Σταματίνα Τσιμτσιλή: Άκρως αποκαλυπτική! Η απάντηση της για το ενδεχόμενο τέταρτου παιδιού!

Τα είπε όλα στην Ελένη Μενεγάκη!

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Άκρως αποκαλυπτική! Η απάντηση της για το ενδεχόμενο τέταρτου παιδιού!

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ήταν άκρως αποκαλυπτική στη συνέντευξη που παραχώρησε στην Ελένη Μενεγάκη σήμερα το μεσημέρι. Η παρουσιάστρια, έδωσε την απάντησή της για το ενδεχόμενο ενός τέταρτου παιδιού στην οικογένειά της.

Η γνωστή παρουσιάστρια ήταν σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και μεταξύ άλλων κλήθηκε να απαντήσει και σχετικά με το αν θέλει να κάνει ένα τέταρτο παιδί.

«Λες να κάνεις και το τέταρτο;» ρώτησε η Ελένη Μενεγάκη, με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή να απαντά: «Δεν είμαι αρνητική τελείως για τέταρτο παιδί. Δε σου λέω έκλεισα. Μου αρέσει η μητρότητα, νιώθω πως είμαι καλή μανούλα, μου αρέσει αυτό το ταξίδι πολύ. Τα λατρεύω τα παιδάκια μου. Η μέση μου δεν ξέρω αν αντέχει. Αλλά στα λέω τώρα έτσι γιατί κουβαλάω ακόμη πάνω μου πολύ Γιαννάκη. Είναι πολύ ζωηρός».

Μάλιστα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αναφέρθηκε και στο πρόβλημα υγείας που την ταλαιπώρησε και την άφησε εκτός εκπομπής μερικές μέρες.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Βγήκαν τα παιδιά της στην εκπομπή- Έβαλε τα κλάματα μόλις τα είδε!

Βγήκαν τα παιδιά της στην εκπομπή και η Σταματίνα Τσιμτσιλή έβαλε τα κλάματα μόλις τα είδε! Η συγκίνηση της παρουσιάστριας!

Η γνωστή παρουσιάστρια έχει σήμερα την ονομαστικής της εορτή και δέχθηκε την πιο υπέροχη ευχή από τα παιδιά της στον αέρα της εκπομπής.

Σταματίνα Τσιμτσιλή - Ελεονώρα Μελέτη: Μέλλουσες... συμπεθέρες; Η συνάντηση που τις έφερε κοντά!

Συγκεκριμένα, λίγο μετά την έναρξη του «Happy Day», οι συνεργάτες της Σταματίνας έδειξαν ένα βίντεο με τα παιδιά της, στο οποίο, οι δύο κόρες της και ο ενάμησι έτους γιος της, της είπαν χρόνια πολλά.

Η παρουσιάστρια δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της λέγοντας αμέσως μετά το βίντεο:

«Οι κόρες μου εντάξει, αλλά ο μικρούλης μου… Δεν τον περίμενα. Και πραγματικά συγκινήθηκα. Έκανα και βίντεο-κλήση με τις κόρες μου το πρωί. Γιατί όταν έφυγα όλοι κοιμόντουσαν. Αλλά αυτό το μήνυμα με συγκίνησε».