Sin Boy: Στην φόρα φωτογραφία της συντρόφου του από το παρελθόν! Είχε ροζ μαλλιά και άλλο... πρόσωπο!

Μήπως συνέβη κάτι στα χείλη της;

Sin Boy: Στην φόρα φωτογραφία της συντρόφου του από το παρελθόν! Είχε ροζ μαλλιά και άλλο... πρόσωπο!

Ο Sin Boy δηλώνει τρελά ερωτευμένος κι εμείς φέρνουμε στην φόρα φωτογραφία της συντρόφου του από το παρελθόν! Να τονίσουμε πως την έχει ανεβάσει η ίδια στο instagram αλλά... δεν περιμέναμε ποτέ ότι θα είχε ροζ μαλλιά και άλλο πρόσωπο!

Και τι εννοούμε άλλο πρόσωπο; Αρχικά κάτι σίγουρα παίζει με τα χίλια της... Λέτε να είναι πειραγμένη η φωτογραφία; Κατά δεύτερον το μαλλί γενικά παίζει πολύ σημαντικό ρόλο για ένα... κεφάλι! Οπότε καταλαβαίνετε πως δείχνει μια άλλη σε σύγκριση με το πως είναι σήμερα...

Αυτή είναι η φωτογραφία που δημοσίευσε η ίδια η Irina τον Ιανουάριο του 2019! Έναν χρόνο ακριβώς πριν...

Πώς σας φαίνεται;

κοπέλα sin boy

Ωστόσο, να σας θυμίσουμε πως παρά το γεγονός ότι τώρα ο τραγουδιστής ζει μια πολύ όμορφη περίοδο στην ζωή του πριν από λίγο καιρό μια τραγωδία τον είχε τσακίσει...

Sin Boy: Αυτή είναι η νέα του σύντροφος! Φωτογραφία ντοκουμέντο μέσα από το σαλόνι του σπιτιού του!

Αυτή είναι η νέα σύντροφος του Sin Boy και έχουμε φωτογραφία ντοκουμέντο μέσα από το σαλόνι του σπιτιού του

Ο γνωστός τραπερ τον τελευταίο καιρό έχει επιλέξει να αποτραβηχθεί από τα φώτα της δημοσιότητας.

Πολλοί ήταν εκείνοι που ανησυχούσαν, αφού δεν ήξεραν που βρίσκεται ο Sin Boy και την απάντηση την έδωσε πρόσφατα ο ίδιος μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram .

Ο Sin Boy βρίσκεται στην Αλβανία και αυτό από ότι φαίνεται έγινε από έρωτα, αφού είναι ζευγάρι με την τραγουδίστρια από την Αλβανία Rina. Το ζευγάρι, μάλιστα, έχει συνεργαστεί επαγγελματικά στο παρελθόν αφού τραγουδάνε μαζί την επιτυχία “Gigi”.

Ο Sin Boy,βιώνει την απόλυτη ευτυχία στο πλευρό της Rina και πρόσφατα δημοσίευσε μια φωτογραφία στο λογαριασμό του στο Instagram, όπου οι δυο τους κάθονται δίπλα δίπλα.

Δείτε τη σχετική δημοσίευση: