My Style Rocks: "Πανικός" στο πλατό! "Ξέσπασε" ο Κουδουνάρης! "Καταλαβαίνω την επιθυμία σου να..."

Τι συνέβη;

My Style Rocks:

"Καταλαβαίνω την επιθυμία σου να γδύνεσαι!" "Πανικός" επικράτησε στο πλατό του My Style Rocks, καθώς "ξέσπασε" ο Κουδουνάρης! Τι συνέβη ακριβώς ωστόσο;

Η παίκτρια είχε επιλέξει μια "προκλητική" εμφάνιση, η οποία δημιούργησε αρκετά σχόλια στο πλατό!

Η ένταση ανάμεσα στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και τον Στέλιο Κουδουνάρη δεν μπόρεσε να αποφευχθεί για ακόμα μια φορά, με αποτέλεσμα ο κριτής να λέει στην παίκτρια, «Καταλαβαίνω την επιθυμία σου και την αγωνία σου να γδύνεσαι», μιας και η εμφάνισή της δεν τον ενθουσίασε καθόλου.

Εσείς είδατε τον "πανικό" που επικρατεί στο twitter; "Χαμός" με τα σχόλια για το My Style Rocks!

My Style Rocks: «Λύγισε» on air παίκτρια με την ατάκα του Στέλιου Κουδουνάρη! Γύρισε την πλάτη στην επιτροπή!

Δεν συγκράτησε τα δάκρυά της και "λύγισε" on air μία παίκτρια κατά τη διάρκεια της κριτικής της στο My Style Rocks. Μόλις άκουσε την ατάκα που της είπε ο Στέλιος Κουδουνάρης, γύρισε την πλάτη στην επιτροπή και έβαλε τα κλάματ1

Ακόμα δεν ξεκίνησε η σημερινή εκπομπή του δημοφιλούς παιχνιδιού μόδας του ΣΚΑΪ, και ήδη το δράμα έκανε την εμφάνισή του.

Συγκεκριμένα, η Αμίνα Χακίμ, που είναι η παίκτρια η οποία νίκησε στο πρώτο Gala του παιχνδιού, έκανε μία απροσδόκητη εμφάνιση που απογοήτευσε τόσο τις συμπαίκτριές της όσο και την κριτική επιτροπή.

Έτσι όταν ξεκίνησε να της μιλάει ο Στέλιος Κουδουνάρης, τη ρώτησε εάν της λείπει το παιδί της, κάτι που συγκίνησε ιδιαίτερα την Αμίνα Χακίμ, που γύρισε την πλάτη στους κριτές προκειμένου να κρύψει τα δάκρυά της.

Αμίνα Χακίμ

My Style Rocks: Άφωνη η κριτική επιτροπή! Η ατάκα του Κουδουνάρη που "τάραξε"! "Είσαι σαν..."

"Είσαι σαν γυμνή!" Άφωνη έμεινε η κριτική επιτροπή του My Style Rocks με την ατάκα του Κουδουνάρη που "τάραξε"!

H Στέλλα Πάσσαρη προσπάθησε να μετατρέψει το σακάκι της σε φόρεμα, ο κριτής όμως δεν ενθουσιάστηκε τόσο!

Η ίδια είπε, «Αυτό το σακάκι ήταν της μάνας μου, είναι large δηλαδή αλλά το έκανα εγώ σαν φόρεμα» και εκείνος τότε της απάντησε, «Είσαι σα να είσαι γυμνή. Το μήκος αυτό δεν θεωρείται φορέματος, θεωρείται έβαλα το σακάκι μου. Αυτό είναι ένα σακάκι που του λείπει το κάτω μέρος».

Δείτε το περιστατικό αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο.

Εσείς είδατε τον "πανικό" που επικρατεί στο twitter; "Χαμός" με τα σχόλια για το My Style Rocks!