Βασιλική Μιλλούση: Αυτό τρώει και χάνει εύκολα τα κιλά της εγκυμοσύνης!

Είναι φουλ υγιεινό!

Βασιλική Μιλλούση: Αυτό τρώει και χάνει εύκολα τα κιλά της εγκυμοσύνης!

Αυτό το υγιεινό φαγητό τρώει η Βασιλική Μιλλούση και χάνει εύκολα τα κιλά της εγκυμοσύνης της, η οποία γέννησε πριν από λίγες εβδομάδες.

Η αθλήτρια, απολαμβάνει κάθε λεπτό τη μητρότητας με την μπεμπούλα της να την γεμίζει καθημερινά χαμόγελα ευτυχίας.

Στον λογαριασμό της στο Instagram μοιράζεται διάφορες τρυφερές στιγμές με την μικρή της, όπως πριν λίγες ώρες που μας έδειξε να την θηλάζει.

Μάλιστα, δεν έμεινε μόνο εκεί! Μας αποκάλυψε τι τρώει και χάνει εύκολα τα κιλά της!

Βασιλική Μιλλούση κιλά

Λευτέρης Πετρούνιας: Παιχνίδια στο σαλόνι του σπιτιού του με την κορούλα του! Τι έκανε η Βασιλική Μιλλούση;

Ο Λευτέρης Πετρούνιας δεν σταματάει τα παιχνίδια με την κορούλα του στο σαλόνι του σπιτιού του. Τι έκανε η Βασιλική Μιλλούση εκείνη την ώρα;

Ο χρυσός ολυμπιονίκης από την ημέρα που ήρθε στον κόσμο το παιδί του, έχει γίνει "χαζομπαμπάς", αφού της έχει τρελή αδυναμία.

Όποτε βρίσκεται στο σπίτι έχοντας ελεύθερο χρόνο παίζει συνέχεια με την μικρή πριγκίπισσα του. Μάλιστα, σήμερα, η Βασιλική Μιλλούση τον απαθανάτισε ξαπλωμένο στο πάτωμα να παίζει και εκείνος σαν παιδί.

Το ζευγάρι παραμένει full in love και σίγουρα είναι πιο ευτυχισμένο από ποτέ!

Λευτέρης Πετρούνιας κόρη

Βασιλική Μιλλούση- Λευτέρης Πετρούνιας: Ο "χαζομπαμπάς" αγκαλιά με τη νεογέννητη κορούλα του!

O "χαζομπαμπάς" Λευτέρης Πετρούνιας ποζάρει αγκαλιά με τη νεογέννητη κορούλα του και η Βασιλική Μιλλούση τον φωτογραφίζει!

Το ζευγάρι αυτό μας έχει "πάρει" τα μυαλά με την υπέροχη κόρη τους! Μόλις χθες οι ευτυχισμένοι γονείς πήραν εξιτήριο και σήμερα περνούν τις πιο ευτυχισμένες στιγμές τους στο σπίτι μαζί με τη μπέμπα τους.

Βασιλική Μιλλούση- Λευτέρης Πετρούνιας: Πήραν εξιτήριο και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας με την μπέμπα τους!

Η Βασιλική Μιλλούση, αφού μας ξενάγησε στο παιδικό δωμάτιο, μοιράστηκε με τον κόσμο του Instagram ένα στιγμιότυπο με το Λευτέρη Πετρούνια να κρατάει στην αγκαλιά του τη μπέμπα και να τη νανουρίζει.

«...Κάπως έτσι περάσαμε την πρώτη μέρα σπίτι μας!Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευτυχισμένη. Σας ευχαριστούμε πολύ πολύ για τα υπέροχα μηνύματά σας και τις ευχές,να είστε ολόι καλα❣❣» έγραψε η αθλήτρια.