Κώστας Βουτσάς - Αλίκη Κατσαβού: Είναι full in love και δεν το κρύβουν! Η νέα τρυφερή φωτογραφία!

Περνάνε όλο τον ελεύθερο χρόνο τους μαζί!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κώστας Βουτσάς - Αλίκη Κατσαβού: Είναι full in love και δεν το κρύβουν! Η νέα τρυφερή φωτογραφία!

Ο Κώστας Βουτσάς και η αγαπημένη του σύζυγος, Αλίκη Κατσαβού, είναι full in love και δεν το κρύβουν ούτε λεπτό μιας και επιλέγουν να περνούν πολύ από τον ελεύθερο χρόνο τους μαζί! Μάλιστα, η Αλίκη Κατσαβού ανέβασε μία νέα τρυφερή φωτογραφία με τον αγαπημένο της!

Ο ηθοποιός και η σύζυγός τους είναι πολύ αγαπημένοι και αυτό φαίνεται τόσο μέσα από τις δηλώσεις που κάνουν όσο και από τις πολλές κοινές τους εξόδους.

Μάλιστα οι δυο τους, μαζί με τον μίκρο Φοίβο, πριν από μερικές μέρες έκαναν μία υπέροχη οικογενειακή έξοδο στο θέατρο!

Μάλιστα, η Αλίκη Κατσαβού, που είναι ιδιαίτερη ενεργή στο Instagram, φροντίζει να ενημερώνει τους διαδικτυακούς της φίλους, για όλες τις νέες περιπέτειές της με τον σύζυγό της, κάτι που έκανε και στη χθεσινή τους βόλτα.

βουτσάς κατσαβού
κώστας βουτσάς σύζυγος

Αλίκη Κατσαβού: Λιώσαμε με τα λόγια αγάπης στον Κώστα Βουτσά! «Μαζί σου η ζωή...»!

Η Αλίκη Κατσαβού δεν κρύβει στιγμή τον έρωτά της για τον Κώστα Βουτσά! Σε μία πρόσφατη δημοσίευσή της, "λιώσαμε" με τα λόγια αγάπης που έστειλε στον σύζυγο της! «Μαζί σου η ζωή...»!

Το ζευγάρι δείχνει καθημερινά πόσο ερωτευμένο είναι, ενώ οι δυο τους περνούν μοναδικές στιγμές μαζί με τον γιο τους, Φοίβο.

Η Αλίκη Κατσαβού θέλησε για μία ακόμα φορά να μοιραστεί τη χαρά της και τον έρωτά της μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, και όπως ήταν φυσικό, τα likes έπεσαν... βροχή!

Αλίκη Κατσαβού: Η φωτογραφία μέσα από το αμάξι με τον Κώστα Βουτσά! Πού πήγαν με τον μικρό Φοίβο;

Η Αλίκη Κατσαβού μοιράστηκε για μία ακόμη φορά ένα υπέροχο στιγμιότυπο με την οικογένειά της, αυτή τη φορά μέσα από το αμάξι μαζί με τον Κώστα Βουτσά! Μάθετε πού πήγαν βόλτα μαζί με τον μικρό Φοίβο!

Η οικογένεια του γνωστού ηθοποιού μοιάζει να είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ. Οι τρεις του δεν ξεχνούν ποτέ να περνούν χρόνο ο ένας με τον άλλον και να μοιράζονται τα στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς τους φίλους.

Κάτι τέτοιο έγινε και σήμερα αφού η Αλίκη Κατσαβού ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία με τον Κώστα Βουτσά και τον γιο τους Φοίβο, η οποία ήταν γεμάτη χαμόγελα!

Μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά που οι τρεις τους μοιράζονται ένα τέτοιο στιγμιότυπο!

Σίγουρα μας έφτιαξε το κέφι!