Μαίρη Συνατσάκη: Τη ρώτησαν αν είναι έγκυος και εκείνη τους "τερμάτισε"! Η επική ατάκα της!

Τι απάντησε στον follower της;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Μαίρη Συνατσάκη: Τη ρώτησαν αν είναι έγκυος και εκείνη τους

Η Μαίρη Συνατσάκη ήταν για ακόμη μία φορά αποστομωτική μιας και στο Instagram τη ρώτησαν εάν είναι έγκυος και εκείνη απάντησε με τον πιο έξυπνο τρόπο και τους "τερμάτισε"! Η επική ατάκα της θα μείνει στην ιστορία!

Η αγαπημένη παρουσιάστρια ανέβασε μία φωτογραφία της στο Instagram και ανάμεσα στα πολλά σχόλια που μαζεύτηκαν, εντόπισε ένα που την παρεξένεψε.

Συγκεκριμένα, μία follower της, της σχολίασε πως διακρίνει κοιλίτσα και τη ρώτησε εάν είναι έγκυος.

Η Μαίρη Συνατσάκη που είναι πάντα ετοιμόλογη απάντησε: «Τέλειο! Η αλήθεια είναι κυοφορώ. Μακαρονάδα με το καλό»!

Θυμίζουμε πως πριν από λίγο καιρό, η Μαίρη Συνατσάκη είχε μιλήσει για πρώτη φορά ανοικτά για το τέλος της φιλίας της με τον Νίκο Σαμοΐλη.

συνατσάκη instagram

Μαίρη Συνατσάκη: Απαντά σε αδιάκριτες ερωτήσεις και αποκαλύπτει τους άνδρες που έχουν περάσει από την ζωή της!

Η Μαίρη Συνατσάκη, για ακόμη μια φορά, δεν φοβάται να αποκαλυφθεί και απαντά σε αδιάκριτες ερωτήσεις των θαυμαστών της! Η ίδια αποκαλύπτει μάλιστα τους άνδρες που έχουν περάσει από την ζωή της!

Πόσοι είναι εκείνοι με τους οποίους η διάσημη παρουσιάστρια έχει πάει στο παρελθόν;

Μαίρη Συνατσάκη: Έκανε την πρώτη αποκάλυψη για το «διαζύγιο» μετά από 12 χρόνια φιλίας!

Και όμως, η ίδια δεν δίστασε ούτε λεπτό και αποκάλυψε τα πάντα για τους πρώην της και την προσωπική της ζωή. Πρώτη φορά η ίδια μας μιλάει για όλα, σε τέτοιο βαθμό που δεν το περιμέναμε!

Μέσα σε όλα τα "μυστικά" που ανέφερε στο βιντεάκι που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο YouToube, αποκάλυψε πως έχει πάει με 12 άνδρες μέχρι στιγμής.

Παρακολουθήστε και μόνοι σας το βιντεάκι και τις υπόλοιπες αποκαλύψεις της.

Μαίρη Συνατσάκη: Ξέσπασε δημόσια! «Θέλω λίγο περισσότερη αλήθεια»!

Η Μαίρη Συνατσάκη ξέσπασε δημόσια και είπε μεταξύ άλλων: «Θέλω λίγο περισσότερη αλήθεια»!

Η γνωστή παρουσιάστρια τα τελευταία χρόνια ασχολείται περισσότερο με τα social media και συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους, τους προβληματισμούς της και τις σκέψεις της.

Η Μαίρη Συνατσάκη κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά είναι πολύ ευτυχισμένη έχοντας στο πλευρό της τον σύντροφό της και γνωστό ηθοποιό, Αιμιλιανό Σταματάκη.

Μαίρη Συνατσάκη: Έριξε τηλεοπτική «βόμβα»! Αυτή είναι η νέα συνεργάτιδά της; (Βίντεο)

Η όμορφη youtuber έκανε μια διαφορετική ανάρτηση απ’ όσες μας έχει συνηθίσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Μαίρη Συναντσάκη έγραψε χαρακτηριστικά:

«Σκέφτομαι πολύ συχνά τον τελευταίο καιρό τι γράφουμε, τι λέμε, πώς φτιάχνουμε την εικόνα μας εδώ και την σερβίρουμε ο ένας στον άλλο. Πόσο δέσμιοι αλγόριθμων και απόψεων είμαστε. Πόσο ταξιδεύουμε για την εμπειρία ή για την «καλή φωτογραφία». Πόσο γυμναζόμαστε για την υγεία ή το καλό το story. Πόσο βγαίνουμε για να δούμε ο ένας τον άλλον ή να δουν οι followers την πίστα. Τι λέμε; Τι αφήνουμε να φανεί. Τι ζούμε; Τι θέλουμε στα αλήθεια και τι νομίζουμε πώς έχουμε ανάγκη. Ποιοι είστε όλοι εσείς οι 600 κάτι χιλιάδες εδώ; Γιατί είστε εδώ; Θέλω να μιλήσω σε εσάς χωρίς αναδημοσιεύσεις. Μα δε γίνεται… Θέλω λίγο περισσότερη αλήθεια. Καληνύχτα άγνωστοι γνωστοί μου».

Δείτε την σχετική φωτογραφία: