Βασιλική Μιλλούση: Τρεις μήνες μετά την γέννα τα "έσπασε" μέχρι το πρωί! Ο Λευτέρης Πετρούνιας στο πλευρό της...

Το σώμα της είναι σα να μην γέννησε ποτέ!

Βασιλική Μιλλούση: Τρεις μήνες μετά την γέννα τα

Τρεις μήνες μετά την γέννα της η αγαπημένη Βασιλική Μιλλούση τα "έσπασε" μέχρι το πρωί και φυσικά στο πλευρό της βρισκόταν ο Λευτέρης Πετρούνιας! Το Youweekly.gr έχει τις αποκλειστικές φωτογραφίες!

Τον περασμένο Νοέμβριο ξεκίνησε η νέα τους ζωή με τον ερχομό της κόρης τους. Τώρα που το μωρό είναι πια τριών μηνών και οι αθλητικές υποχρεώσεις του Λευτέρη έχουν μια μικρή παύση, ήρθε η ώρα για το νεαρό ζευγάρι να κάνει και μια έξοδο με τους φίλους του για να διασκεδάσει -η αλήθεια είναι- έπειτα από αρκετό καιρό. Ο Λευτέρης και η Βασιλική βρέθηκαν στο νυχτερινό κέντρο ΒΟΧ για να απολαύσουν τις «Mέλισσες» και την Τάμτα. Δεν πήγαν, όμως, μόνο για να τους ακούσουν, αλλά και να χορέψουν, περνώντας ξανά ως ζευγάρι χαλαρές στιγμές μαζί, μακριά από... νανουρίσματα, βόλτες με το καρότσι και την κόρη τους.

Μιλλούση Πετρούνιας

Οι ερωτευμένοι Ολυμπιονίκες ήταν χαμογελαστοί και πολύ τρυφεροί ο ένας με τον άλλον, ενώ μόλις είχαν επιστρέψει από ένα ολιγοήμερο ταξίδι εκτός Αθηνών και ήταν η πρώτη επίσης φορά που είχαν πάρει μαζί τους και το κορίτσι τους. Η ημερομηνία για τη βάφτισή της ακόμη δεν έχει οριστεί, καθώς όλα θα εξαρτηθούν από την πρόκριση του Λευτέρη στους Ολυμπιακούς Αγώνες του καλοκαιριού. Παρ' ότι φαίνεται δύσκολο, υπάρχει ωστόσο μια ελπίδα για το χρυσό παιδί των κρίκων να βρεθεί στους αγώνες έπειτα από τον τραυματισμό του και να υπερασπιστεί τον παγκόσμιο τίτλο του!

Βασιλική Μιλλούση γέννα

Τρεις μήνες μετά την γέννα -12 κιλά!

Τη γυμναστική, που είναι η δεύτερη φύση της, η Βασιλική δεν την έχει αφήσει ούτε στην εγκυμοσύνη της ούτε όμως και μετά! Έναν μήνα μετά τον τοκετό είχε χάσει τα περισσότερα από τα συνολικά 12 κιλά που πήρε, ενώ με το ειδικό πρόγραμμα διατροφής με πρωτεΐνες και λαχανικά κατάφερε τρεις μήνες μετά να επανέλθει στο φυσιολογικό της βάρος και κυρίως, όπως συχνά λέει, να έχει ενέργεια, που της είναι απαραίτητη.

Πριν λίγες ημέρες, μάλιστα, η Βασιλική δημοσίευσε μια φωτογραφία με τη νεογέννητη κόρη της και "έριξε" το instagram!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ