Ανδρέας Μικρούτσικος: Τι αναφέρει η Τένια Μακρή για την υγεία του; «Φαινόταν ζαλισμένος...»

Σε τι κατάσταση βρίσκεται σήμερα ο παρουσιαστής;

Ανδρέας Μικρούτσικος: Τι αναφέρει η Τένια Μακρή για την υγεία του; «Φαινόταν ζαλισμένος...»

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος πήρε πριν από λίγες μέρες εξιτήριο από το νοσοκομείο, και σήμερα σε συνέντευξη που παραχώρησε η στενή του φίλη, Τένια Μακρή μιλάει για την κατάσταση της υγείας του. Συγκεκριμένα αναφέρει πως όταν τον συνάντησε, της φαινόταν λίγο ζαλισμένος.

Ήταν ένας από τους ανθρώπους που τον είχαν επισκεφθεί στο νοσοκομείο και έτσι μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Μεσημέρι Yes», αναφέρθηκε στη συνάντησή της με τον παρουσιαστή.

Για τον Ανδρέα Μικρούτσικο μίλησε νωρίτερα μέσα στη μέρα και η Σοφία Βόσσου, που επίσης τον είχε επισκεφθεί στο νοσοκομείο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Συνάντησα τον Ανδρέα Μικρούτσικο και θυμηθήκαμε τα παλιά, τον επισκέφθηκα στο νοσοκομείο. Την πρώτη φορά που πήγα ήταν λίγο ζαλισμένος, αλλά τη δεύτερη φορά ήταν μια χαρά. Δεν φοβήθηκε.

Τρόμαξε πάρα πολύ με τον θάνατο του αδερφού του. Ήταν ένα θέμα που δεν το θίξαμε καθόλου για να μη δημιουργήσουμε ένταση. Φαντάζομαι ότι η ψυχολογική του κατάσταση ήταν πάρα πολύ δύσκολη, όλον αυτόν τον καιρό που ήταν άρρωστος ο Θάνος. Τράβηξε πολύ αυτή η ιστορία, δεν ήταν μικρή. Αυτό φθείρει πάρα πολύ, να περιμένεις έναν άνθρωπο, να ξέρεις ότι τελειώνει, μέρα με την ημέρα να μην ξέρεις πότε θα τελειώσει.

Αυτό νομίζω ήταν πολύ τραγικό για εκείνον. Στη συνέχεια, ήταν ένας πολύ άσχημος καιρός, ήταν πολύ ευάλωτος άνθρωπος ο ίδιος με την υγεία του, το άρπαξε το μικρόβιο, έκανε λοίμωξη του αναπνευστικού. Την καρδιά του την βρήκαν μια χαρά, λιοντάρι και με το καλό βγήκε. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος λείπε πάρα πολύ από την τηλεόραση ως δάσκαλος».

Ανδρέας Μικρούτσικος: Συγκλονίζει η πρώτη ανάρτηση μετά την περιπέτεια υγείας του! «Σε ολόκληρο το διάστημα αυτό...»

Συγκλονίζει η πρώτη ανάρτηση του Ανδρέα Μικρούτσικο μετά την περιπέτεια που είχε με την υγεία του, καθώς έγραψε πως σε ολόκληρο το διάστημα αυτό ο κόσμος ήταν δίπλα του.

Ο γνωστός παρουσιαστής λίγες μέρες μετά την κηδεία του αδερφού του μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με πνευμονικό οίδημα!.

Ο ίδιος έμεινε για μέρες στην εντατική, ωστόσο όπως όλα δείχνουν τέλος καλό όλα καλά. Ο παρουσιαστής μάλιστα έκανε την πρώτη ανάρτηση μετά την περιπέτεια του.

«Αποχαιρετα την Αλεξανδρεια που φευγει!Ευτυχως για μενα δεν εφυγε! Σε ολοκληρο αυτο το διαστημα των δεκαπεντε ημερων η εννοια σας για μενα φυλαχτο»! έγραψε.

Αποχαιρετα την Αλεξανδρεια που φευγει!Ευτυχως για μενα δεν εφυγε!Σε ολοκληρο αυτο το διαστημα των δεκαπεντε ημερων η εννοια σας φυλαχτο!

Posted by Adreas Mikrutsikos on Monday, January 20, 2020

Στο πλευρό του από την πρώτη κιόλας ημέρα βρίσκεται η Σοφία Βόσσου.