Βασιλική Μιλλούση: Δεν ξεκολλάει από την κόρη της! Η νέα τρυφερή ανάρτηση!

"Λιώσαμε" με τη φωτογραφία!

Βασιλική Μιλλούση: Δεν ξεκολλάει από την κόρη της! Η νέα τρυφερή ανάρτηση!

Η Βασιλική Μιλλούση είναι η απόλυτη χαζομαμά και δεν ξεκολλάει ούτε στιγμή από την κόρη της! Η νέα της τρυφερή ανάρτηση κόντεψε να ρίξει το Instagram!

Η αγαπημένη αθλήτρια μαζί με τον σύντροφό της, Λευτέρη Πετρούνια, περνούν μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής τους, μετά τον ερχομό της κορούλας τους.

Οι δυο τους δε σταματούν να μοιράζονται στιγμιότυπα από τις πρώτες μέρες της μικρής στο σπίτι!

Έτσι σήμερα το πρωί, η ευτυχισμένη μαμά ανέβασε μία φωτογραφία με την κόρη της από το σαλόνι της και οι followers της... έλιωσαν!

Βασιλική Μιλλούση: Έκανε την πρώτη βολτούλα με την κόρη της! Δείτε την φωτογραφία!

Την πρώτη βόλτα με την κόρη της έκανε η Βασιλική Μιλλούση, μόλις η μικρή 40άρισε. Δείτε την φωτογραφία από τον περίπατο τους.

Η αθλήτρια και ο Λευτέρης Πετρούνιας πριν από λίγες ημέρες έγιναν για πρώτη φορά γονείς και επισφράγισαν με τον καλύτερο τρόπο την σχέση τους.

Το πρωί της Παρασκευής, η Βασιλική Μιλλούση δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από την πρώτη βόλτα που έκανε με την κόρη της.

Βασιλική Μιλλούση: Αυτό τρώει και χάνει εύκολα τα κιλά της εγκυμοσύνης!

Εκμεταλλεύτηκε τον ηλιόλουστο καιρό και απόλαυσε τη βόλτα στο πάρκο!

Βασιλική Μιλλούση κόρη

Λευτέρης Πετρούνιας: Παιχνίδια στο σαλόνι του σπιτιού του με την κορούλα του! Τι έκανε η Βασιλική Μιλλούση;

Ο Λευτέρης Πετρούνιας δεν σταματάει τα παιχνίδια με την κορούλα του στο σαλόνι του σπιτιού του. Τι έκανε η Βασιλική Μιλλούση εκείνη την ώρα;

Ο χρυσός ολυμπιονίκης από την ημέρα που ήρθε στον κόσμο το παιδί του, έχει γίνει "χαζομπαμπάς", αφού της έχει τρελή αδυναμία.

Όποτε βρίσκεται στο σπίτι έχοντας ελεύθερο χρόνο παίζει συνέχεια με την μικρή πριγκίπισσα του. Μάλιστα, σήμερα, η Βασιλική Μιλλούση τον απαθανάτισε ξαπλωμένο στο πάτωμα να παίζει και εκείνος σαν παιδί.

Το ζευγάρι παραμένει full in love και σίγουρα είναι πιο ευτυχισμένο από ποτέ!

Λευτέρης Πετρούνιας κόρη