Πρίγκιπας Χάρι: Ποιο θα είναι το επίθετο του μετά την παραίτηση;

Η απορία που έχει δημιουργηθεί σε όλους!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Πρίγκιπας Χάρι: Ποιο θα είναι το επίθετο του μετά την παραίτηση;

Μετά την πολύκροτη παραίτηση που ανακοίνωσε ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ από τα βασιλικά του καθήκοντα, σε όλους έχει δημιουργηθεί η απορία σχετικά με το ποιο θα είναι το νέο επίθετο του Δούκα του Σάσεξ.

Είναι ευρέως γνωστό πως τα μέλη της βασιλικής οικογένειας δεν έχουν επίθετο ή τουλάχιστον, το επίθετο που έχουν δεν είναι γνωστό.

Στο μεταξύ, έγινε γνωστό σήμερα, πως ο Πρίγκιπας Χάρι αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο για τον οποίο παραιτήθηκε.

Έτσι μέχρι τώρα κυκλοφορούσε με επίθετο, τον τίτλο που του απένειμε η Βασίλισσα Ελισάβετ, δηλαδή Χάρι Σάσεξ.

Τώρα πια, τόσο ο Χάρι όσο και ο γιος του Άρτσι, θα υιοθετήσουν και πάλι το επίθετο της οικογένειάς τους, δηλαδή Χάρι Ουίνσντορ και Άρτσι Ουίνσντορ.

Πρίγκιπας Χάρι - Μέγκαν Μαρκλ: "Λουκέτο" στο παλάτι τους στην Αγγλία! Τα μάζεψαν και έφυγαν!

"Λουκέτο" μπήκε στο πολυτελές παλάτι της Μέγκαν Μαρκλ και του Πρίγκιπα Χάρι στην Αγγλία, λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση του Megxit! Οι δυο τους τα μάζεψαν και έφυγαν αμέσως από το Σάσεξ!

Οι συγκυρίες φαίνεται πως δεν ευνοούσαν πλέον τη διαμονή του ζευγαριού στο σπίτι τους στην Αγγλία, μιας και η Ελισάβετ έχει ήδη αρχίσει και μετακινεί το προσωπικό σε άλλες θέσεις.

Πρώτα έφυγε ο οικονόμος και στη συνέχεια ο υπεύθυνος καθαρισμού. Άλλα μέλη μάλιστα απολύθηκαν εντελώς μιας και πλέον δε θα χρειαστούν στο προσωπικό της βασιλικής οικογένειας.

Έτσι έφυγε αρχικά η Μέγκαν Μαρκλ μαζί με τον μικρό Άρτσι και τα δύο σκυλιά, ενώ στις επόμενες μέρες αναμένεται να φύγει και ο Χάρι.

Ωστόσο το πλάνο τους να μετακομίσουν στον Καναδά, σιγά σιγά βουλιάζει, αφού οι Καναδοί έδειξαν τη δυσαρέσκειά τους!

Πρίγκιπας Χάρι: Έκανε την τελευταία του βασιλική εμφάνιση! «Εξαφανισμένη» η Μέγκαν Μαρκλ!

Την τελευταία του βασιλική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Πρίγκιπας Χάρι με την Μέγκαν Μαρκλ να είναι «εξαφανισμένη» από την Μ. Βρετανία.

Παρακολούθησε παιδιά και άτομα με ειδικές ανάγκες να παίζουν ράγκμπι στον κήπο του Μπάκιγχαμ, ενώ στη συνέχεια, έκανε την κλήρωση για το Παγκόσμιο Κύπελλο του αθλήματος το 2021.

Όπως φαίνεται μετά την ανακοίνωση πως με την Μέγκαν Μαρκλ φεύγουν για Καναδά, ο Πρίγκιπας Χάρι έκανε την τελευταία βασιλική του υποχρέωση.

Ωστόσο, η Δούκισσα του Σάσεξ δεν ήταν πουθενά, αφού μετά τον σάλο που ξέσπασε έφυγε από το παλάτι.

 Πρίγκιπας Χάρι παλάτι

Μέγκαν Μαρκλ Megxit