Βασίλης Χαλακατεβάκης: Ανατριχιάζει ο ηθοποιός από το "Καφέ της Χαράς"! "Πάλεψα 2 φορές με τον καρκίνο και..."

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις! Πώς τα κατάφερε;

Βασίλης Χαλακατεβάκης: Ανατριχιάζει ο ηθοποιός από το

"Πάλεψα 2 φορές με τον καρκίνο και στάθηκα όρθιος!" - Ο Βασίλης Χαλακατεβάκης, ο αγαπημένος ηθοποιός της σειράς "Καφέ της Χαράς" ανατριχιάζει στην αποκλειστική του συνέντευξη στο Youweekly.gr με τα όσα αποκαλύπτει!

Κάπου ενδιάμεσα από το... Κολοκοτρωνίτσι, την παράσταση «Αλίμονο στους νέους» όπου πρωταγωνιστεί η Φωτεινή και το «Χάρολντ και Μοντ» όπου πρωταγωνιστεί ο Βασίλης, βρίσκουμε τον χρόνο για να κάνουμε τη συνέντευξή μας και από το πρώτο λεπτό οι ατάκες, το χιούμορ, η ακρίβεια της σκέψης και η ζωντάνια της έκφρασής τους μας κερδίζουν σχεδόν αυτόματα. Τίποτε δεν είναι τυχαίο και για τους δύο, που έχουν εξελιχθεί σε ένα από τα πιο επιτυχημένα κωμικά, τηλεοπτικά ζευγάρια στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης.

Της ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΜΠΟΥΣΙΟΥ για το περιοδικό You

Καφέ της Χαράς


Όταν πρωτοσυναντηθήκατε πριν από 15 χρόνια στο πρώτο «Καφέ της Χαράς» είχατε μια αγωνία για το αν θα ταιριάξετε ως τηλεοπτικό ζευγάρι;

Βασίλης : Νομίζω ότι με τη Φωτεινή το βρήκαμε από την πρώτη στιγμή χωρίς να έχουμε ξανασυνεργαστεί. Ο τότε σκηνοθέτης μας Κώστας Λυχναράς στο πρώτο μας γύρισμα μας είχε πει «τίποτε να μην αλλάξετε από εδώ και πέρα!».

Φωτεινή: Το πρώτο γύρισμα, μάλιστα, ήταν καβγάς με τους Πολυμεναίους που τους πετάγαμε καρβέλια, είχαμε γελάσει πάρα πολύ εκείνη την ημέρα!

Β.: Τότε είχα και ψεύτικο μουστάκι και μου έφευγε συνέχεια από τις κινήσεις.

Είχατε, ωστόσο, ανησυχίες για το πώς θα φανεί στον κόσμο η επιστροφή του «Καφέ της Χαράς» και πώς θα φαίνεστε εσείς 15 χρόνια μετά;

Φ.: Η αλήθεια είναι ότι εγώ φοβήθηκα λίγο το πέρασμα του χρόνου, γιατί ήμασταν μεγαλύτεροι σε ηλικία. Μέχρι που είδα τα δύο πρώτα επεισόδια και ησύχασα!

Β.: Είναι αυτό που είπε η Ρένια Λουιζίδου στο δεύτερο επεισόδιο... «μα δεν άλλαξε τίποτε σε αυτό το χωριό;».

Η ίδια είπε επίσης ότι έχετε ξεπαγιάσει από το κρύο στα γυρίσματα...

Φ.: Είναι πολύ δύσκολες οι συνθήκες, γιατί τα εξωτερικά γίνονται σε διάφορα απομακρυσμένα σημεία σε χωριά και πολλές φορές σε σπίτια που είναι ανοιχτά μόνο το καλοκαίρι.

Β.: Προχθές, όταν μας είπαν ότι θα κάνουμε γύρισμα στον φούρνο χαρήκαμε γιατί είπαμε ότι ευτυχώς θα ζεσταθεί το κοκαλάκι μας! (γέλια) Αυτόν τον φούρνο, μάλιστα, που κανονικά λειτουργεί, τον ξέρει πια όλος ο κόσμος! Όταν κάναμε γύρισμα πριν από λίγες μέρες, στη θέση του παλιού ιδιοκτήτη ήταν ένα παλικάρι που όταν τον ρωτήσαμε ποιος είναι, μας απάντησε πως είναι ο γιος του. Συγκινηθήκαμε, γιατί στο πρώτο «Καφέ της Χαράς» τον είχαμε αφήσει πιτσιρίκι τεσσάρων χρόνων και τώρα τον είδαμε κοτζάμ παλικάρι, που είναι μάλιστα και φοιτητής.

Φαντάζομαι την ίδια συγκίνηση είχατε όλοι και στο πρώτο γύρισμα;

B.: Οι ηθοποιοί της σειράς έχουμε φτιάξει στο Viber μια ομάδα και πριν παίξει το πρώτο επεισόδιο οι διάλογοί μας ήταν σαν να μιλούσαν 12χρονα! Έγραφε ο ένας στον άλλον πως έχουμε αγωνία και μετά την προβολή «πω, πω, σκίσαμε!».

Φ.: Εγώ το είδα το πρώτο επεισόδιο στο σπίτι και πραγματικά ήταν πολύ συγκινητικό. Είναι μια «αγαπησιάρικη» δουλειά αυτό το σίριαλ. Δεν έχει υπάρξει ούτε μια στιγμή έντασης μεταξύ μας ως ηθοποιοί.

Προφανώς ανήκετε στις εξαιρέσεις, γιατί οι νεότεροι σε ηλικία ηθοποιοί που κάνουν τηλεόραση έχουν τάσεις έπαρσης...

Β.: Είχε πει παλιά κάτι πολύ ωραίο ο Σταύρος Παράβας για τους νέους ηθοποιούς: «Προσέξτε το καλάμι γιατί είναι επικίνδυνο. Το καβαλάς, αλλά εύκολα μπορεί να σου ξεφύγει και να πάει σε άλλα σημεία του σώματος!»

Στην κανονική σας ζωή πιστεύετε αυτό που λένε, πως χρειάζεται και λίγο η ζήλια για να ταράζει τη ρουτίνα ενός γάμου;

Φ.: Καθόλου δεν τα ταράζω, γιατί είμαι πολύ απασχολημένη με τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας και των παιδιών! Οι άντρες συνήθως είναι αυτοί που ταράζουν τα λιμνάζοντα νερά... Είτε εσκεμμένα είτε κατά λάθος! (γέλια). Δεν είμαι, όμως, ζηλιάρα με τον άντρα μου, γιατί βαριέμαι να το κάνω, βαριέμαι να... ψάξω. Δεν θέλω να μπαίνω σε αυτή τη διαδικασία. Η ζήλια είναι ένα ανυπόφορο συναίσθημα.

Β.: Ούτε εγώ ζηλεύω τη γυναίκα μου. Το να με ζηλέψει, μάλιστα, η Δέσποινα το βρίσκω πολύ κωμικό, λόγω και της διαφοράς ηλικίας που έχουμε, λίγο παραπάνω από είκοσι χρόνια!

Είχες πει ότι στην ουσία στον γάμο σας πριν από τρία χρόνια είχες... προσκληθεί και ότι όλα τα είχε προετοιμάσει η γυναίκα σου...

Η Δέσποινα τον γλέντησε πολύ τον γάμο της. Ντύθηκε νύφη και μαζί με τα παρανυφάκια μπήκε πριν από τον γάμο μας στο μετρό και κερνούσε τον κόσμο τσικουδιές, γινόταν χαμός! Τα είδα μετά στο βίντεο, γιατί δεν ήξερα τι θα κάνει. Η ανταλλαγή των όρκων της αγάπης μας, γιατί δεν ήταν ακριβώς θρησκευτικός γάμος, έγινε στο κτίριο της Ένωσης Αρχαιολόγων ακριβώς απέναντι από την Ακρόπολη. Δεν ήξερα τίποτε από όλα αυτά. Εμένα η γυναίκα μου μού έδωσε ένα χαρτί, το προσκλητήριό μας και μου είπε την ημέρα, την ώρα, το μέρος που θα γινόταν ο γάμος μας! (γέλια)

Στο σίριαλ είσαι ο ξάδερφος του γνωστού τραγουδιστή Γιάννη Πουλόπουλου και πιστεύεις, μάλιστα, ότι έχεις εξίσου καλή φωνή. Άκουγες όταν ήσουν νεότερος τα τραγούδια του;

Ναι, και μου άρεσε πολύ ο Πουλόπουλος. Στα νιάτα μου ήμουν θαυμαστής των μπουάτ αλλά και της ροκ με τους «Socrates» και τους «Πελόμα Μποκιού».

Και τα έφερε η τύχη να συνεργαστείς στους «Απαράδεκτους» με τον Βλάσση Μπονάτσο από τους «Πελόμα Μποκιού»...

Πριν από αυτό συναντηθήκαμε για πρώτη φορά στο θέατρο στην παράσταση «Στο τσακ». Ήταν πολύ ωραίος τύπος ο Βλάσσης Μπονάτσος, ευαίσθητος, αλλά και πολύ γενναιόδωρος. Μοίραζε χρήματα έξω από το θέατρο σε όποιον του το ζητούσε, σε σημείο μάλιστα να τον εκμεταλλεύονται.

Πέρασες, όμως, και εσύ μια περιπέτεια με την υγεία σου, πάλεψες δύο φορές με τον καρκίνο.

Και ευτυχώς στάθηκα όρθιος και τις δύο φορές. Πήγα στον γιατρό όπου διαγνώστηκα την πρώτη φορά με καρκίνο στο έντερο. Ήμουν, όμως, ψύχραιμος, το πέρασα σαν να μη συνέβη τίποτε γιατί με στήριξε τότε πολύ η γυναίκα μου και, μάλιστα, τότε είχαμε μόλις πρωτογνωριστεί. Εκείνη, όμως, στάθηκε δίπλα μου και αυτό ήταν πολύ σπουδαίο.

Άλλαξες συνήθειες ζωής μετά από αυτό;

Μπήκε το περπάτημα στη ζωή μου. Περπατάω κάθε μέρα.

Και μιας και μιλάμε για την συγκεκριμένη σειρά του ΑΝΤ1, τα μάθατε; Μπαίνει πρόσωπο "φωτιά"!

Καφέ της Χαράς: Η ανακοίνωση έγινε! Θα δούμε την επιστροφή του πιο δυνατού προσώπου

Η μεγάλη ανακοίνωση που περίμεναν όλοι για τα νέα επεισόδια του «Καφέ της Χαράς» έγινε! Σε λίγο καιρό θα δούμε την επιστροφή του πιο δυνατού προσώπου στη σειρά!

Η αγαπημένη σειρά έχει μπει για τα καλά και πάλι στην καθημερινότητά μας και φροντίζει να μας κρατάει κάθε βδομάδα σε αγωνία με τις εξελίξεις!

Δεν είναι άλλωστε τυχαία τα τρελά νούμερα τηλεθέασης που κάνει κάθε Παρασκευή!

Έτσι, όπως αποκάλυψε ο Χάρης Ρώμας, σε λίγο καιρό θα δούμε να μπαίνει ξανά στη σειρά ένα πρόσωπο από το παρελθόν, το οποίο δεν είναι άλλο από τη Σοφία Μουτίδου, που υποδύεται την δασκάλα.

«Η δασκάλα θα μπει. Την Σοφία την θέλω οπωσδήποτε και, μάλιστα, αυτό έγινε με ένα πολύ έντονο δικό μου "θέλω", γιατί ο ρόλος ουσιαστικά είχε τελειώσει. Θα μπορούσε να είχε τελειώσει, εφόσον μπήκε στο ψυχιατρείο τελειώνοντας. Πλην, όμως, η Σοφία είναι η Σοφία» είπε ο Χάρης Ρώμας.

Καφέ της Χαράς: Έκτακτη ανακοίνωση από την «Βάλια»! Την «χτύπησε» κι εκείνη η...

Μια έκτακτη ανακοίνωση «έσκασε» από την «Βάλια» του «Καφέ της Χαράς»! Την «χτύπησε» κι εκείνη η....

Η ηθοποιός που έγινε αναγνωρίσιμη μέσα από την σειρά του ΑΝΤ1 που αγαπήσαμε, η Έφη Ρασσιά, όπως είναι το πραγματικό της όνομα σύντομα θα την ξαναβρεθεί στην τηλεόραση και στο remake της σειράς!

Η νεαρή ηθοποιός με μια έκτακτη ανακοίνωσε που «έβγαλε» στους φίλους της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook αποκάλυψε πως την «χτύπησε» κι εκείνη η μάστιγα της διαδικτυακής απάτης και έχει δημιουργηθεί ένας λογαριασμός στο Instagram, που την παριστάνει και δεν είναι πραγματικός.

Έτσι λοιπόν, η Έφη Ρασσιά έγραψε χαρακτηριστικά:

«Επειδή με ενημέρωσαν ότι κυκλοφορεί λογαριασμός στο Instagram με το όνομά μου, αν το δείτε να ξέρετε ότι δεν είναι δικός μου, προσωπικά έχω μόνο Facebook!».

Δείτε την σχετική δημοσίευση:

Έφη Ρασσιά Βάλια Καφέ της Χαράς