Μαντώ Γαστεράτου: Το "τρυφερό" βίντεο που "έριξε" το Instagram! Έτσι κοιμάται μαζί με τον γιο της!

Τι δημοσίευσε;

Μαντώ Γαστεράτου: Το

Δεν θα πιστέψετε πως κοιμάται η Μαντώ Γαστεράτου μαζί με τον γιο της! Η ίδια ανέβασε ένα "τρυφερό" βίντεο που "έριξε" το Instagram και τα σχόλια έπεσαν βροχή!

Ως λάτρης των social media, η Μαντώ Γαστεράτου μοιράζεται τόσο φωτογραφίες, όσο και βίντεο από την καθημερινότητά της, κάτι που έκανε για ακόμη μια φορά!

Πρόσφατα η ίδια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, βιντεάκι στο οποίο δείχνει χαρακτηριστικά πως κοιμάται ο μικρός της. Αποκάλυψε λοιπόν πως ο μικρούλης λατρεύει να βρίσκεται στην αγκαλιά της και να κοιμάται υπό τους ήχους του Μπετόβεν.

Μαντώ Γαστεράτου μωρό

Εσείς είδατε πως αντέδρασε η Ελένη Μενεγάκη όταν έμαθε πόσα κιλά ζυγίζει το παιδάκι της παρουσιάστριας;

Μαντώ Γαστεράτου: Αυτή είναι η πιο τρυφερή φωτογραφία με το γιο της! Θα «λιώσετε»!

Αυτή είναι ίσως η πιο τρυφερή φωτογραφία της Μαντώς Γαστεράτου με το γιο της, που ήρθε πριν λίγες ημέρες στον κόσμο. Θα «λιώσετε».

Η παρουσιάστρια πλέει σε πελάγη ευτυχίας, αφού μετά το γάμο της η οικογενειακή της ευτυχία ολοκληρώθηκε με το πρώτο της παιδάκι.

Από τις 10 Ιανουαρίου που πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο και επέστρεψε στο σπίτι της, ζει καθημερινά μοναδικές στιγμές με το μοναχογιό της.

Η ευτυχισμένη μανούλα στην πιο πρόσφατη φωτογραφία με το παιδάκι της,τον τράβηξε να φοράει ένα γκρι φορμάκι και καλτσάκια με το λογότυπο « I love my mum». Όσο για τα δικά της σχόλια:« I MY SON!100% ευτυχισμένη 100% ενθουσιασμένη ,100% ερωτευμένη ,100% νυσταγμένη #happymommy #happy #myson».

Μαντώ Γαστεράτου γιος

Μαντώ Γαστεράτου: Λιώσαμε! Οι νέες φωτογραφίες με τον γιο της μέσα από το μαιευτήριο!

Λιώσαμε με τις νέες φωτογραφίες της Μαντώς Γαστεράτου με τον γιο της μέσα από το μαιευτήριο!

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η παρουσιάστρια και ο σύζυγός της Νίκος Ισηγόνης με τον ερχομό του γιου τους. Η παρουσιάστρια έγινε μανούλα τη Δευτέρα, φέρνοντας στον κόσμο με καισαρική τομή το πρώτο της παιδάκι που ζύγιζε περίπου 4 κιλά.

Το νεογέννητο αγοράκι θα πάρει το όνομα Γιώργος όπως είχε αποκαλύψει εδώ και καιρό.

Η παρουσιάστρια έκανε χθες την πρώτη της ανάρτηση αγκαλιά με το μικρό της, ενώ ακολούθησαν και άλλες φωτογραφίες από την φωτογράφο Μαρίνα Ναυροζίδου η οποία εξειδικεύεται σε φωτογραφίες εγκύων, νεογέννητων και μωρών.

Πως αντέδρασε η Ελένη Μενεγάκη όταν έμαθε πόσα κιλά ζυγίζει το παιδάκι της;