My Style Rocks: Ανατροπή! Η μεγάλη αλλαγή στους κανονισμούς του παιχνιδιού!

Τι ανακοίνωσε η παρουσιάστρια;

My Style Rocks: Ανατροπή! Η μεγάλη αλλαγή στους κανονισμούς του παιχνιδιού!

Μια ανατροπή κάνει την εμφάνιση της στη δεύτερη εβδομάδα του παιχνιδιού, «My Style Rocks» και έρχεται μια μεγάλη αλλαγή στους κανονισμούς!

Η παρουσιάστρια του διαγωνισμού μόδας του ΣΚΑΪ, Κατερίνα Στικούδη, μετά την πασαρέλα των παικτριών έκανε την ανακοίνωση που δεν περίμενε κανείς να ακούσει!

Όπως είπε λοιπόν η Κατερίνα Στικούδη, κάθε μέρα οι δυο παίκτριες που θα συγκεντρώνουν τη μεγαλύτερη βαθμολογία θα εμφανίζονται μπροστά στις συμπαίκτριές τους κι εκείνες με τη σειρά τους θα αποφασίζουν τη νικήτρια.

Όσο για τη νικήτρια της εβδομάδας εκείνη θα προκύπτει από τη συνολική βαθμολογία όλης της εβδομάδας.

Σήμερα, μπήκε στο παιχνίδι μια νέα παίκτρια που γνωρίζουμε από το παρελθόν!

My Style Rocks: Ανατροπή! Ήταν να μπει τους έριξε άκυρο και τώρα τελικά... θα την δούμε!

Η απόλυτη ανατροπή θα γίνει στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks, μιας και μία παίκτρια που αρχικά ήταν να μπει στο παιχνίδι έριξε άκυρο στην εκπομπή πριν την πρεμιέρα, ωστόσο τελικά, τώρα θα την δούμε στο show!

Νέα εβδομάδα στο επιτυχημένο παιχνίδι μόδας του ΣΚΑΪ με νέες εξελίξεις και πολλές πολλές ανατροπές! Έτσι, ενώ κανονικά σήμερα θα βλέπαμε μόνο μία παίκτρια να μπαίνει στο show, τελικά θα δούμε δύο.

Συγκεκριμένα, η Ζάννα Σίριακ, την οποία είδαμε στο τρέιλερ της εκπομπής, αλλά όχι στην πρεμιέρα, θα ξαναμπεί σήμερα στο παιχνίδι.

H Janna κατάγεται από τη Μολδαβία. Η μητέρα της ήρθε στην Ελλάδα για να αναζητήσει μια καλύτερη ζωή. Η Janna έμενε με τους παππούδες της πίσω στη Μολδαβία και ήρθε για να βρει τη μητέρα της σε ηλικία 7 ετών. Έχει σπουδάσει Σχέδιο Μόδας και styling. Έχει δουλέψει ως βοηθός ενδυματολόγου.

Έχει συνεργαστεί με πολύ γνωστά ονόματα της show biz. Στο παρελθόν είχε δημιουργήσει τη δική της συλλογή με αθλητικά ρούχα. Όνειρό της να φτιάξει τη δική της collection με κοστούμια. Μέσω του Instagram της έχει συνεργαστεί με YSL, ARMANI, CALVIN KLEIN.

Θέλει μέσω του «My Style Rocks» να παρουσιάσει μια φυσική γυναικεία εικόνα, καθώς θεωρεί ότι παντού επικρατεί το “στημένο”.

Μαζί της φυσικά, όπως σας είχαμε ενημερώσει, θα μπει και η Άντζυ Ανδριτσοπούλου!

Η Άντζυ, είναι 43 ετών και μένει στην Αθήνα. Είναι παντρεμένη και μητέρα ενός παιδιού. Μεγάλωσε με τη μητέρα, τη θεία και τη γιαγιά της. Μέσα από αυτές από μικρή αγάπησε τα ρούχα και τη μόδα. Έχει τελειώσει τεχνικό σχολείο με κατεύθυνση στο αρχιτεκτονικό σχέδιο. Στα 16 της ξεκίνησε να ασχολείται με το μόντελινγκ.

Έχει κάνει φωτογραφίσεις για πολλά περιοδικά της Ελλάδας, καθώς και συνεργασίες με πολλούς διάσημους Έλληνες αλλά και ξένους σχεδιαστές (Oscar De La Renta, Anna Molinari). Έγινε ιδιαίτερα γνωστή από τη σχέση της με τον τραγουδιστή Βαλάντη. Ήταν μαζί 3 χρόνια και είχαν αρραβωνιαστεί. Εργάστηκε ως μοντέλο σε τηλεοπτική εκπομπή.

Ξεκίνησε να φτιάχνει κοσμήματα ερασιτεχνικά. Πλέον έχει δικό της e-shop με κοσμήματα. Έχει δώσει πολλά κοσμήματα σε διάφορα επώνυμα πρόσωπα. Στο MSR ήρθε γιατί θέλει ο κόσμος να γνωρίσει τη δουλεία της ως σχεδιάστρια κοσμημάτων και όχι μόνο ως μοντέλο.