Θύμα φάρσας του Σάββα Πούμπουρα ξέσπασε on air! «Πάγωσε το αίμα μου, είχα πει να πάω σε δικηγόρο...»

«Για ένα κω…reality θα πάθω κακό χωρίς λόγο»

Θύμα φάρσας του Σάββα Πούμπουρα ξέσπασε on air! «Πάγωσε το αίμα μου, είχα πει να πάω σε δικηγόρο...»

«Πάγωσε το αίμα μου, είχα πει να πάω σε δικηγόρο...», είπε μεταξύ άλλων on air και ξέσπασε ένα θύμα φάρσας του Σάββα Πούμπουρα!

Στη νέα εκπομπή με φάρσες που παρουσιάζει στον ΑΝΤ1 μεταξύ των τελευταίων θυμάτων που είδαμε ήταν ο δημοσιογράφος, Κωνσταντίνος Ντάφλος.

Στην κορύφωση της φάρσας, βρέθηκε ακινητοποιημένος από «μαφιόζους» που ήταν έτοιμοι να του κόψουν τα δάχτυλα. Ο ίδιος δεν είχε μπορέσει μέχρι σήμερα να δει τη φάρσα, κάτι που έγινε το πρωί της Δευτέρας στην εκπομπή που συμμετέχει, «Ευτυχείτε».

Ο Κωνσταντίνος Ντάφλος εξομολογήθηκε στον αέρα τα εξής:

«Τώρα που το είδα με έπιασε ταχυκαρδία, όπως τότε. Ήταν μια σοκαριστική εμπειρία, δεν ήθελα να το δω. Λέω για ένα κω…reality θα πάθω κακό χωρίς λόγο για κάποια σχόλια ξεκάθαρα χιουμοριστικά… Πάγωσε το αίμα μου!

Μετά από αυτή τη φάρσα, για 10-15 μέρες μπήκα σε ένα πολύ γκρίζο σύννεφο, δεν μπορούσα να το διαχειριστώ. Ήταν σαν να… σαν να ήταν μια παράλληλη πραγματικότητα η ζωή μου. Σκεφτόμουν τι μου συνέβη, γιατί μου συνέβη, τι πρέπει να κάνω, πώς να το διαχειριστώ… Είχα αποφασίσει να κάνω ό,τι χρειαστεί για να μην παίξει ποτέ αυτό στον αέρα, είχα πει να πάω σε δικηγόρο να δω τι μπορώ να κάνω. Αισθάνθηκα θυμό, ότι με προσέβαλαν. Στην πορεία το διαχειρίστηκα…

Θεωρώ για το περιεχόμενο της φάρσας ότι πρέπει να είσαι λίγο πιο προσεκτικός».

Δείτε σχετικό βίντεο:

Επίσης ξέσπασε και ο παρουσιαστής της εκπομπής Καλό Μεσημεράκι κατά του Πούμπουρα για δεύτερη φορά! «Τι αστείο ρε φίλε, ποιος το σκέφτηκε;»

Πανικός στην εκπομπή του Σάββα Πούμπουρα! Ο Τρύφωνας Σαμαράς του πέταγε ό, τι έβρισκε μπροστά του!

Πανικός επικράτησε για ακόμη μία φορά στην εκπομπή του Σάββα Πούμπουρα, «Best Friend's Fear», με το θύμα αυτή τη φορά να είναι ο Τρύφωνας Σαμαράς. Μόλις είδε τον παρουσιαστή, άρχισε και του πέταγε ό, τι έβρισκε μπροστά του!

Ένας φίλος του κομμωτή, τον έπεισε να πάει σε μία βίλα προκειμένου να χτενίσει μία κοπέλα η οποία βρίσκεται σε καραντίνα.

Ο Τρύφωνας Σαμαράς πήγε στο σπίτι και έμεινε κάποια στιγμή μόνος του με την κοπέλα, η οποία απ' ότι φαίνεται δεν ανταποκρινόταν.

Αφού τον έπιασε πανικός, μπήκε στο σπίτι τόσο ο αδερφός της κοπέλας όσο και ο Σάββας Πούμπουρας, με τον κομμωτή να πετάει στον παρουσιαστή ό, τι έβρισκε εκείνη την ώρα μπροστά του!

Πανικό είχε προκαλέσει και η Βίκυ Σταυροπούλου βέβαια, με την φάρσα που της έκανε ο Σάββας Πούμπουρας την προηγούμενη εβδομάδα!