Meghan Markle: Η δήλωση που ξεπερνάει κάθε όριο! Θα πάθει «εγκεφαλικό» η βασίλισσα Ελισάβετ!

«Ο Harry υπέφερε...»

Meghan Markle: Η δήλωση που ξεπερνάει κάθε όριο! Θα πάθει «εγκεφαλικό» η βασίλισσα Ελισάβετ!

Η δήλωση που έκανε η Meghan Markle ξεπερνάει κάθε όριο που είχε θέσει η βασίλισσα Ελισάβετ και μόλις την δει θα πάθει «εγκεφαλικό»!

Μετά τις επίσημες ανακοινώσεις της βασίλισσας Ελισάβετ αλλά και του πρίγκιπα Harry, ήρθε η σειρά της Meghan Markle.

H ίδια χαρούμενη που οι λογαριασμοί με το παλάτι έκλεισαν οριστικά εκμυστηρεύτηκε σε φίλους ότι η βασιλική οικογένεια συνέτριβε το πνεύμα του πρίγκιπα Harry.

«Δεν άντεχα να βλέπω άλλο τον Harry να υποφέρει. Ηταν ό,τι καλύτερο του συνέβη», ήταν τα λόγια που μεταφέρθηκαν στη Daily Mail.

Πρόσθεσε ακόμη ότι ήταν η αγάπη της για τον Χάρι που έκανε πραγματικότητα τη νέα αυτή ζωή για τους ίδιους.

Χαμός επικρατεί στο Buckingham, καθώς η Βασίλισσα Ελισάβετ «τελείωσε» με μια λέξη Μέγκαν και Χάρι, αφού Αρνείται να μιλήσει για την «ασφάλεια» του.

Δέχτηκε «μαχαιριά» η Βασίλισσα Ελισάβετ! Έφυγε από το Buckingham o Πρίγκιπας Χάρι!

«Μαχαιριά» στην καρδιά δέχτηκε η Βασίλισσα Ελισάβετ, καθώς έφυγε από το Buckingham ο Πρίγκιπας Χάρι με προορισμό τον Καναδά.

Την ώρα που πήγαινε να συναντήσει την Μέγκαν Μαρκλ, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ υποδεχόταν για πρώτη φορά ως κύριος οικοδεσπότης στο Παλάτι, ηγέτες ξένων χωρών.

Σύμφωνα με την telegraph, ο Δούκας του Σάσεξ έφτασε στον Καναδά και δήλωσε απεγνωσμένος μέχρι να ενωθεί ξανά με τον 8 μηνών γιο του, Άρτσι και τη σύζυγό του, τους οποίους είχε να δει δύο εβδομάδες.

Σείεται το Buckingham! Τα πρώτα λόγια της Ελισάβετ μετά τη συνάντηση με τον Χάρι! «Θα προτιμούσα να...»

Σείεται κανονικά το Buckingham με την είδηση που κυκλοφόρησε μόλις πριν από λίγα λεπτά! Αυτά είναι τα πρώτα λόγια της Βασίλισσας Ελισάβετ μετά την πολυσυζητημένη συνάντησή της με τον πρίγκιπα Χάρι! «Θα προτιμούσα να παραμείνουν πλήρως ενεργά μέλη»!

Η συνάντηση μεταξύ των μελών της βασιλικής οικογένειας ολοκληρώθηκε και η βασίλισσα Ελισάβετ δεν έχασε καθόλου χρόνο από το να βγάλει τη σχετική της ανακοίνωση η οποία αναφέρει.

«Σήμερα η οικογένειά μου είχε πολύ εποικοδομητικές συζητήσεις για το μέλλον του εγγονού μου και της οικογένειάς του. Η οικογένειά μου και εγώ στηρίζουμε απόλυτα την επιθυμία του Χάρι και της Μέγκαν να ξεκινήσουν μια καινούρια ζωή ως νέα οικογένεια», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην επίσημη ανακοίνωση της βασίλισσας.

«Παρότι θα προτιμούσαμε να παραμείνουν πλήρως ενεργά μέλη της βασιλικής οικογένειας, σεβόμαστε και κατανοούμε την επιθυμία τους να ζήσουν μια πιο ανεξάρτητη ζωή ως οικογένεια, ενώ παραμένουν πολύτιμο κομμάτι της οικογένειάς μου. Ο Χάρι και η Μέγκαν έκαναν σαφές ότι δεν θέλουν να βασίζονται στα κρατικά έσοδα στη νέα τους ζωή».

Βέβαια θυμίζουμε πως σε προηγούμενες δηλώσεις της, η Βασίλισσα ήταν πιο αυστηρή σχετικά με το θέμα της παραίτησης του ζευγαριού!