Καφέ της Χαράς: Η "Βάλια" αποκαλύπτει τα πάντα για τον "Μανωλάκη"! "Η αλήθεια είναι πως.."

Τι δήλωσε;

Καφέ της Χαράς: Η

"Η αλήθεια είναι πως όταν τον είδα εκείνη τη μέρα ήταν με κοπέλα, οπότε και να πήγα να νιώσω κάτι, το έκοψα μέσα μου"! Η τηλεοπτική "Βάλια" αποκαλύπτει τα πάντα για τον "Μανωλάκη" και το πως ένιωσε όταν είδε ξανά τον συνάδελφό της από το Καφέ της Χαράς!

Οι δυο τους ήταν καλεσμένοι στον Γρηγόρη Αρνατούτογλου, όπου και αποκάλυψαν τα πάντα, χωρίς ενδοιασμούς!

Χαρακτηριστικά η ηθοποιός δήλωσε, «Όλα αυτά τα χρόνια είχαμε χαθεί. Εγώ δεν είχα καμία επαφή με τα social media, έκανα Facebook στα 18. Μετά το τέλος της σειράς τον είδα ξανά όταν ήταν πρώτο έτος. Στην αρχή δεν τον γνώρισα».

Με τον Πάρης Σκαρτσολιάς να λέει, «Την είχα πετύχει 2-3 φορές. Παρόλο που δεν τα λέγαμε όλα αυτά τα χρόνια, όσες φορές πετύχαμε ο ένας τον άλλον στον δρόμο ήταν πολύ ζεστό, παράλογα ζεστό σε σχέση με την σχέση που είχαμε».

«Η αλήθεια είναι πως όταν τον είδα εκείνη τη μέρα ήταν με κοπέλα, οπότε και να πήγα να νιώσω κάτι, το έκοψα μέσα μου», εξομολογήθηκε η Έφη Ρασσιά.

Δείτε αναλυτικά όλα όσα αποκάλυψαν τόσο για εκείνους, όσο και για την σειρά στο παρακάτω βίντεο.

Εσείς ωστόσο, ξέρετε πως καταλήγει ο Μανωλάκης να έχει άλλη σύντροφο, το πρόσωπο της οποίας σας έχουμε ήδη αποκαλύψει!

Καφέ της Χαράς: Η «Βάλια» παρατάει τον Μανωλάκη για τον «Γραμματικό»; Φωτογραφία ντοκουμέντο!

Σκάνδαλο στο Καφέ της Χαράς! Η «Βάλια» παρατάει τον Μανωλάκη για τον «Γραμματικό»; Φωτογραφία ντοκουμέντο που έχει ξεσηκώσει όλους τους fans!

Μπορεί να περιμένουμε με αγωνία την πρεμιέρα την παραμονή της πρωτοχρονιάς, όμως οι πρώτες φωτογραφίες έχουν ήδη ξεκινήσει να κυκλοφορούν!

Εμείς, είμαστε στις επάλξεις και μάλιστα πρώτοι σας δημοσιεύσαμε και το τρέιλερ! Η Βάλια λοιπόν, υποστηρίζουν κάποιοι παρατάει τον Μανωλάκη και γίνεται ζευγάρι με τον «Γραμματικό» στο χωριό. Η άποψη αυτή δεν έχει επιβεβαιωθεί αλλά χτες κυκλοφόρησε μια φωτογραφία από τα γυρίσματα με τους δυο τους αγκαλιά και προκάλεσε πανικό!

Λέτε να είναι αλήθεια; Υπομονή.... Ιδού και η σχετική φωτογραφία: