Ανδρέας Μικρούτσικος: Η Σοφία Βόσσου αποκαλύπτει τα πάντα για την περιπέτεια της υγείας του!

Τι αναφέρει για την υγεία του παρουσιαστή;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ανδρέας Μικρούτσικος: Η Σοφία Βόσσου αποκαλύπτει τα πάντα για την περιπέτεια της υγείας του!

Η Σοφία Βόσσου μιλάει ανοικτά στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» και αποκαλύπτει τα πάντα σχετικά με την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος νοσηλεύτηκε πριν από λίγο καιρό.

Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου με αφορμή τις νέες νυχτερινές της εμφανίσεις και μεταξύ άλλων μίλησε και για τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Ο παρουσιαστής πήρε εξιτήριο πριν από μία εβδομάδα, και πλέον, όπως διαβεβαιώνει η Σοφία Βόσσου, όλα είναι καλά με την υγεία του. «Είναι καλά, δόξα τω Θεώ, βγήκε από το νοσοκομείο και όλα καλά»!

Παράλληλα σχολίασε: «Η τηλεόραση δεν μου λείπει, δεν μου λείπουν πράγματα από τη ζωή μου. Δεν έχω μάθει στη ζωή μου να είμαι εξαρτημένη. Δεν μου αρέσουν οι εξαρτήσεις. Βρίσκω χαρές σε οτιδήποτε κάνω.

Το φλερτ στα social media δεν είναι φλερτ. Είναι δυνατόν; Είναι δυνατόν να μην μπορεί να αρθρώσει λέξη ο ένας με τον άλλον και στα μηνύματα να γράφονται τα τέρατα; Έλα τώρα! Αυτό είναι αρρώστια».

Ανδρέας Μικρούτσικος: Στο πλευρό του παρουσιαστή η Σοφία Βόσσου!

Φωτογραφίες ντοκουμέντο από την επίσκεψη της Σοφίας Βόσσου που βρίσκεται στο πλευρό του Ανδρέα Μικρούτσικου. Ο παρουσιαστής νοσηλεύεται στην ΜΕΘ από τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Στο πλευρό του Ανδρέα Μικρούτσικου έσπευσε η τραγουδίστρια Σοφία Βόσσου, που υπήρξε σύντροφός του επί πολλά χρόνια.

Η Σοφία Βόσσου, που ήταν ιδιαίτερα στενοχωρημένη στην κηδεία του Θάνου Μικρούτσικου, την περασμένη Δευτέρα, πήγε από την πρώτη στιγμή που ενημερώθηκε για την περιπέτεια με την υγεία του Ανδρέα Μικρούτσικου, στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, συνοδευόμενη από την κόρη της, Ερασμία Μάνου.

Ανδρέας Θάνος Μικρούτσικος

Ανδρέας Μικρούτσικος έμφραγμα

Εντωμεταξύ δείτε τι αναφέρει το νέο ανακοινωθέν για την υγεία του

Ανδρέας Μικρούτσικος: Η Γερμανού αποκάλυψε την κατάσταση της υγείας του! «Είναι...»

Η Γερμανού αποκάλυψε την κατάσταση της υγείας του Ανδρέα Μικρούτσικου! «Είναι...» ανέφερε μεταξύ άλλων!

Υπενθυμίζεται ότι ο αγαπημένος παρουσιαστής, υπέστη πνευμονικό οίδημα και είναι στην εντατική, όπως ήδη σας έχουμε γράψει!

Στο πλευρό του μάλιστα βρίσκεται και η Σοφία Βόσσου.

Η Ναταλία Γερμανού, μέσα από την εκπομπή της το μεσημέρι του Σαββάτου, έστειλε τα περαστικά της στον Ανδρέα. Λίγο αργότερα, έκανε και μια αποκάλυψη για την κατάσταση της υγείας του. «Είναι ήδη καλύτερα ο Ανδρέας Μικρούτσικος, το παλεύει » τόνισε μεταξύ άλλων. Εμείς να ευχηθούμε περαστικά!