Ο πρίγκιπας Χάρι «σπάει» την σιωπή του για πρώτη φορά! Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που παραιτήθηκαν με την Μέγκαν!

«Δεν είχαμε άλλη επιλογή»

Ο πρίγκιπας Χάρι «σπάει» την σιωπή του για πρώτη φορά! Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που παραιτήθηκαν με την Μέγκαν!

Ο πρίγκιπας Χάρι «έσπασε» την σιωπή του για πρώτη φορά και αποκάλυψε ποιος είναι ο πραγματικός λόγος που παραιτήθηκαν με την Μέγκαν.

Αυτή είναι η πρώτη φορά στην ιστορία που πριγκιπικό ζεύγος απαρνείται τα βασιλικά του καθήκοντα. Το θέμα έχει πάρει παγκόσμιες διαστάσεις και εκατομμύρια άνθρωποι περιμένουν να μάθουν τον λόγο της απόφασης τους αυτής. Σε μία εξαιρετικά συναισθηματική ομιλία, ο πρίγκιπας Χάρι εξήγησε τους λόγους που «ανάγκασαν» τον ίδιο και την σύζυγό του, να απαρνηθούν τα καθήκοντά τους και -όπως όλα δείχνουν- να βαδίσουν τη δική τους πορεία.

Ο έδωσε ομιλία σε εκδήλωση υποστηρικτών του την Κυριακή, λέγοντας πως «για μένα και τη Μέγκαν πλέον δεν υπάρχειμ άλλη επιλογή». Τόνισε, δε, πως «θέλαμε να συνεχίσουμε το έργο μας δίχως τη χρηματοδότηση από τον λαό. Όμως, προφανώς, αυτό δεν ήταν εφικτό», ήταν ο λόγος που επικαλέστηκε για την απόφαση του ιδίου και της συζύγου του να απαρνηθούν τα βασιλικά τους καθήκοντα.

Στον πρόλογο της ομιλίας του, είπε ότι «Μόνο να φανταστώ μπορώ τι έχετε ακούσει και τι έχετε διαβάσει αυτές τις ημέρες για μένα. Είμαι το ίδιο άτομο που γνωρίζετε εδώ και 35 χρόνια. Το Ηνωμένο Βασίλειο είναι το σπίτι μου και ο τόπος που αγαπώ. Αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ».

Ενώ σκάνδαλο δημιουργήθηκε επίσης και όταν ανακοινώθηκε πως η Meghan έδωσε πληρωμένη απάντηση!

Μέγκαν Μαρκλ- Πρίγκιπας Χάρι: Θα κρατήσουν τους τίτλους τους παρά την παραίτηση!

Παρά την πολύκροτη παραίτηση τους και το σκάνδαλο που ξέσπασε στο παλάτι, ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ, υπάρχει πιθανότητα να κρατήσουν τους τίτλους τους.

Κάποιες δεκαετίες νωρίτερα, όταν η Νταϊάνα και ο Κάρολος πήραν διαζύγιο, η Βασίλισσα Ελισάβετ έσπευσε να της αφαιρέσει το αξίωμα της πριγκίπισσας της Ουαλίας και ο λόγος φυσικά είχε να κάνει με το γεγονός πως πλέον δεν ήταν γυναίκα του Καρόλου.

Κάτι αντίστοιχο δεν έγινε ωστόσο και με την Μέγκαν Μαρκλ και τον Πρίγκιπα Χάρι, που παραιτήθηκαν από τα βασιλικά τους αξιώματα σοκάροντας τόσο το παλάτι όσο και το κοινό που παρακολουθεί τις εξελίξεις!

Συγκεκριμένα, το ζευγάρι έχει κατοχυρώσει τον τίτλο «Sussex Royals» και έτσι δεν βιάζεται και ιδιαίτερα να αποχωριστεί το εν λόγω όνομα από τα social media.