Νατάσα Θεοδωρίδου: "Έσκασαν" τα ευχάριστα για την τραγουδίστρια! Πήρε πτυχίο η κόρη της!

Απίστευτη συγκίνηση!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Νατάσα Θεοδωρίδου:

Τα ευχάριστα "έσκασαν" για την αγαπημένη τραγουδίστρια, Νατάσα Θεοδωρίδου, μιας και η κόρη της Χριστιάνα πήρε το πτυχίο της και το γιόρτασε με την ψυχή της!

Η Νατάσα Θεοδωρίδου ήταν πιο ενθουσιασμένη από ποτέ με την ορκωμοσία της κόρης της Χριστιάνας, και αυτό φάνηκε από τις πολλές της δημοσιεύσεις στα social media.

Μαμά και κόρη περνούν πολύ χρόνο μαζί και μάλιστα πολύ πρόσφατα ο φακός τις "τσάκωσε" μαζί στο θέατρο!

Όπως κάθε μανούλα, έτσι και η αγαπημένη τραγουδίστρια, καμάρωσε την κόρη της και μάλιστα της έστειλε ένα υπέροχο μήνυμα μέσω Instagram.

«Το αστέρι μου σήμερα πήρε το δεύτερο πτυχίο της από το THE CITY LAW SCHOOL OF LONDON και είναι η Δικηγορος μου κι εγώ η πιο περήφανη μαμά! Χριστιάνα σε θαυμάζω και υποκλίνομαι στη σκληρή σου προσπάθεια..» έγραψε η Νατάσα Θεοδωρίοδου.

Θεοδωρίδου κόρη
Ορκωμοσία Χριστιάνα Μπέτα

Νατάσα Θεοδωρίδου: Η κόρη της μεγάλωσε και έγινε κουκλάρα! Τις είδαμε πλάι πλάι και μοιάζουν πολύ!

Η κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου μεγάλωσε και έχει γίνει κουκλάρα. Την είδαμε πλάι πλάι με την μητέρα της και μοιάζουν πολύ μεταξύ τους.

Η τραγουδίστρια έχει αποκτήσει δυο παιδιά. Τη Χριστιάνα με τον πρώτο της σύζυγό Τάκη Μπέτα, ενώ την Ανδριάννα που από το γάμο της με τον γνωστό πλαστικό Ανδρέα Φουστάνο.

Μπορεί, πρόσφατα να χώρισε από τον επιχειρηματία Τριαντάφυλλο Σερέτη, ωστόσο δεν χάνει το χαμόγελο της, καθώς έχει πολλά όμορφα πράγματα για να χαίρεται, όπως τα γενέθλια της κόρης της.

«Αστέρι μου ομορφο και μοναδικό να σε χαιρομαι…να είσαι ευτυχισμένη και γεμάτη υγεία..γελια και όμορφες στιγμές..τα χρόνια που έρχονται να είναι πολλά,καλά και να κατακτάς τις κορυφές σου ..να θυμάσαι πάντα ότι είσαι ένας φάρος φωτεινός που με βοήθησες να φτάσω έδω που είμαι γιατί μαζί σου ξεκίνησα αυτό το ταξίδι..και μπορείς να αγγίξεις όλα σου τα όνειρα… @bettak είσαι το φως μου» έγραψε η Νατάσα κάτω από την φωτογραφία τους που δημοσίευσε στο Instagram.

Νατάσα Θεοδωρίδου κόρη