Ελένη Μενεγάκη: Φωτογραφίες από τα ψώνια της με την μικρή Μαρίνα! Θα "λιώσετε" με τις τσαχπινιές που έκανε στις κάμερες!

Σκερτσόζα από μικρή! Έκλεψε τις εντυπώσεις με την ροζ φορμούλα της!

Ελένη Μενεγάκη: Φωτογραφίες από τα ψώνια της με την μικρή Μαρίνα! Θα

Αποκλειστικές φωτογραφίες από τα ψώνια της Ελένης Μενεγάκη με την μικρή της κόρη, Μαρίνα. Θα "λιώσετε" με τις τσαχπινιές που έκανε στην κάμερα για δεύτερη φορά!

Δυο γενιές... Μενεγάκη βγήκαν για αγορές το περασμένο Σάββατο και η 4χρονη Μαρίνα Παντζοπούλου πραγματικά έκλεψε την παράσταση, καθώς όλα τα βλέμματα των παρευρισκομένων έπεφταν επάνω της και όχι άδικα!

Η μικρή, που μεγαλώνοντας γίνεται ολοένα και πιο κούκλα έχοντας πάρει τα πιο ωραία χαρακτηριστικά των γονιών της, εντυπωσίασε με το ντύσιμό της αλλά και με τις κλεφτές ματιές που έριχνε στα κλικ των φωτογράφων με σκέρτσο και χαμόγελα. Να υπενθυμίσουμε, όμως, ότι δεν είναι η πρώτη φορά!

Ελένη Μενεγάκη παιδιά

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr συνάντησε σε εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων την παρουσιάστρια του ALPHA μαζί με τις δυο μικρότερες κόρες της, την 11χρονη Βαλέρια και την 4χρονη Μαρίνα, που δεν άφησε από το χέρι την μαμά της, ενώ τη συναγωνιζόταν σε στυλ και κομψότητα. Όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, οι τρεις τους πρώτα πήγαν για φαγητό σε γνωστό εστιατόριο που στεγάζεται στον ίδιο χώρο και στη συνέχεια ξεκίνησαν τις εξορμήσεις τους στα καταστήματα, κοιτάζοντας όλες μαζί αξεσουάρ για κινητά και tablet.

Ελένη Μενεγάκη Μαρίνα

Την 1η Φεβρουαρίου είναι τα γενέθλια της Βαλέριας - γίνεται 12 χρονών - η οποία πήρε το δώρο γενεθλίων της λίγες ημέρες νωρίτερα, αφού η μητέρα της της αγόρασε θήκη για το κινητό, κάτι που διακρίνεται και στα στιγμιότυπα που εξασφάλισε το Youweekly.gr. Στη συνέχεια ήταν η σειρά της Ελένης να κάνει αγορές, δοκιμάζοντας τσάντες συγκεκριμένα, μέχρι που αποχώρησαν όλες μαζί λίγη ώρα αργότερα.

Ελένη Μενεγάκη

Ανέβαλε το ερωτικό της διήμερα στην Πάρο

Ελένη Μενεγάκη ALPHA

Μόνο αδιάφορη δεν ήταν για την Ελένη Μενεγάκη η κακοκαιρία των προηγούμενων ημερών, αντιθέτως της χάλασε τα σχέδια για ένα σύντομο ταξίδι αναψυχής στην Πάρο - εκεί όπου διατηρεί εστιατόριο η φίλη της και χρόνια συνεργάτιδά της στην ενότητα της μαγειρικής, Αργυρώ Μπαρμπαρίγου. Όπως είπε χαρακτηριστικά η ίδια στον αέρα της εκπομπής "τους φοβάμαι τους καιρούς, δεν θα πω ψέματα", αναφερόμενη στα 7 μποφόρ και στα απαγορευτικά που ανήγγειλε η ΕΜΥ! Η Ελένη με τον Μάκη είχαν στο μυαλό τους να περάσουν ένα ρομαντικό διήμερο οι δυο τους αλλά ο καιρός τους τα χάλασε, παρ'όλα αυτά εκείνη δεν πτοήθηκε καθόλου, καθώς το πέρασε χαλαρά με τα παιδιά της και τον άντρα της στο σπίτι, κάνοντας οικογενειακά τραπέζια βλέποντας ταινίες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ