Αντελίνα Βαρθακούρη: Αποκάλυψε τη σχέση της με την Ελένη Μενεγάκη! Σε τι την είχε βοηθήσει;

«Με έσωσες»!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αντελίνα Βαρθακούρη: Αποκάλυψε τη σχέση της με την Ελένη Μενεγάκη! Σε τι την είχε βοηθήσει;

Η Αντελίνα Βαρθακούρη παραχώρησε σήμερα συνέντευξη στην Ελένη Μενεγάκη και μεταξύ άλλων αποκάλυψε και τη σχέση της με την παρουσιάστρια. Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε σε τι ακριβώς την έχει βοηθήσει!

Οι δύο κυρίες είναι πολύ φίλες και αυτό φάνηκε από την πρώτη στιγμή της συνάντησής τους, μιας και η Αντελίνα Βαρθακούρη αγκάλιασε εγκάρδια την Ελένη Μενεγάκη.

Μάλιστα πριν από λίγο καιρό, η Αντελίνα είχε "εισβάλλει" στο πλατό της Ελένης Μενεγάκη προκειμένου να της κάνει ένα δώρο!

Συγκεκριμένα, η Αντελίνα αναφέρθηκε στο χρώμα των μαλλιών της και εξήγησε πως αν δεν ήταν η Ελένη Μενεγάκη δεν θα το είχε επιλέξει.

Άλλωστε οι δύο γυναίκες έχουν ακριβώς τα ίδια μαλλιά.

Αντελίνα Βαρθακούρη: Η άγνωστη σχέση λατρείας με την Ελένη! Μιλάει δημόσια και αποκαλύπτει πρώτη φορά!

Η Αντελίνα Βαρθακούρη μιλάει δημόσια και αποκαλύπτει πρώτη φορά την άγνωστη σχέση λατρείας που έχει με την παρουσιάστρια, Ελένη Μενεγάκη!

Η Αντελίνα Βαρθακούρη και ο σύζυγός της Χάρης Βαρθακούρης έχουν καταφέρει να τραβήξουν τα φώτα πάνω της λόγω των επικών καβγάδων τους στο «Globetrotters».

Ο κόσμος τους έχει αγαπήσει και θέλει να μαθαίνει συνεχώς πράγματα για το αγαπημένο ζευγάρι και η Αντελίνα, είναι αρκετά ενεργή στα social media της.

Έτσι αυτήν την φορά αποφάσισε να κάνει ένα Q&A μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram και να απαντήσει σε διάφορες ερωτήσεις που θέλουν να της κάνουν οι διαδικτυακοί της φίλοι! Αντελίνα Βαρθακούρη: Τι αποκαλύπτει για τους επικούς καβγάδες με τον Χάρη; «Οι τσακωμοί φέρνουν...»!

Ένας από αυτούς λοιπόν θέλησε να μάθει ποια είναι η σχέση της με την Ελένη Μενεγάκη και εκείνη απάντησε:

«Η Ελένη έχει μια πολύ ξεχωριστή και ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μου. Είναι κάτι παραπάνω από φίλη και αυτή η φιλία δεν έχει να κάνει καθόλου μα καθόλου με τη δουλειά».

Δείτε την σχετική δημοσίευση:

Αντελίνα Βαρθακούρη Ελένη Μενεγάκη