Κωνσταντίνος Αργυρός: Βίντεο μέσα από το αυτοκίνητο του! Έχει διάφανη οροφή!

Δείτε το για πρώτη φορά!

Κωνσταντίνος Αργυρός: Βίντεο μέσα από το αυτοκίνητο του! Έχει διάφανη οροφή!

Βίντεο μέσα από το αυτοκίνητο του δημοσίευσε ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Είδαμε για πρώτη φορά το εσωτερικό του και έχει διάφανη οροφή.

Ο τραγουδιστής κρατάει χαμηλό προφίλ από τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς θέλει να κρατάει τη ζωή του μακριά από τα media και να απασχολεί μόνο με την δουλειά του.

Ωστόσο, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μοιράζεται διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα του και μέσα από το σπίτι του, το οποίο είναι άκρως εντυπωσιακό.

Χθες, θέλησε να μοιραστεί στο instastory του ένα βίντεο από το εσωτερικό του αυτοκίνητου του. Όπως είδαμε είναι λευκό μέσα και έχει διάφανη οροφή.

Κωνσταντίνος Αργυρός: Είχε ίδιο αυτοκίνητο με τον Παντελίδη!

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είχε ίδιο αυτοκίνητο με τον Παντελή Παντελίδη. Η τραγική σύμπτωση στο ατύχημα είχε γίνει γνωστό σε όλες τις εκπομπές.

Όταν είχε το δυστύχημα ο τραγουδιστής, πληροφορίες ήθελαν μέσα στο αμάξι να βρίσκεται ο Κωνσταντίνος Αργυρός, αντί του Παντελίδη.

Σύμφωνα με τα όσα είχε μεταδώσει τότε η Τίνα Μεσσαροπούλου στην εκπομπή «Καλημερούδια», τις πρώτες στιγμές δημιουργήθηκε ένα μπέρδεμα καθώς ο Παντελής Παντελίδης δεν είχε μαζί του στοιχεία αναγνώρισης και λόγω του αυτοκινήτου θεώρησαν πως είναι ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Απάτη με θύμα την οικογένεια Παντελίδη! Οι φωτογραφίες που "έκλεψαν"!

Κωνσταντίνος Αργυρός: Είχε ίδιο αυτοκίνητο με τον Παντελίδη! Η τραγική σύμπτωση στο ατύχημα!

«Έγινε ένα μπέρδεμα γιατί ο Παντελής Παντελίδης είχε ένα ασημί τζιπ και ένα μαύρο ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Αρχικά πίστεψαν ότι ήταν ο Κωνσταντίνος Αργυρός μέσα στο αυτοκίνητο. Άλλαξε τζιπ την τελευταία στιγμή, δεν ξέρει κανείς για ποιο λόγο» ανέφερε η δημοσιογράφος.

Σύμφωνα με τον Αργυρό, ο ίδιος πέρασε αργά το βράδυ από το Teatro καθώς είχε ραντεβού με τον επιχειρηματία του νυχτερινού κέντρου, Κώστα Μπερτάκη και μίλησε και με τον Παντελίδη ο οποίος φέρεται να του είπε. «Κωνσταντίνε είσαι φίλος πραγματικός, σε αγαπώ πολύ».

ΠΗΓΗ