Μαρία Κορινθίου: Αποκάλυψε πως της έκανε φάρσα ο Σάββας Πούμπουρας! «Ένα βρισιματάκι το έφαγαν...»!

Της την έστησε ο Γιάννης Αϊβάζης!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Μαρία Κορινθίου: Αποκάλυψε πως της έκανε φάρσα ο Σάββας Πούμπουρας! «Ένα βρισιματάκι το έφαγαν...»!

Η Μαρία Κορινθίου δε δίστασε και αποκάλυψε on camera την φάρσα που της έκανε ο Σάββας Πούμπουρας μαζί με τον σύζυγό της, Γιάννη Αϊβάζη. Μάλιστα η ηθοποιός αποκάλυψε πως ήταν ψύχραιμη και πως οι δύο άνδρες έφαγαν ένα βρισιματάκι.

Τον τρόμο έχει σκορπίσει ο Σάββας Πούμπουρας και η εκπομπή του, «Best Friend's Fear», μιας και κάθε εβδομάδα κάνει τις πιο απολαυστικές φάρσες σε celebrities.

Βέβαια πολύ συχνά, τα θύματα των φαρσών του παρουσιαστή ξεσπάνε και όπως φαίνεται η εκπομπή έχει δημιουργήσει αντιδράσεις!

Έτσι η Μαρία Κορινθίου, σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day, αναφέρθηκε στην φάρσα που της έκανε ο Σάββας Πούμπουρας μαζί με τον άντρα της.

«Έπεσα και εγώ στις φάρσες του… Δεν ξέρω όμως εάν θα με παίξουν όμως! Ήμουν πολύ ψύχραιμη για τα δεδομένα αυτής της εκπομπής, οπότε δεν ξέρω αν θα με παίξουν! Ο κύριος ΑΪβάζης με τον κύριο Πούμπουρα μου έκαναν φάρσα. Ένα βρισιματάκι το έφαγαν εκείνη την ώρα» σχολίασε χαρακτηριστικά.

Μαρία Κορινθίου: Βγήκε για ψώνια χωρίς ίχνος μακιγιάζ και εντυπωσίασε! Κανείς δεν έπαιρνε το βλέμμα του από πάνω της!

Μια σπάνια εμφάνιση έκανε η Μαρία Κορινθίου πρόσφατα, όταν βγήκε για ψώνια χωρίς ίχνος μακιγιάζ! Η γνωστή ηθοποιός εντυπωσίασε τους πάντες, καθώς κανείς δεν έπαιρνε το βλέμμα του από πάνω της!

Η ίδια μας έχει συνηθίσει σε πιο glam εξόδους, ωστόσο αυτή τη φορά αποφάσισε να βγει χωρίς πολλά πολλά και να κάνει τα ψώνια της σε γνωστό εμπορικό κέντρο!

Η κάμερα του YouWeekly, ήταν εκεί και την "τσάκωσε" να επιλέγει τα ρούχα για την επόμενη εμφάνισή της που σίγουρα θα "μαγνητίσουν". Η γνωστή ηθοποιός απέδειξε για ακόμα μια φορά πως είναι ένας απλός άνθρωπος, όπως όλοι μας, και πάνω από όλα ακομπλεξάριστη.

Μαρία Κορινθίου ψώνιαΜαρία Κορινθίου χωρίς μακιγιάζ

Εσείς ωστόσο την είδατε σε μια "εκρηκτική" εμφάνιση που έκανε και προκάλεσε "πανικό" με τα εσώρουχα της στην... κουζίνα!