Happy Day: Η παρουσιάστρια μιλάει ανοικτά για την αποχώρηση του Δημήτρη Παπανώτα! «Σοκαρίστηκα...»

Τα αποκάλυψε όλα!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Happy Day: Η παρουσιάστρια μιλάει ανοικτά για την αποχώρηση του Δημήτρη Παπανώτα! «Σοκαρίστηκα...»

Η παρουσιάστρια της εκπομπής Happy Day, Σταματίνα Τσιμτσιλή, μιλάει για πρώτη φορά ανοικτά για την αιφνίδια αποχώρηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά από χρόνια από την πρωινή εκπομπή του Alpha. «Σοκαρίστηκα» σχολίασε η ίδια.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ήταν άκρως αποκαλυπτική σε συνέντευξη που παραχώρησε στη «Νέα Σελίδα» και αναφέρθηκε στην αποχώρηση του συνεργάτη της, Δημήτρη Παπανώτα.

Αυτή τη χρονιά αποχώρησε από το «Happy Day» ο Δημήτρης Παπανώτας. Είναι αλήθεια ότι σε ενημέρωσε ότι θα φύγει την τελευταία μέρα της περσινής σεζόν;

Την τελική απόφαση να φύγει από το «Happy Day» ο Δημήτρης την πήρε τη μέρα που τέλειωνε η εκπομπή. Ήρθε στο καμαρίνι μου λίγο πριν βγούμε στον αέρα και μου το ανακοίνωσε. Η αλήθεια είναι ότι σοκαρίστηκα και αναστατώθηκα, γιατί πάντα τις τελευταίες μέρες της εκπομπής έχεις μια συσσωρευμένη κούραση και το μυαλό σου είναι στις διακοπές που έρχονται. Εκείνη τη στιγμή προβληματίστηκα και αγχώθηκα, όχι μόνο γιατί θα έπρεπε να βρεθεί ο αντικαταστάτης του, αλλά και γιατί δουλεύαμε πολλά χρόνια μαζί κι έχουμε προσωπική σχέση.

Στο μεταξύ, πριν από λίγες μέρες, η παρουσιάστρια είχε δώσει ακόμη μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στην Ελένη Μενεγάκη όπου μίλησε για όλους και για όλα!

Θεωρείς ότι έπρεπε να σε ενημερώσει νωρίτερα;

Ήξερα ότι ήταν σε επικοινωνία με τον ΣΚΑΪ, που τον είχε προσεγγίσει από το Πάσχα. Το είχαμε συζητήσει και μου είχε πει ότι είχε πάρει την απόφαση να μείνει στο «Happy Day». Ωστόσο, κάτι έγινε στα ραντεβού που είχε με τον Alpha που τον έκανε τελικά να αλλάξει γνώμη.

Πιστεύεις ότι έκανε καλά ο Παπανώτας που έφυγε από το «Happy Day»;

Ο ίδιος ξέρει τι είναι καλό για εκείνον. Ξέρω ότι είναι πολύ ευχαριστημένος που συνεργάζεται με το ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ. Σε ό,τι αφορά στην τηλεόραση, επειδή τον συνάντησα πρόσφατα και μιλήσαμε, μου είπε ότι είχε στενοχωρηθεί και προβληματιστεί με όλη αυτή την επίθεση που δέχτηκε η εκπομπή. Επειδή όμως τον γνωρίζω πολλά χρόνια, ξέρω ότι ο Δημήτρης είναι Ταλιμπάν. Θα στηρίξει μια εκπομπή στα δύσκολα και αν ακόμα μέσα του έχει μετανιώσει για κάτι, θα το παλέψει μέχρι τέλους.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Αποκαλύπτει πρώτη φορά για την αποχώρηση του Δημήτρη Παπανώτα από την εκπομπή της!

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκαλύπτει για πρώτη φορά για την αποχώρηση του πρώην συνεργάτη της, αλλά και φίλου της, Δημήτρη Παπανώτα, από την εκπομπή της, «Happy Day».

Η ίδια κάνει πρεμιέρα στον AlphaTv την ερχόμενη Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, και για πρώτη φορά από την εκπομπή θα απουσιάζει ο Δημήτρης Παπανώτας.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σε συνέντευξη που παραχώρησε απαντά πρώτη φορά για το τέλος της συνεργασίας τους.

Είπε χαρακτηριστικά:

«Ο Δημήτρης είναι ένας άνθρωπος που αγαπώ και εκτιμώ ιδιαίτερα. Ήταν στο πλευρό μου πάρα πολλά χρόνια και οι λόγοι που έφυγε δεν είχαν να κάνουν με εμένα ή με την ίδια την εκπομπή. Δέχτηκε μια καλύτερη οικονομική πρόταση, σε μια χρονική στιγμή που τον κατανοώ πλήρως που την αποδέχτηκε. Κάθε άνθρωπος είναι αναντικατάστατος, ωστόσο μια εκπομπή είναι ένας ζωντανός οργανισμός και όταν κάποιος που ήταν στο πλευρό μας αποφασίζει να κάνει κάτι άλλο οφείλουμε να το σεβόμαστε και να προχωράμε μπροστά».