Παίρνει το αίμα του πίσω το Buckingham! Τα βρήκαν σκούρα η Μέγκαν Μαρκλ και ο Χάρι!

Αλλάζουν τα σχέδιά τους!

Παίρνει το αίμα του πίσω το Buckingham! Τα βρήκαν σκούρα η Μέγκαν Μαρκλ και ο Χάρι!

Λίγες μέρες μετά τον ντόρο που έγινε για το Megxit, το Buckingham, παίρνει επιτέλους το αίμα του πίσω! Η Μέγκαν Μαρκλ και ο Πρίγκιπας Χάρι, τα βρήκαν σκούρα με το πλάνο να μετακομίσουν στον Καναδά και τώρα τα σχέδιά τους αλλάζουν!

Το ζευγάρι, λίγο μετά την ανακοίνωση της παραίτησής του από τα βασιλικά του δικαιώματα, έκανε γνωστή την επιθυμία του να πάει στον Καναδά και να ζήσει εκεί, όπου και θα δραστηριοποιηθεί.

Ωστόσο, έρευνα που έγινε από το ινστιτούτο Angus Reid του Καναδά, έδειξε, πως οι Καναδοί δεν είναι διατεθημένοι να πληρώσουν οι ίδιοι τα έξοδα διαμονής του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ.

Όσο κι αν τους αγαπούν, φαίνεται πως κάτι τέτοιο είναι αδύνατο! Άλλωστε, το 50% των Καναδών δηλώνει «αδιάφορο» για την επιθυμία του πριγκιπικού ζεύγους να περάσει περισσότερο χρόνο στον Καναδά.

Ο Χάρι μάλιστα χτες, έχοντας αφήσει για λίγο το όνειρο του Καναδά στην άκρη, έκανε την πρώτη του δήλωση μετά το Megxit!

Σείεται το Buckingham! Τα πρώτα λόγια της Ελισάβετ μετά τη συνάντηση με τον Χάρι! «Θα προτιμούσα να...»

Σείεται κανονικά το Buckingham με την είδηση που κυκλοφόρησε μόλις πριν από λίγα λεπτά! Αυτά είναι τα πρώτα λόγια της Βασίλισσας Ελισάβετ μετά την πολυσυζητημένη συνάντησή της με τον πρίγκιπα Χάρι! «Θα προτιμούσα να παραμείνουν πλήρως ενεργά μέλη»!

Η συνάντηση μεταξύ των μελών της βασιλικής οικογένειας ολοκληρώθηκε και η βασίλισσα Ελισάβετ δεν έχασε καθόλου χρόνο από το να βγάλει τη σχετική της ανακοίνωση η οποία αναφέρει.

«Σήμερα η οικογένειά μου είχε πολύ εποικοδομητικές συζητήσεις για το μέλλον του εγγονού μου και της οικογένειάς του. Η οικογένειά μου και εγώ στηρίζουμε απόλυτα την επιθυμία του Χάρι και της Μέγκαν να ξεκινήσουν μια καινούρια ζωή ως νέα οικογένεια», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην επίσημη ανακοίνωση της βασίλισσας.

«Παρότι θα προτιμούσαμε να παραμείνουν πλήρως ενεργά μέλη της βασιλικής οικογένειας, σεβόμαστε και κατανοούμε την επιθυμία τους να ζήσουν μια πιο ανεξάρτητη ζωή ως οικογένεια, ενώ παραμένουν πολύτιμο κομμάτι της οικογένειάς μου. Ο Χάρι και η Μέγκαν έκαναν σαφές ότι δεν θέλουν να βασίζονται στα κρατικά έσοδα στη νέα τους ζωή».

Βέβαια θυμίζουμε πως σε προηγούμενες δηλώσεις της, η Βασίλισσα ήταν πιο αυστηρή σχετικά με το θέμα της παραίτησης του ζευγαριού!