Δύσκολες ώρες για την σύζυγο του Θάνου Μικρούτσικο! Ο δεύτερος θάνατος που την «τσάκισε»!

«Λύγισε» μετά την συναυλία του συζύγου της!

Δύσκολες ώρες για την σύζυγο του Θάνου Μικρούτσικο! Ο δεύτερος θάνατος που την «τσάκισε»!

Η σύζυγος του Θάνου Μικρούτσικου βιώνει πολύ δύσκολες ώρες, αφού βιώνει έναν δεύτερο θάνατο που την «τσάκισε»!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, η συναυλία μνήμης για τον μεγάλο μας συνθέτη το βράδυ της Δευτέρας στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών κατέληξε σε εφιάλτη για τη Μαρία Παπαγιάννη, σύζυγο του Θάνου Μικρούτσικου, που έχασε την μάχη με τον καρκίνο πριν από λίγες εβδομάδες!

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, μετά το φινάλε της και το θερμό χειροκρότημα, πληροφορήθηκε πως ο λατρεμένος της πατέρας έφυγε από τη ζωή.

Φορτισμένη ήδη συγκινησιακά από το λυτρωτικό ταξίδι στα τραγούδια του συζύγου της, η γνωστή συγγραφέας δεν άντεξε μόλις άκουσε τα μαντάτα και λύγισε. Παρηγορητής, γλυκομίλητος και πάντα με τη μεγάλη αγκαλιά του ανοιχτή για την αγαπημένη κόρη και τον σπουδαίο γαμπρό του, άφησε την τελευταία του πνοή τη στιγμή που μια γλυκιά νότα ξεγλιστρούσε λυπημένη, στο τέλος του αφιερώματος στον Θάνο Μικρούτσικο με τίτλο «Το πιο όμορφο απ’ όλα δε στο ‘χω πει ακόμα…».

Θάνος Μικρούτσικος: Για πρώτη φορά η τελευταία του συναυλία live στην τηλεόραση! Πότε θα την δούμε;

Ο "χαμός" του τραγουδιστή "βύθισε" σε πένθος το πανελλήνιο! Ο Θάνος Μικρούτσικος και η τελευταία του sold out συναυλία για πρώτη φορά live στην τηλεόραση! Πότε θα την δούμε όμως;

Τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου, στις 20:30, η ΕΡΤ2 σε απευθείας σύνδεση με την Αίθουσα «Χρήστος Λαμπράκης» του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών μεταδίδει τη συναυλία που είναι αφιερωμένη στον Θάνο Μικρούτσικο. Τα εισιτήρια έχουν ήδη εξαντληθεί. Νέοι και παλιοί φίλοι του Θάνου Μικρούτσικου, που ερμήνευσαν τα τραγούδια του και τα έκαναν δικά τους, ενώνουν τις φωνές τους σ’ αυτή την ξεχωριστή συναυλία.

Τραγούδια του, που αγαπάμε και σιγοψιθυρίζουμε, ερμηνεύουν οι: Ρίτα Αντωνοπούλου, Χρήστος Θηβαίος, Κώστας Θωμαΐδης, Γιάννης Κότσιρας, Γιώργος Μεράντζας, Μανώλης Μητσιάς, Γιώργος Νταλάρας, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Μίλτος Πασχαλίδης και Μαριάννα Πολυχρονίδη. Αποσπάσματα από τη βιογραφία του Θάνου Μικρούτσικου διαβάζει ο Οδυσσέας Ιωάννου. Την καλλιτεχνική επιμέλεια της βραδιάς έχει αναλάβει ο Θύμιος Παπαδόπουλος. Συμμετέχει 8μελής ορχήστρα.

Η είδηση ο γνωστός Έλληνας μουσικοσυνθέτης έχασε την «μάχη» με τον καρκίνο βύθισε σε θλίψη όλη την Ελλάδα και τον καλλιτεχνικό κόσμο!

Πηγή: protothema.gr