Σίσσυ Χρηστίδου: Αυτό είναι το "πρόσωπο" που δεν αποχωρίζεται ποτέ! Δείτε το μαγευτικό ντοκουμέντο!

Ο λόγος για τον...

Σίσσυ Χρηστίδου: Αυτό είναι το

H Σίσσυ Χρηστίδου είναι λάτρης των social media και δεν το κρύβει! Πρόσφατα μάλιστα, η ίδια δημοσίευσε μια εικόνα με το "πρόσωπο" που δεν αποχωρίζεται ποτέ! Δείτε το μαγευτικό ντοκουμέντο και θα "λιώσετε"!

Και γιατί αυτό; Γιατί η ίδια δεν μπορεί να αφήσει καθόλου μόνο του τον μικρό της τετράποδο φίλο, που όπου και να πάει τον έχει μαζί της!

Σε πρόσφατο ποστ της μάλιστα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανέβασε μια γλυκιά φωτογραφία με τον μικρούλη, σε αστεία πόζα, προκαλώντας "αναταραχή" στα social media, με τα σχόλια να πέφτουν "φωτιά".

Πρόσφατα ωστόσο η παρουσιάστρια μοιράστηκε και φωτογραφία από τις διακοπές της και πάθαμε πλάκα με το εστιατόριο από πάγο.

Σίσσυ Χρηστίδου: Στόλισε δέντρο με άντρα στο πλευρό της! Δείτε το πρόσωπό του!

Η Σίσσυ Χρηστίδου στόλισε το δέντρο της αλλά δεν ήταν μόνη! Είχε αυτόν τον άντρα στο πλευρό της! Δείτε το πρόσωπό του!

Η αγαπημένη παρουσιάστρια έφερε τα Χριστούγεννα στο σπίτι της και στόλισε επιτέλους το δέντρο της. Το στιγμιότυπο, δεν μπορούσε να μην το μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους, στους οποίους αποκάλυψε και ποιος ήταν αυτός που τη βοήθησε να στολίσει!

Σίσσυ Χρηστίδου: Η καταγωγή της είναι από εκεί που περιμέναμε! Δεν το έκρυψε ούτε λεπτό!

Φυσικά ο βοηθός της Σίσσυς Χρηστίδου δεν ήταν άλλος από τον Παύλο Σταματόπουλο! Οι δυο τους πέρα από φίλοι και συνεργάτες είναι και κουμπάροι αφού ο Παύλος έχει βαφτίσει έναν από τους γιους της παρουσιάστριας.

Μαζεύτηκαν λοιπόν μαμά, νονός και βαφτιστήρι και έντυσαν το σπίτι στα γιορτινά!

Σίσσυ δέντροΧρηστίδου χριστούγεννα!

Σίσσυ Χρηστίδου: Η εικόνα που αντίκρισε ο γιος της και έβαλε τα κλάματα! Το άλλο «πρόσωπο» της παρουσιάστριας!

Το άλλο «πρόσωπο» της παρουσιάστριας Σίσσυς Χρηστίδου! Ποια είναι η εικόνα που αντίκρισε ο γιος της και έβαλε τα κλάματα;

Στον μικρό της γιο αναφέρθηκε το πρωί του Σαββάτου η Σίσσυ Χρηστίδου και δεν περιμέναμε ότι θα το ακούγαμε αυτό από το Έλα Χαμογέλα!

Με αφορμή την πρόσφατη κακοκαιρία και τις καταστροφές που προκλήθηκαν η παρουσιάστρια μίλησε για τη φύση και έκανε μια αποκάλυψη που θα συζητηθεί.

Σίσσυ Χρηστίδου: Το ειδύλλιο που δεν έμαθε ποτέ κανείς! Πρώτη φορά στη δημοσιότητα! Δείτε το βίντεο...

Η Σίσσυ Χρηστίδου ανέφερε όταν ο μικρός της γιος, έπρεπε να δει ένα ντοκιμαντέρ για το λιώσιμο των πάγων, έβαλε τα κλάματα αντικρύζοντας τις εικόνες με την ίδια να έχει σοκαριστεί. «Στην πορεία του ντοκιμαντέρ που έδειχνε το λιώσιμο πάγων. το παιδί έβαλε τα κλάματα κι εγώ σοκαρίστηκα γιατί αντιλήφθηκα πως ένα παιδί έξι χρονών καταλαβαίνει τι πάει να συμβεί στον πλανήτη», είπε μεταξύ άλλων και έδειξε το ευαίσθητο πρόσωπό της και την οικολογική της συνείδηση. Μπράβο ρε Σίσσυ!