Βίκυ Καγιά: Στο σπίτι της έχει τεράστια μπαλκονόπορτα και τραπέζι! Με την αυλή της θα μείνετε «κάγκελο»!

Οι φωτογραφίες από τα γενέθλια του Κάρολου Ηλία!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Βίκυ Καγιά: Στο σπίτι της έχει τεράστια μπαλκονόπορτα και τραπέζι! Με την αυλή της θα μείνετε «κάγκελο»!

Στο σπίτι της η Βίκυ Καγιά έχει τεράστια μπαλκονόπορτα και τραπέζι. Με την αυλή της στον εξωτερικό χώρο θα μείνετε «κάγκελο»,

Χθες, ο γιος της Κάρολος Ηλίας, ο βενιαμίν της οικογένειας γιόρτασε τα δεύτερα γενέθλια του και οι γονείς του πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Μαζί με τον σύζυγο της, Ηλία Κρασσά ετοίμασαν στο σπίτι τους ένα παιδικό πάρτι και κάλεσαν όλους τους μικρούς φίλους του γιου τους. Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Βίκυ Καγιά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram είδαμε και μερικούς χώρους από το εσωτερικό του σπιτιού τους.

Στην τραπεζαρία τους έχουν μεγάλες μπαλκονόπορτες που οδηγούν στην αυλή τους η οποία είναι μέσα στα δέντρα και τα λουλούδια, ενώ έχουν και παιδική χαρά. Μάλιστα, το τραπέζι τους είναι τεράστιο.

Βίκυ Καγιά σπίτι

Κάρολος Ηλίας Κρασσάς γενέθλια

Το μπάνιο στο σπίτι της από την άλλη τον έχετε δει; Είναι όλο από μάρμαρο....

Βίκυ Καγιά: Στο σαλόνι του σπιτιού της έχει τραπέζι από ξύλο! Οι τζαμαρίες και οι κόκκινες λεπτομέρειες!

Η Βίκυ Καγιά στο σαλόνι του σπιτιού της έχει τραπέζι από ξύλο! Οι τζαμαρίες και οι κόκκινες λεπτομέρειες που θα ενέκριναν όλοι οι κριτές του GNTM!

Χτες σας δείξαμε τον καναπέ της και σήμερα, επιστρέφουμε με νέες λεπτομέρειες για την διακόσμηση! Η σικάτη Βίκυ Καγιά, δεν θα μπορούσε παρά να μένει σε ένα πολύ σικάτο σπίτι!

Στο σαλόνι του δεσπόζει ένα τραπέζι από ξύλο και από πίσω διακρίνουμε τεράστιες τζαμαρίες. Φυσικά, στο πνεύμα των ημερών το έχει διακοσμήσει όλο με κόκκινες λεπτομέρειες! Από εμάς είναι ναι Βίκυ....

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Βίκυ Καγιά σπίτιΒίκυ Καγιά  σαλόνι

Βίκυ Καγιά: Η νέα φωτογραφία μέσα από το σαλόνι της! Το εντυπωσιακό τζάκι μας «πέταξε» τα μάτια έξω...

Το εντυπωσιακό τζάκι στο σαλόνι της Βίκυς Καγιά μας "πέταξε" τα μάτια έξω! Η νέα φωτογραφία από το σπίτι της παρουσιάστριας!

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό μοιράζεται καθημερινά πράγματα από την ζωή της με τους διαδικτυακούς της φίλους και μόλις πριν από λίγες ώρες δημοσίευσε ένα υπέροχο στιγμιότυπο από το εσωτερικό του οίκου της.

Από πίσω να φαίνεται το τζάκι, η τηλεόραση και τα διακοσμητικά ενώ μπροστά δύο κολοκύθες λόγω Χαλοουίν έκλεβαν την παράσταση! Δείτε την:

Βίκυ Καγιά: Η νέα φωτογραφία με το εντυπωσιακό τζάκι μέσα από το σαλόνι της που μας

Βίκυ Καγιά: Η "δίδυμη αδερφή" της τώρα είναι αγνώριστη στο πρόσωπο! Φωτογραφίες - απόδειξη!