Κυριακή, 05 Απριλίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Εκδικείται το Buckingham! Πάνε στα δικαστήρια τη Μέγκαν Μαρκλ και τον Χάρι!

Βαριά "καμπάνα" για το ζευγάρι!

Εκδικείται το Buckingham! Πάνε στα δικαστήρια τη Μέγκαν Μαρκλ και τον Χάρι!
News 20.01.2020 20:19
Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
ΝΕΦΕΛΗ ΝΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΥ

YOUWEEKLY EDITOR

Το Buckingham δεν χάνει καθόλου χρόνο και εκδικείται τον Πρίγκιπα Χάρι και τη σύζυγό του, Μέγκαν Μαρκλ. Συγκεκριμένα, οι δικηγόροι του παλατιού πάνε στα δικαστήρια το ζευγάρι και ο λόγος θα σας τρελάνει!

Μπερδέματα και δικαστικές διενέξεις ενδέχεται να επιφέρει στους Σάσεξ η αφαίρεση των βασιλικών τίτλων τους, όπως αποφασίστηκε μετά το οικογενειακό συμβούλιο, που επιτρέπει μεν στους πρίγκιπα Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ να ζουν μια ζωή ανεξάρτητη, στερώντας τους και τους τίτλους, αλλά και την οικονομική βοήθεια του παλατιού.

Στο μεταξύ έγινε γνωστό και ποιο επίθετο θα έχει ο Πρίγκιπας Χάρι τώρα που θα χάσει τον τίτλο του!

Ειδικοί εκτιμούν ότι εάν ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ αναγκαστούν να αλλάξουν το σήμα τους «Sussex Royal» ενδέχεται να βρεθούν αντιμέτωποι με μία «ακριβή και σύνθετη» δικαστική μάχη.

Το μέλλον του σήματος τίθεται εν αμφιβόλω μετά την αφαίρεση των βασιλικών τίτλων τους από τη βασίλισσα Ελισάβετ και την απόφαση ότι δεν θα ενεργούν πλέον ως επίσημοι εκπρόσωποι της βασιλικής οικογένειας.

Το βασιλικό στάτους ήταν κάτι που το μέχρι πρότινος βασιλικό ζεύγος έπρεπε να θυσιάσει, ως αντάλλαγμα για την πολυπόθητη ελευθερία του από κάθε οικονομική ενίσχυση από το παλάτι, με στόχο μελλοντικές εμπορικές συμφωνίες, λένε πηγές.

Ωστόσο, η απόφαση προκαλεί ένα ανεπιθύμητο πλήγμα για το ζευγάρι, που ήλπιζε να αναπτύσσει τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες με την από κοινού εκτέλεση κάποιων βασιλικών καθηκόντων.

Από την πλευρά του, ο πρίγκιπας Χάρι σε μια παθιασμένη ομιλία του υποστήριξε ότι ένιωσε ότι «δεν είχαν άλλη επιλογή» από το να αποσυρθούν. Τις επόμενες ημέρες πλέον αναμένεται ότι θα ταξιδέψει στον Καναδά όπου μαζί με την Μέγκαν και τον γιο τους Άρτσι θα περνούν τον περισσότερο χρόνο τους, κι ενώ μπαίνουν σε μεταβατική περίοδο ενός χρόνου.

Το όνομα «Sussex Royal » το οποίο μετασχηματίζει τα αρχικά των ονομάτων του ζευγαριού, που πλαισιώνονται από μία βασιλική κορόνα, είναι το σήμα τους στην παρουσία τους στα κοινωνικά δίκτυα, ενώ αναγράφεται στον νέο τους ιστότοπο, τον λογαριασμό τους στο Intagram και τον μελλοντικό φιλανθρωπικό οργανισμό τους.

Χαμός στο Buckingham! Η Ελισάβετ «τελείωσε» με μια λέξη Μέγκαν και Χάρι! Αρνείται να μιλήσει για την «ασφάλεια» του!

Χαμός γίνεται στο Buckingham, με την Ελισάβετ να «τελειώνει» με μια λέξη Μέγκαν και Χάρι! Αρνούνται να μιλήσουν για την ασφάλεια τους.

Ο Πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν δεν θα μπορούν να κάνουν πλέον χρήση των τίτλων τους και δεν θα λαμβάνουν δημόσιους πόρους για βασιλικά καθήκοντα, δήλωσε το παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Το ζευγάρι επίσης δεν θα αντιπροσωπεύει τυπικά τη βασίλισσα.

Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ δήλωσαν επίσης ότι σκοπεύουν να επιστρέψουν στο δημόσιο τις 2,4 εκατομμύρια στερλίνες που έλαβαν για την ανακαίνιση του Frogmore Cottage, το οποίο θα παραμείνει η οικογενειακής τους έδρα στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η νέα ρύθμιση τίθεται σε ισχύ την άνοιξη του τρέχοντος έτους, σύμφωνα με την ανακοίνωση του παλατιού, κι έρχεται μετά το αίτημα του ζευγαριού να μην συμμετέχει στα καθήκοντα της βασιλικής οικογένειας.

Ικανοποιημένη η Ελισάβετ

Σε γραπτή δήλωση η Βασίλισσα αναφέρει ότι μετά από πολλούς μήνες συνομιλιών αλλά και τις πιο πρόσφατες συζητήσεις είναι ικανοποιημένη που από κοινού «βρήκαμε μια εποικοδομητική και υποστηρικτική οδό προς τα εμπρός για τον εγγονό μου και την οικογένειά του».

«Ο Χάρι, η Μέγκαν και ο Άρτσι θα είναι πάντα πολύ αγαπητά μέλη της οικογένειάς μου», συνεχίζει η δήλωση.

«Αναγνωρίζω τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν ως αποτέλεσμα της έντονης επιτήρησης τα τελευταία δύο χρόνια και υποστηρίζω την επιθυμία τους για μια πιο ανεξάρτητη ζωή. Θέλω να τους ευχαριστήσω για την αφοσίωσή τους και το έργο τους σε όλη τη χώρα, την Κοινοπολιτεία και πέρα ​​από αυτήν και είμαι ιδιαίτερα υπερήφανος για το πόσο γρήγορα ο Μέγκαν έγινε μέλος της οικογένειας.

Είναι η ελπίδα ολόκληρης της οικογένειάς μου ότι η σημερινή συμφωνία τους θα τους επιτρέπει να αρχίσουν να χτίζουν μια νέα ζωή με ευτυχία και ειρήνη.»

Το παλάτι του Μπάκιγχαμ δήλωσε ότι το βασιλικό ζευγάρι αντιλήφθηκε ότι έπρεπε να αποχωρήσει από τα βασιλικά καθήκοντα, συμπεριλαμβανομένων των επίσημων στρατιωτικών διορισμών.


«Δεν θα λαμβάνουν πλέον δημόσια κονδύλια για βασιλικά καθήκοντα», ανέφερε η δήλωση.

«Με την ευλογία της βασίλισσας, οι Σάσεξ θα συνεχίσουν να διατηρούν τις αξίες της μεγαλειότατης. Ενώ δεν μπορούν πλέον να εκπροσωπούν τυπικά τη Βασίλισσα, οι Σάσεξ έχουν καταστήσει σαφές ότι σε όλες τους τις ενέργειες θα συνεχίσουν να τιμούν τις αξίες της Αυτού Μεγαλειότητας. Οι Σάσεξ δεν θα χρησιμοποιήσουν τους τίτλους HRH (His/Her Royal Majesty), επειδή δεν εργάζονται πλέον ως μέλη της Βασιλικής Οικογένειας.»

Το παλάτι είπε ότι δεν θα σχολιάσει τις προβλέψεις για την ασφάλεια του βασιλικού ζευγαριού

Βέβαια θυμίζουμε πως σε προηγούμενες δηλώσεις της, η Βασίλισσα ήταν πιο αυστηρή σχετικά με το θέμα της παραίτησης του ζευγαριού!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Φήμες «φωτιά» για την Μέγκαν Μαρκλ! Φεύγουν υπάλληλοι από την έπαυλη - Έφυγε οριστικά για Καναδά;

Megxit: Εδώ θα μένουν πλέον η Μέγκαν και ο Χάρι! Η τεράστια βίλα με πολλούς ορόφους στον Καναδά!

Διαβάστε περισσότερα news στο YouWeekly.gr

Share