My Style Rocks: Ανατροπή! Αυτή η παίκτρια αποχωρεί οικειοθελώς από το παιχνίδι!

Για ποιο λόγο φεύγει;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
My Style Rocks: Ανατροπή! Αυτή η παίκτρια αποχωρεί οικειοθελώς από το παιχνίδι!

Η απόλυτη ανατροπή έγινε στο My Style Rocks! Πριν από λίγη ώρα "έσκασε" η είδηση πως αυτή η αγαπημένη παίκτρια, που ήδη έχει τραβήξει πάνω της τα βλέμματα, αποχωρεί οικειοθελώς από το παιχνίδι μόδας του ΣΚΑΪ για προσωπικούς της λόγους!

Μέσα από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά έγινε γνωστό πως ακόμα μία αποχώρηση θα έρθει στο δημοφιλές show, αυτή τη φορά όμως οικειοθελής.

Συγκεκριμένα, η Αμίνα Χακίμ αποφάσισε να αποχωρήσει από το παιχνίδι για προσωπικούς της, οικογενειακούς λόγους, ωστόσο δεν αποκάλυψε τίποτα περισσότερο.

Θυμίζουμε πως η Αμίνα ήταν η παίκτρια που νίκησε τόσο στην πρεμιέρα, όσο και στο πρώτο λαμπερό Gala της Παρασκευής.

Αμίνα Χακίμ my style rocks

My Style Rocks: Αδιανόητες σπόντες και κόντρες! «Με λες βασική»;

Ακόμα δεν άρχισε η νέα εβδομάδα του My Style Rocks και ήδη βγήκαν μαχαίρια μεταξύ των παικτριών! Έπεσαν αδιανόητες σπόντες και "ξύπνησαν" μεγάλες κόντρες! «Με λες βασική;» είπε η Μαρία Καζαριάν εμφανώς ενοχλημένη!

Η εμφάνιση της Αμίνα Χακίμ ήταν αυτή που "πυροδότησε" την κόντρα, και συγκεκριμένα, ο βαθμός που της έβαλε η Μαρία Καζαριάν.

Η αδερφή της νικήτριας του GNTM, δεν βρήκε τίποτα ωραίο στην εμφάνιση της συμπαίκτριάς της και έτσι της έβαλε 2. Όταν η Κατερίνα Στικούδη τη ρώτησε τι ακριβώς δεν της αρέσει, εκείνη απάντησε «τίποτα» με την Αμίνα Χακίμ να απαντά αμέσως «Τιμή μου»!

Στη συνέχεια η κόντρα έγινε πιο έντονη μιας και ο Στέλιος Κουδουνάρης χαρακτήρισε το look της Αμίνα βασικό και εκείνη απάντησε πως της φαίνεται περίεργο που δεν άρεσε στη Μαρία.

Η Μαρία Καζαριάν δεν άφησε φυσικά αυτή την ατάκα να πέσει κάτω και αμέσως απάντησε: «Με λες βασική;», χωρίς ωστόσο να λάβει καμία απάντηση από την Αμίνα.

Στο μεταξύ μάθατε τι αλλαγές θα δούμε στο παιχνίδι από σήμερα; Τις ανακοίνωσε η Κατερίνα Στικούδη.