Θρήνος! Πέθανε κορυφαίος αθλητής στα 31 του από τον αδερφό του!

Νεκρός από το χτύπημά του!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Θρήνος! Πέθανε κορυφαίος αθλητής στα 31 του από τον αδερφό του!

Θρήνος έχει ξεσπάσει στο χώρο του αθλητισμού με την είδηση ότι ένας κορυφαίος αθλητής της πυγμαχίας πέθανε σε ηλικία μόλις 31 ετών από ισχυρό χτύπημα του αδερφού του.

Ο άτυχος πυγμάχος μπορεί να κέρδισε τον αγώνα ωστόσο μετά τη νίκη του έπεσε νεκρός πάνω στο ρινγκ, ύστερα από ισχυρό χτύπημα που είχε δεχθεί από τον αδερφό του, με τον οποίο έπαιζε στον αγώνα.

Ο λόγος για τον 31χρονο Scott Westgarth, ο οποίος όπως διαπιστώθηκε από τους ιατροδικαστές, πέθανε από αιμάτωμα που προκλήθηκε από τις γροθιές του αντιπάλου του, ο οποίος κατά τραγική σύμπτωση ήταν ο αδερφός του.

νεκρός αθλητής

Αφού παραπονέθηκε για έντονο πονοκέφαλο, διακομίσθηκε αμέσως στο νοσοκομείο και λίγο αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή.

Ακόμη ένα σοκ για τον χώρο του αθλητισμού, αφού μόλις χθες βράδυ ένας Έλληνας Ολυμπιονίκης μπήκε εκτάκτως στην εντατική!

Θρήνος στον ελληνικό αθλητισμό: Πέθανε γνωστός μπασκετμπολίστας!

Μεγάλος θρήνος επικρατεί στον ελληνικό αθλητισμό με την είδηση πως γνωστός μπασκετμπολίστας πέθανε σε ηλικία 40 ετών!

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν αναφορά για συμπλοκή στην οποία πήρε μέρος ο άτυχος παίκτης!

Θρήνος! Αυτοκτόνησε κορυφαίος σχεδιαστής μόδας!

O λόγος για τον Άντονι Γκράντι, που κατά καιρούς είχε μπλεξίματα με το νόμο. Ο αθλητής είχε περάσει από την Ελλάδα φορώντας τη φανέλα του Πανελληνίου, της ΑΕΚ αλλά και της Καβάλας.

θρήνος μπασκετμπολίστας

Την είδηση του θανάτου του έδωσε ο άλλοτε προπονητής του Αρτς Μίλερ ωστόσο ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια του θανάτου του. Το μόνο που αναφέρουν τα αμερικανικά Μέσα ήταν πως ενεπλάκη σε μία διαμάχη ανήμερα των γενεθλίων της μητέρας του.

Θρήνος στην ομάδα του Άρη! Ο θάνατος που τους έχει "τσακίσει"!

Θρήνος επικρατεί στον Άρη για τον μικρό Παναγιώτη, ο οποίος έχασε την "μάχη" για την ζωή και έφυγε από την ζωή μέσα στο χειρουργείο.

Ο μικρός Παναγιώτης - Γερβάσιος που είχε συγκινήσει το ποδοσφαιρικό τμήμα του Άρη που τον είχε επισκεφθεί στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό κέντρο πριν από τον αγώνα με τον Πανιώνιο, έχασε την άνιση μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Πένθος: Έφυγε από τη ζωή ο Παύλος Γρηγοριάδης!

Οι άνθρωποι του ποδοσφαιρικού Άρη έμαθαν τα δυσάρεστα νέα και εξέφρασαν τη λύπη τους και τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του μικρού άγγελου. Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσαν και ο ΑΣ Άρης και η ΚΑΕ Άρης.

Πέθανε ο μικρός Παναγιώτης

Θρήνος στον Άρη