατζίδου: Έβαλε κολλητό μαύρο φόρεμα και άφησε τον Ετεοκλή "κάγκελο"! Το σώμα της μετά τη γέννα είναι "θανατηφόρο"!

Η Ελένη Χατζίδου βρήκε και πάλι τον τρόπο για να τρελάνει τον Ετεοκλή Παύλου! Έβαλε το πιο "καυτό" κολλητό μαύρο φόρεμα και άφησε τον σύζυγό της "κάγκελο"! Το σώμα της αγαπημένης τραγουδίστριας μετά τη γέννα είναι απλά "θανατηφόρο"!

Η αγαπημένη τραγουδίστρια έχει κανονική κορμάρα και δε διστάζει να το δείχνει ακόμα και λίγο καιρό μετά τη γέννα της.

Μέσα από το προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία φόρεσε ένα μαύρο κολλητό φόρεμα και όπως ήταν φυσικό έπεσαν σαγόνια μιας και το κορμί της είναι τόσο καλλίγραμμο!

Δείτε την εικόνα και θα καταλάβετε!

Σας βρήκαμε επίσης και τις εκπληκτικές over the knee μπότες που φόρεσε η τραγουδίστρια και "τρέλανε" τον σύζυγό της!