Κάτια Ταραμπάνκο: Το πήρε απόφαση! Ξεκίνησε την αφαίρεση των τατουάζ της!

Απευθύνθηκε στον ειδικό!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κάτια Ταραμπάνκο: Το πήρε απόφαση! Ξεκίνησε την αφαίρεση των τατουάζ της!

Η Κάτια Ταραμπάνκο το πήρε επιτέλους απόφαση, και μετά από τα απανωτά σχόλια της Βίκυς Καγιά, ξεκίνησε την αφαίρεση των τατουάζ που έχει σε πολλά σημεία πάνω στο σώμα της!

Το μοντέλο είχε καταπλήξει τους κριτές στην οντισιόν της, ωστόσο αυτό που είχε σχολιάσει η Βίκυ Καγιά είναι ότι τα τατουάζ δε θα τη βοηθήσουν στη δουλειά της.

Έτσι μετά από πολύ κουβέντα που έχει δημιουργηθεί πίσω από το θέμα, η Κάτια αποφάσισε να τα αφαιρέσει και έτσι επισκέφθηκε το στούντιο του Θηρίου, που πέρα από το να κάνει, αφαιρεί κιόλας τατουάζ.

Το Θηρίο ανέβασε βίντεο με την νικήτρια του GNTM στο Facebook, μέσα από το οποίο εξήγησε την απόφασή της.

Η @kweenkatyatar katia tarabanko @gntmgr ξεκίνησε την αφαίρεση του τατουάζ της εννοείται στο @thiriotattooremoval @dermapro.gr

Posted by Thirio Tattoo Removal on Thursday, January 16, 2020

Στο μεταξύ πριν από λίγες ώρες, η Κάτια θέλησε να λύσει και την παρεξήγηση που έχει δημιουργηθεί με το δαχτυλίδι που φοράει!

Κάτια Ταραμπάνκο: Την "άδειασε" ο πρώην της! Τα σχόλια έφεραν "ταραχή"! "Είναι αυτό δαχτυλίδι για διαστημόβλαχο..."

"Είναι αυτό δαχτυλίδι για διαστημόβλαχο; Δεν τα κράταγα να βάλω βενζίνη στο ρέιντζ!" "Άδειασε" την Κάτια Ταραμπάνκο ο πρώην της και τα σχόλιά του έφεραν "ταραχή" στο Instagram!

Οι δυο τους μετά το ριάλιτι όπως έγινε γνωστό, χώρισαν με την Κάτια να έχει βρει ήδη νέο σύντροφο!

Ο νέος της σύντροφος μάλιστα, είναι ο Γιώργος Λάγιος, και αυτές τις μέρες οι δυο τους βρίσκονται στις ελβετικές Άλπεις για ρομαντικές διακοπές. Μια φωτογραφία της Κάτιας ωστόσο κίνησε το ενδιαφέρον της Soulaglamorous.

Το εν λόγω δαχτυλίδι της φωτογραφίας έμοιαζε με μικρό μονόπετρο και για αυτό προκάλεσε τον Γιάννη Χαλβατζή να απαντήσει στο αν το συγκεκριμένο είναι εκείνο της πρότασης γάμου που είδαμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, με εκείνον να απαντά, «Είναι αυτό δαχτυλίδι για diastimovlaxo μωρέ; Δεν τα κράταγα να βάλω βενζίνη στο ρέιντζ».

Κάτια Ταραμπάνκο δαχτυλίδι Κάτια Ταραμπάνκο πρώην

Πρόσφατα μάλιστα ο ίδιος σχολίασε, «Δε με ενδιαφέρει τι κάνει στη ζωή της» και αποκάλυψε τα πάντα για αυτήν.