Καφέ της Χαράς: Έφεραν τον "πανικό" στον ΑΝΤ1 τα νούμερα! Έμαθαν πάλι ότι έπιασαν... κορυφή!

Δείτε αναλυτικά...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Καφέ της Χαράς: Έφεραν τον

Τον "πανικό" έφεραν από την χαρά τους στον ΑΝΤ1 τα νούμερα που σημείωσε το Καφέ της Χαράς. Έμαθαν ότι έπιασαν πάλι... την κορυφή στην τηλεθέαση.

Η αγαπημένη κωμική σειρά του Χάρη Ρώμα επέστρεψε με νέα επεισόδια και από την ημέρα της πρεμιέρας της μόνο χαμόγελα φέρνει.

Χθες, στο τρίτο επεισόδιο σημείωσε 33,5% στα ποσοστά της τηλεθέασης, φτάνοντας σε τέταρτο και το 38,6%.

Prime time

ALPHA: Έλα στη θέση μου 16,8

ALPHA: Kung fu panda 6,2

AΝΤ1: Αν ήμουν πλούσιος 13,4

ΑΝΤ1: Το καφέ της Χαράς 33,5

STAR: Τιτανικός 14,8

ΣΚΑΙ: Θα γίνει της πολυκατοικίας 10

ΣΚΑΙ: My style rocks gala 12,2

Open: Η συμμορία των 8,8

Αναλυτικά τα τέταρτα

27,2
34
34,3
38,6

Να σημειώσουμε πως καλεσμένη η Βάλια και ο Μανωλάκης στο The 2night show έκαναν αποκαλύψεις για την σχέση τους.

Καφέ της Χαράς: Το "χρυσό" χαρτί του ΑΝΤ1! Πανικός στους διαδρόμους όταν έμαθαν για τα νούμερα!

Το Καφέ της Χαράς αποδείχτηκε πως είναι το "χρυσό" χαρτί του ΑΝΤ1 και επικράτησε πανικός στους διαδρόμους όταν έμαθαν για τα απίστευτα νούμερα στην τηλεθέαση.

Χθες, έκανε πρεμιέρα η κωμική σειρά με τα νέα επεισόδια, φέρνοντας στο μυαλό μας μνήμες από το παλιό Κολοκοτρωνίτσι.

Το Καφέ της Χαράς στην πρώτη ημέρα προβολής του σημείωσε το απίστευτο 44,4%, ενώ σε τέταρτο έφτασε το 45,6%. Στο κανάλι «πετάνε» από τη χαρά τους, καθώς παρόλο που χθες ήταν πρωτοχρονιά και όλοι ήταν σε οικογενειακά τραπέζια και σε κέντρα διασκέδασης έφτασε κόκκινο.

Αναλυτικά τα τέταρτα

37,6
43,3
51,1
45,6

Να σημειώσουμε πως στα νέα επεισόδια θα δούμε και ένα πρόσωπα «κλειδί».

Καφέ της Χαράς: 150.000 ευρώ είχε χρεώσει ο «Φατσέας» τον ΑΝΤ1! Στη φόρα το περιστατικό που «θάφτηκε»!

Στη φόρα το περιστατικό για το "Καφέ της Χαράς" που "θάφτηκε"! Ο "Φατσέας" είχε χρεώσει το κανάλι ΑΝΤ1 150.000 ευρώ! Τι συνέβη;

Ο Χάρης Ρώμας (προς μεγάλη μου χαρά) επιβέβαιωσε δημόσια ότι το «Καφέ της Χαράς» επιστρέφει και πάλι στις οθόνες μας.

Όπως δήλωσε, ήταν κάτι που σκεφτόταν καιρό, αφού έχει μιλήσει ήδη με τον ΑΝΤ1, αλλά και με τους ηθοποιούς, ανακοινώνοντας έτσι ότι θα συμμετέχει όλο το cast ως είχε, ακόμη και η …«κυρά Δασκάλα» που είχε αποχωρήσει στον 1ο κύκλο (αν θυμάσαι), εκτός από 3-4 πρόσωπα που δεν κολλάνε πια με την πλοκή. Επίσης, έχει ήδη αποφασιστεί να βγουν 30 ολοκαίνουρια επεισόδια. Yeah!

Από τα παραπάνω λοιπόν, αλλά και από συνεντεύξεις του Χάρη Ρώμα, όπου δηλώνει απόλυτα αποφασισμένος για το sequel αυτό, μπορούμε να πούμε ότι η επιστροφή του «Καφέ της Χαράς» είναι γεγονός. Δε θα μπορούσαμε όμως να μην έχουμε τους ενδοιασμούς μας γι’ αυτό, αφού όπως όλοι ξέρουμε, ξαναζεσταμένο φαγητό δεν τρώγεται. Ή και να φαγωθεί, αφήνει πιο άσχημη γεύση…

Στο ζουμί τώρα. Όπως καταλαβαίνεις, μία τέτοια είδηση δε θα μπορούσα να την προσπεράσω έτσι απλά. Ήθελα να το ψάξω λίγο παραπάνω, γιατί ήμουν σίγουρη ότι θα έβρισκα «διαμαντάκια». Βάλε και το γεγονός ότι το παρακολουθώ ακόμα σε μεταμεσονύχτια επανάληψη, εκεί στις 3 π.μ. και με υπότιτλους (μιλάμε για ΤΟ κάψιμο), το ερέθισμα να ξεκινήσω την αναζήτηση ήταν ακόμα πιο εντόνο.

Έβαλε τα κλάματα ο Χάρης Ρώμας! «Είναι το παιδί μου....»

Έτσι λοιπόν, κατάφερα να συγκεντρώσω το παρακάτω fact που πιθανόν κι εσύ αγνοούσες:

Δεν είναι το Game of Love, ούτε σειρά του Παπακαλιάτη, είναι το «Καφέ της Χαράς» που έχει φάει πρόστιμο από το ΕΣΡ, κυρίες και κύριοι.

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, έχει παραδεχτεί ότι ο ΕΣΡ επέβαλλε πρόστιμο της τάξεως των 150.000€ στον ΑΝΤ1 και μάλιστα αρκετά χρόνια αργότερα, με αιτιολογία την «ανάγκη διαφύλαξης της ποιότητας της ελληνικής γλώσσας και της τήρησης της νομοθεσίας περί προστασίας ανηλίκων». Με λίγα λόγια δεν τους άρεσε η αργκό του Φατσέα. Όπως έχει πει κι ο ίδιος άλλωστε, είναι απήδηχτος μαθήσεως, τι να τον κάνουμε…

Πηγή: neopolis.gr