"Σεισμός" στο Buckingham! H Camilla έδωσε την δικιά της απάντηση σε Meghan Markle και Πρίγκιπα Harry!

Τους άφησε με το στόμα ανοιχτό!

"Σεισμός" έχει δημιουργηθεί στο Buckingham με την δήλωση της Camilla! Η ίδια έδωσε την δικιά της απάντηση σε Meghan Markle και Πρίγκιπα Harry, έπειτα από τη μεγάλη αποχώρησή τους!

Δημοσιογράφος αιφνιδίασε την Δούκισσα της Κορνουάλης και σύζυγο του πρίγκιπα Καρόλου, όταν την ρώτησε για το βασιλικό ζευγάρι και τη θέση της πάνω στα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες μέρες!

Πιο συγκεκριμένα την ρώτησαν, «Θα σας λείψει ο Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ;». Τότε ήταν που η ίδια "πάγωσε" και αμέσως έσπευσε να δώσει την μονολεκτική απάντηση, «Φυσικά».

Η Μέγκαν και ο Χάρι να θυμίσουμε πως παρέκαμψαν την βασιλική οικογένεια, ανακοινώνοντας αιφνιδιαστικά ότι αποσύρονται από τα βασιλικά τους καθήκοντα.

Buckingham Camilla

Τι θα γινόταν στο Buckingham αν ο Πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle παρέμεναν στην βασιλική οικογένεια;

Με τα όσα ακούγονται για το πολυσυζητημένο Megxit, εσείς αναρωτηθήκατε τι θα γινόταν στο Buckingham αν ο Πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle παρέμεναν στην βασιλική οικογένεια;

Ποιος θα ήταν ο ρόλος του όταν αναλάμβανε χρέη βασιλιά ο αδερφός του, Ουίλιαμ;

Σύμφωνα με το περιοδικό People, ο αδερφός του τον είχε συμβουλέψει να μην κάνει βιαστικές κινήσεις, όμως εκείνος όπως φαίνεται δεν τον άκουσε.

«Οι άνθρωποι του παλατιού είχαν φανταστεί πως στο μέλλον (όταν ο πρίγκιπας William θα γινόταν βασιλιάς) τα δυο αδέρφια θα βρίσκονταν ο ένας στο πλευρό του άλλου» αναφέρει αρχικά η βασιλική βιογράφος του πρίγκιπα Harry, Penny Junor στο περιοδικό, και συνέχισε, «Ο Harry θα αναλάμβανε να ασχοληθεί με όλα εκείνα τα θέματα στα οποία ο William δεν θα ήταν τόσο καλός. θα ήταν κοντά ο ένας στον άλλον καθ’όλη τη διάρκεια της ζωής τους. Αυτή θα ήταν μια τόσο όμορφη εικόνα».

Δηλαδή αν ο Πρίγκιπας Harry δεν είχε αποσυρθεί από τα βασιλικά του καθήκοντα, θα είχε έναν υποστηρικτικό ρόλο στη μοναρχία, μαζί με την Meghan Markle, κάτι ωστόσο που πλέον δεν θα ισχύσει.

Σκάνδαλο δημιουργήθηκε επίσης και όταν έγινε γνωστό πως η Meghan Markle έδωσε πληρωμένη απάντηση!

Meghan Markle - Πρίγκιπας Harry: Και όμως θα έχουν σοβαρές απώλειες! Αυτό είναι το ποσό που έχασαν μετά την παραίτησή τους!

Και όμως η Meghan Markle και ο Πρίγκιπας Harry, θα έχουν σοβαρές απώλειες, μετά την κίνηση - "βόμβα" τους! Δεν θα πιστέψετε ποιο είναι το ποσό που έχασαν μετά την παραίτησή τους από τα βασιλικά τους καθήκοντα!

Οι δύο τους αποφάσισαν να ανεξαρτητοποιηθούν οικονομικά από την βασιλική οικογένεια και τα κρατικά ταμεία, με τον κόσμο να μένει με το στόμα ανοιχτό!

Η Βασίλισσα Ελισάβετ καταβάλει συνολικά στους δυο Πρίγκιπες 5 εκατομμύρια βρετανικές λίρες από το ετήσιο βασιλικό καταπίστευμα, όπως αναφέρει η Daily Mail, από το οποίο 2 εκατομμύρια λίρες, πάνε στον Πρίγκιπα Harry και τη Meghan.

Ωστόσο αυτό θα αλλάξει σύντομα, καθώς μετά την αποχώρησή τους, θα χάσουν περίπου 8 εκατομμύρια λίρες. Αυτό από ότι φαίνεται δεν τους πτοεί, με πολλά ξένα μέσα να ισχυρίζονται πως θα ακολουθήσουν τα βήματα του Μπαράκ Ομπάμα, ο οποίος μετά τη λήξη της θητείας του ως πρόεδρος των ΗΠΑ, αποφάσισε να συνεργαστεί με το Netflix, όπως και η γυναίκα του.

Σκάνδαλο δημιουργήθηκε επίσης και όταν ανακοινώθηκε πως η Meghan έδωσε πληρωμένη απάντηση!